Properties & Partners

Billesholm - Billesholm


Centralgatan 7


Såld

Centralgatan 7

Billesholm

En 50-talsklassiker i sten med praktiska ytor, fin öppen spis och härlig trädgård om hela 1.341 kvm.

Här erbjuds ni ett klassiskt boende från 50-talet i 1 1/2 plan med hel källare, gediget byggt i sten. Vacker murad öppen spis i det rymliga vardagsrummet, 3-4 sovrum, kaklat badrum, gäst-wc, stilrent kök med matplats för den stora familjen. Hel källare med matkällare, extra rum, tvättstuga/pannrum, allrum samt utgång till trädgården. Tomt om hela 1.341 kvm. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info.

Fakta

Adress:
Centralgatan 7
Område:
Billesholm
Kommun:
Bjuv
Församling:
Bjuv
Fastighetsbeteckning:
SKINNEHOLM 23:55
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1955 Nytt tak 2021
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas och isolerglas
Uppvärmning:
Kombinationspanna (idag elpatron)
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Betongpannor (nylagt-21)
Stomme:
Sten
Plåtarb.:
Lackerad plåt -21
Bjälklag:
Betong/trä
Grundläggning:
Källare
Murstock:
Ja
Badrum:
1 st
Eldstad:
Öppen spis
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
612 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
280 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
892 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 810 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1955
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

Beräknad på 5 personer
30 000 kr/år
3 600 kr/år
2 800 kr/år
36 400 kr/år
6 690 kr/år

Beskrivning

lite av varje

Entré: Välkommen in i hallen som har en praktisk avhängningsyta för ytterkläder och skor innan vi kommer vidare in till den möblerbara hallen med ljusinsläpp från ett stort fönster. På golvet ligger här ett mörkgrått klinkergolv och väggarna är målade vita. Vid entrén finns också husets gästtoalett som också har det mörkgrå klinkergolvet. Väggarna är delvis klädda med vitt kakel, kommod/vask, spegel och ett litet fönster.

Från den möblerbara hallen tar vi oss vidare till vardagsrummet och matsalen som har ett generöst ljusinsläpp från de stora fönstren och en murad öppen spis som ger både värme och en ombonad känsla. Härifrån är det dubbeldörrar till uterummet och den härligt uppvuxna trädgården om hela 1341 kvm där du efter dina önskemål kan skapa en skön oas att vistas i.

Kök med matplats och fönster som vätter ut mot trädgården. Köksinredningen är mörkbetsad och den maskinella utrustningen består av häll, ugn, micro, diskmaskin, kyl/frys. 

Från den möblerbara hallen tar vi oss via den vitmålade trappan upp till ovanvåningen.

Här finns tre sovrum som samtliga har laminatgolv och vitmålade väggar. Ett av sovrummen har utgång till balkongen som har vy över trädgården och grannskapet.

Badrummet är helkaklat med grått klinker, vita kakelplattor på väggarna och vit kommod/vask samt dusch. Här finns också ett fönster som ger skönt ljus.

Tillbaka ner till hallen så tar vi trappan till källaren.

Här finns ett allrum med klinkerbeklätt golv plus två extrarum. Pannrum/tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare. Ett extra plus att här finns en matkällare också.

 

 

 

 

 

område

Billesholm känns som en by som fler borde upptäcka! Närheten till Söderåsens unika naturreservat , Söderåsens golfklubb samtidigt som det är kort pendelavståndet till Bjuv och Helsingborg.

Denna by som ligger i en fantastisk naturområde och kan erbjuda oss människor , gammal som ung, det som verkligen är livskvalite på riktigt. Här finns ett rikt föreningsliv för allas intresse inom kultur, sport och fritid. Här finns bl.a två fotbollsklubbar, mountainbike terrängbana, Friluftsfrämjandet, muskikkår och mycket mer som berikar fritiden. 

Hembygdsföreningen ordnar olika marknader under året såsom vår-påsk och julmarknad samt sommarcafé och den viktiga kulturarvsdagen. Billesholm stoltserar också med att ha den näst äldsta "Folkets Park" som bildades 1898 där dans o Nationaldagsfirande är några av höjdpunkterna och är verkligen en kulturskatt.

Här erbjuds hela fem förskolor och en grundskola , Jens Billeskolan, från förskoleklass till 9:an.

 

Planritning

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare
070-629 79 59