Såld Ett mindre, men ack så mysigt och trivsamt radhus med trädgård och orangeri i soligt söderläge.

Frösögatan 2

Rydebäck

Ett mindre, men ack så mysigt och trivsamt radhus med trädgård och orangeri i soligt söderläge.

Nu har vi nöjet att erbjuda er ett litet kärt radhus om 2 rok i gott skick och modern design. Köket är nämligen i industriell stil i rostfritt och med en generös matplats. Från köket når ni den trivsamma uteplatsen och det mysiga "orangeriet", som ligger helt skyddat i soligt söderläge. Ljust vardagsrum, också det med utgång till trädgården, rymligt sovrum med garderobsvägg, fräscht kaklat badrum, grovkök samt stor klädkammare. Entrésidan erbjuder stensatt altan och ett praktiskt förråd. Garage i länga, alldeles intill huset. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer information och privat visning.

Fakta

Adress:
Frösögatan 2
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Fastighetsbeteckning:
ALHÄLLAN 21
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plans gavelradhus
Byggnadsår:
1990
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Dubbelkopplade/isolerfönster
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Tegel/trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Målad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
1 st
Parkering:
Garage
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Rum för rum

Hall: Ljus och välkomnade möblerbar hall med plats för att ha en snygg plats för ytterkläder och skor samtidigt som det finns en generös klädkammare för förvaringen. Ljusa väggar med mörkgrått laminatgolv.

Kök: Ett superfräscht kök med rostfri inredning, lite industriell look, och överskåpen med frostade glaspartier. Kakel och stänkskydd vid spis och vask.. Detaljen att ägaren valt att måla taket grått harmoniserar bra till det grå golvet och de ljusa väggar. Från köket finns utgången till den trivsamma uteplatsen, i soligt söderläge samt ett vackert orangeri.

Vardagsrum: Vardagsrummet erbjuder ett fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Härifrån kan du också komma ut till den mysiga och helt insynsskyddade oasen. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljust målade.

Sovrum: Stort sovrum med en praktisk skjutbar garderobsvägg.

Badrum: badrummet går i den sobra färgkombinationen grått/vitt där golvet har grå klinkerplattor och väggarna är vita och delvis kaklat. Dusch, wc och handfat med lådor.

Grovkök: Arbetsbänk med tvättställ samt förvaring. Tvättmaskin och frånluftsvärmepump. Vitmålade väggar.

 

Uteplats: Härlig utemiljö både vid entrésidan och trädgårdssidan. Här har ni plats för utemöblerna och med er fantasi skapa "er" egna oas där det vackra orangeriet blir ett trivsamt inslag.

 

 

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare