Header image
Såld Unikt tillfälle! Högst upp! Fantastiskt utsikt! Mkt bra förening!

Drottninggatan 176 C

Norr

Unikt tillfälle! Högst upp! Fantastiskt utsikt! Mkt bra förening!

Äntligen en 3:a i populära Brf Kompassen (Langetthusen). Högst upp i huset med vidsträckt utsikt över Öresund. 101 kvm boyta med öppna ytor i mycket gott skick. El, värme, vatten, fiber/kabel-TV och garage ingår i avgiften om 4.948:-/månad.

Fakta

Adress:
Drottninggatan 176 C
Område:
Norr, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
36  /  1303
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.21838%
Andelstal avgift:
1.2077%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1974
Fönster:
isolerfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Parkering:
Garage
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
El, Värme, Vatten, Bredband/Kabel-TV, Garage
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Förening

BRF Kompassen
737600-2940
Ja

Föreningen

Fastighetsuppgifter: Föreningen äger fastigheten Kompassen 4 i Helsingborgs kommun. På fastigheten finns 95 lägenheter, byggår 1973 - 1974 och består av 1 flerbostadshus. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Lägenhetsfördelning: 1 rok; 3st, 2 rok; 35 st, 3 rok; 50 st, 5 rok; 7st Totalt: 95 st.

Dessutom: Motionsrum, övernattningsrum, tvättstuga, cykelrum, garage; en fast plats per lägenhet samt källarförråd. 11 parkeringsplatser utomhus varav 7 är uthyrda och 4 är gästparkeringar.

Utfört underhåll: 2021; Fortsatt säkerhetsarbete med bl.a ny brandövervakning i garaget, fortsatt underhåll i trädgården med bl.a LED belysning mot järnvägen, OVK med åtgärder är genomförd, underhållsspolning i samtliga avlopp, nya hissvajrar i alla hissar samt byte till LED belysning, byte av frånluftsfläkt i tvättstugan, installerat datakabel till fläktar på tak samt uppdatering av fläktstyrning

2022; Uppdatering styrning värme samt komplettering solelstyrning, takdränering fodring, av rör, installation av laddstolpar, utredning om individuell mätning av hushållsel (IMD), fortsatt säkerhetsarbete med bl,a uppdatering av brandlarm, fortsatt byte av Led i garageplan, utveckling av hemsida, åtgärda murarna vid trappuppgångarna.

Beskrivning

Lite av varje

Välkommen hem till en fantastiskt 3:a om 101 kvm med magiskt ljusinsläpp och fantastiska vyer. Redan vid första anblick möts du av den välkomnande entrén, luftig hall samt en mindre hall med spegelskjutgarderober. Ett fräscht och fint ekparkettgolv är genomgående i hela lägenheten. Tidlöst och stilrent kök med matplats, vit köksinredning från HTH och gott om skåp med generös förvaring. Maskinell utrustning såsom kyl, frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och dessutom två fönster i öster invid Landborgen och stor matplats. Vidare har vi det rymliga sovrummet med målade väggar och en fondvägg med tapet. Invid sovrummet erbjuds en rejäl klädkammare/förråd. Tillbaka till hallen har vi det fräscha badrummet med vitt kakel, klinkergolv i grå nyans, duschkabin, svart kommod, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin & torktumlare. Nu till lägenhetens hjärta, vardagsrummet, här upplever ni rymd med plats för matbord, soffor mm, här snackar vi om magiska vyer med vidsträckt utsikt! Går vi ut på balkongen njuter vi av utsikten över Svinbådan i Viken, solnedgången över Kattegatt, Ven, Kronborgs slott i Helsingör, ja som sagt magiska vyer.. Balkongen har klinkergolv och markis. Varmt välkommen att boka en personlig visning av fastighetsmäklare Ulf Löwander.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare