Properties & Partners

Rydebäck - Rydebäck


Spårögatan 26


Spårögatan 26

Rydebäck

Mycket trivsamt och praktiskt radhus i gott skick med riktigt härlig utemiljö.

Välkommen hem till ett mycket trivsamt och praktiskt boende i ett plan. Inbjudande entrésida med fin stensätttning, sjösten och växter. Rymligt kök med matplats, två helkaklade badrum, 3-4 sovrum samt ett generöst vardagsrum. Atriumgården är en härlig oas med plats för mys och grill. Trädgårdssidan i söder blir er nya chill-hörna med klassiskt trädäck, delvis överbyggt med tak, vy mot allmänning och soligt söderläge. Stort förråd och carport i länga.

Fakta

Adress:
Spårögatan 26
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Kvistofta
Fastighetsbeteckning:
ELLAGRUNDET 93
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plans radhus
Byggnadsår:
1975
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
isolerglas
Uppvärmning:
Direkt el med luft-luft värmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Tegel och trä
Tak:
Papp, -19
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Målad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Parkering:
Carport
TV- Internetutbud:
Fiber (Telia)
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 216 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
985 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 201 000 kr
Bef. pantbrev:
6st om 2 280 500 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1975
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Beskrivning

Lite av varje

Välkomna hem till denna trivsamma bostad som är perfekt för dig som söker ett lättskött boende i lugn miljö. Vid första anblick möts du av den inbjudande entrésidan och innanför dörren likaså en ljus och luftig hall med klinkergolv som går i gråa toner, här får ni en bra blick genom hela huset. Stilrent kök från kvick med köksinredning i brun ton, ljust klinkergolv, härligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet, plats för matbord och god förvaring. Maskinell utrustning såsom kyl, frys, diskmaskin, fläkt, spis, ugn. Första sovrummet är gemytligt med ett parkettgolv och fondvägg som går i en vacker lila ton. Sovrum 2 upplevs som rymligt och ljust med fönster ut mot atriumgården. Master Bedroom finner vi lite avskilt längst in i huset och detta rum har stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp, parkettgolv, fondvägg med tapet, här kan du bara ta ett steg ut så står du i den vackra atriumgården. Vidare har vi det stilrena badrummet inrett med grå/vit kommod, spegelskåp, TM,TT, duschhörna samt bra förvaring. Duschrum med klinker och kakel i jordnära färger. Nu till det generösa vardagsrummet som har rymd för matbord, liten arbetsplats, soffor mm. Här upplever vi otroligt ljusinsläpp genom de stora skjutfönsterpartierna med vyn av den gemytliga atriumgården och den vackra trädgårdssidan i soligt läge invid allmänning. Tar ni några steg utanför bostaden har ni en trevlig och mysig liten lekplats med möjlighet för lek och bus. 

Uteliv

Atriumgården: Underbar atriumgård med härligt stort trädäck, ljust, soligt läge och tak över en del av atriet. Här njuter ni av den grillade middagen med familjen och vännerna. 

Trädgårdssidan: Ljuvlig trädgårdssida i soligt och fritt läge invid allmänning. Här finns plats för vil/sol-stolarna, loungemöblerna som lämpligt placeras under ett fint och sober kanalplasttak med både bra skydd och för en lite mer ombonad känsla.

Entrésidan: Vacker stensättning med byasten, byastensmurar, sjösten och växter för minimalt underhåll men oerhört rogivande och välkomnande. Här får cyklarna sin plats under skärmtaket.

Lite om Rydebäck

Välkommen till Spårögatan i underbara Rydebäck!

Rydebäck är känt för att vara ett väldigt familjevänligt område. Det finns många villor och radhus som ger en känsla av gemenskap och trygghet. Bostadsområdena är välskötta med grönskande träd och fina trädgårdar.

Det finns också flera lekplatser och parker där barnen kan leka och familjer kan njuta av utomhusaktiviteter.Här finns många trevliga aktiviter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplaner där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana, Rya gk, med ett ofattbart vackert läge utmed stranden.

Stränderna är underbara med fin sand och härligt långgrunda, vill man hellre bada från brygga så finns en lång nybyggd som tar er en bra bit ut. Tack vare de många cykel och gångvägarna är det enkelt för både stora och små att ta sig till stranden och runt i området. 

Här finns flera förskolor, både kommunala och Montessori samt skola från åk F-9. Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flera trevliga krogar som tex resturang Tegel, Crazy Thai,  pizzeria mm.

En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar. Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för er som pendlar, vill man hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till centrum.

Sammanfattningsvis erbjuder Rydebäck en fridfull och familjevänlig boendemiljö med närhet till både natur och stadsliv. Det är en plats där man kan njuta av lugnet och samtidigt ha tillgång till bekvämligheter och service.

 

   

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Spårögatan 26

Välj en tid för visning nedan
:
2023-06-08
:
:
:
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Spårögatan 26

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare
070-629 79 59