Såld Rymlig 2:a om 64.5 kvm på 5:e våning med inglasad balkong och fin utsikt över sundet.

Ättekullagatan 10

Ättekulla

Rymlig 2:a om 64.5 kvm på 5:e våning med inglasad balkong och fin utsikt över sundet.

I populära Brf EDDAN på Ättekullagatan 10 erbjuds ni en fin 2:a på 5:e våningen som är genomgående. Stort ljust kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen i soligt läge med underbar utsikt.
Praktisk och generös entré/hall, rymlig klädkammare, helkaklat badrum, bra sovrum och vardagsrum.

Fakta

Adress:
Ättekullagatan 10
Område:
Ättekulla, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
164  /  1402
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.42785%
Andelstal avgift:
0.42785%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband/Kabel-TV
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Eddan
716406-7410
Ja
Ja

Allmän beskrivning

HSB BRF Eddan

Föreningen äger fastigheten Eddan 4 bebyggd med två 8-våningshus med adresser Ättekullagatan 6 – 22. Husen innehåller 222 lägenheter med källarförråd. I övriga utrymmen finns bl.a. ett övernattningsrum, 6 tvättstugor och en föreningslokal. Lägenheterna är fördelade: 9 st. 1 rum och kök, 113 st. 2 rum och kök, 87 st. 3 rum och kök, 13 st. 4 rum och kök. Det finns 111 garage och 126 parkeringsplatser. Föreningen har både garageplatser (111 st, 330 kr/mån) och parkeringsplatser. (126 st, 86 kr/mån). Det finns 4 laddstolpar som går att hyra för 360 kr/mån inklusive el. Vissa av lägenheterna har utsikt över Danmark

Trädgården

Runt husen finns en mångfald av växter och blomsterrabatter, välskötta gräsytor med flera gemensamma samlingsplatser där boende kan träffas för att umgås, grilla och ha egna fester.

Övriga utrymmen:

Förrådsutrymmen finns i källaren. samt 4 små lokaler. Föreningen har 111 garage och 126 parkeringsplatser. Lägenheterna är fördelade enligt följande:

1 rum & kök, 9 st
2 rum & kök, 113 st
3 rum & kök, 87 st
4 rum & kök, 13 st

Beskrivning

Lite av varje

Ljus fin entré med garderob för ytterkläderna. Köket är trevligt och modernt med ljus inredning och arbetsbänkar i trä. Från köket kan ni gå ut på balkongen och avnjuta middagen där. Njut av den härliga sundsutsikten. Balkongen är inglasad vilket gör det möjligt att använda den lite längre in på hösten.Vardagsrummet är rymligt med fin smalstavig parkett och vita väggar. Sovrummet ligger intill och är ljust och trevligt. Rymlig klädkammare. Badrummet är helkaklat i grått och vitt med duschvägg i glasblock. Här kan ni även få plats med er tvättmaskin.

Kök

Ljust modernt kök med vit köksinredning och arbetsbänkar i trä. Överskåpen är i frostat glas med aluminiumlist. Ovanför arbetsbänkarna sitter ett snyggt kakel i vitt. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, side-by-side kyl och frys. På golvet ligger ett sandfärgat klinker som fortsätter ut på balkongen. Matplatsen är rymlig och  placerad vid fönstret. Stor del av året kan ni avnjuta middagen på den inglasade balkongen. Utsikten här är fantastisk!

Badrum

Badrummet är helkaklat med klinker i grått och vitt som ett rutmönster samt kakel i matchande färg. Duschväggen är i glasblock vilket delar av badrummet på ett fint sätt. Vit vask med kommod (något defekt) och spegel ovanför.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Lisa Löwander
Mäklarassistent / Koordinator