Såld Stilren elegans i samklang med modernt formspråk & fantastisk utsikt! Eget garage är en ynnest här!

S:t Clemens Gata 5

Slottshöjden / Centrum

Stilren elegans i samklang med modernt formspråk & fantastisk utsikt! Eget garage är en ynnest här!

Eget GARAGE och låg avgift i mycket solid förening. Modernt formspråk och tidlös design präglar denna underbara trerummare med inglasad balkong där vyn över takåsar, sundet och vårt kära grannland Danmark är smått magnifik. Lägenheten är totalrenoverad i närtid, där stilrena materialval är valda med omsorg och eftertanke. Känslan som infinner sig genomsyras av hemtrevnad, praktiskt, enkelt och värme. Planlösningen fick sig en justering av nuvarande ägare vilket gör bostaden än mer trivsam. Stort, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i väster, praktisk TV-hörna med elektrisk "kamin", två sovrum, elegant, vitt kök med alla bekvämligheter. Lyxigt, helkaklat badrum i rostbrun nyans, Badkar/dusch, tvättmaskin och torktumlare och mycket mera. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för att boka en privat visning och få mer information.

Fakta

Adress:
S:t Clemens Gata 5
Område:
Slottshöjden / Centrum, Helsingborg
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
11  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
5.219%
Andelstal avgift:
5.219%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1972
Fönster:
Isolerfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Eldstad:
Elektrisk kamin
Parkering:
Garage
Tomtmark
Bastu:
Gemensam, el
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten och Garage
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
Väster

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

S:t Clemens Brf
743000-3306
Ja

Lite om föreningen

Mycket välskött förening med god ekonomi som förvaltas i egen regi. Föreningen har en fräsch tvättstuga i källaren, privata förråd, mindre träningsrum/samlingslokal, övernattningsrum, dusch/bastu samt wc. 15 lägenheter och egen garageplats till samtliga samt 3 st gästparkeringar. I trädgården har föreningen anlagt en trivsam uteplats, där utemöbler & grill plockas fram på vårkanten och med bästa läget invid landborgskanten där utsikten är magnifik, helt enkelt. För övrig information och löpande underhåll/reparationer hänvisar vi till senaste årsredovisningen.

Beskrivning

Lite av varje

Välkomnande entré/hall med fint, ljust golv som är i stort sett genomgående genom hela lägenheten (master bedroom har heltäckningsmatta), fondtapet och ljusa släta väggar, spotlights i tak och en praktisk garderob för ytterkläder. Badrum de luxe med sobert rostbrunt kakel/klinker, badkar/dusch, elegant kommod och inredning också det i en sober nyans där detaljerna är många. Såsom inbyggda eluttag, väggfast hårfön, inbyggda tvättkorgar, spegel med belysning och anti dimm funktion och förstoring. Vägghängd wc, infällda spotlights, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare i mörkgrå ton från Samsung. Sovrum (idag matsal) med det fina ljusa golvet, släta vita väggar och en praktisk kornisch vid fönster som är förberett för elstyrda gardiner men ledbelysningen är på plats. Master bedroom med härlig heltäckningsmatta, väggfärg i brun ton, skjutgarderober med praktisk förvaring och liknande kornisch som i det andra sovrummet. Vardagsrummet ger er en känsla av rymd och karaktär med benvita/beige väggar och stora fönsterpartier i väster mot sundet och Danmark. Det ljusa golvet ger en behaglig känsla vilket späs på med akustikväggen (WoodOnWall) i svartbetsad ek som döljer TVn och den elektriska kaminen, som genererar både värme och kyla (Napoleon). Här har även byggts in extra förvaring med lite grundare garderober som smälter in i väggen på vardera sida om TVn. Här är plats för både soffgruppen, fåtöljhörnan eller varför inte ett matbord, även här en kornisch med el o fjärrstyrda gardiner. Rymligt kök helt i vitt med en benvit "corian" bänkskiva, underlimmad stor vask, nedfällda eluttag och häll. Integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, kombinerad ugn/micro, vinkyl mm. Här ryms även ett litet runt matbord om så önskas. Sist men inte minst så har vi den inglasade balkongen,med nyinstallerade elektriska markiser, helt i soligt västerläge med vidunderlig utsikt över takåsar, sundet och Danmark. Ett par trappsteg ner så står ni i er gemensamma trädgård där det även finns en uteplats med trädgårdsmöbler och möjlighet till grillning i goda vänners lag hela sommaren. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för privat visning eller mer information.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare