Såld Idyllens boende för den nya familjen. Ljust, fräscht och i gott skick. Härlig & solig trädgårdssida.

Alnögatan 33

Rydebäck

Idyllens boende för den nya familjen. Ljust, fräscht och i gott skick. Härlig & solig trädgårdssida.

Välkommen till Alnögatan 33 som är beläget i familjeidyllen Rydebäck! Ombyggd tvårummare till dagens 4-5 fördelar sig om ca 120 kvm med ett rymligt kök där matplatsen ryms, generöst vardagsrum, 3-4 sovrum, två kaklade badrum och en tvättstuga med groventré. Allt i gott skick och bara att flytta in. Trädgården med sina trädäck i både öster och soligt västerläge i ger er många soltimmar. I denna stabila förening med låg avgift bor ni med riktig villakänsla fast med en bostadsrätts alla bekvämligheter. Carport i länga samt fria parkeringar. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka visning.

Fakta

Adress:
Alnögatan 33
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
G3, 0010
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.29710%
Andelstal avgift:
2.29710%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus
Byggnadsår:
1979
Fönster:
Isolerfönster
Uppvärmning:
Luft/luft värmepump samt elradiatorer
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Altan med trädäck i öster & väster
Förråd:
Förråd i trädgården
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Kabel-TV, carport och renhållning
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
Väster och Öster

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf. Blågrundet
716406-8624
Ja

Allmän beskrivning

Föreningen bildades år 1979.
Antal lägenheter: 33.
Boendeparkering gäller.
Förrådsutrymmen finns på tomten.

Under 2022 har föreningen genomfört fasadmålning, utbyte av all rötskadad panel samt genomfört taktvätt. Framöver kommer dag/spillvattenledningar bytas ut, byte av varmvattenberedare samt stambyte/relining.

 

 

Beskrivning

Rum för rum

Allmänt om bostaden

Radhuset är en ombyggd tvårummare som med dagens planlösning fördelar sig på 4 rum och kök om ca 120 kvm. Här erbjuder nedervåningen ett praktiskt men rymligt kök till veckomåltiderna samtidigt som de sociala utrymmena i vardagsrummet ger dig möjligheten för den festliga måltiden. Ovanvåningen utgör den privata delen i bostaden med sovrum för hela familjen. Trädgården med sitt generösa trädäck i direkt västerläge ger dig de bästa soltimmarna. I denna stabila förening med låg avgift bor ni i riktig villakänsla fast med en bostadsrätts alla bekvämligheter. 

Hall & Groventré

Med härligt ljusinsläpp från fönstret vid entrédörren som tillsammans med de olivgröna väggarna, det vackra klinkergolvet och det nya parkettgolvet från Kährs ger en familjärt välkomnande känsla. Här finns plats att både hänga av sig ytterplaggen o ställa sina skor. Intill finner vi bostadens Groventré och tvättstuga som tillsammans skapar gedigna avhängningsmöjligheter. I tvättstugan, som uppdaterades 2021 till en än mer praktisk del av bostaden med nya maskiner, ny vask, ny blandare, bänkskiva, skåp mm.

Kök 

Köket är inrett med vit, slät köksinredning, vitt kakel på vägg och rostfria vitvaror, vilket skapar en stilren elegans - snyggt. Praktiska, ljusa och fräscha bänkskivor och det stilsäkra vita kaklet är skapat med "touch". Här finns plats för ett mindre matbord och fönster vätter ut mot entrésidan.

Sällskapsrum & matsal

Med fönsterparti på hela väggen i detta rum blir det ett öppet och ljust intryck. Idag har familjen inrett det som matsal att samla hela familjen kring och i den separata delen finns utrymme för läsningens avkoppling eller kanske se något intressant på TV:n. Här ligger det snygga ekparkettgolvet från Kährs. Utgång till den härliga trädgården i soligt västerläge med väl tilltaget trädäck där del av det ät överbyggt med skärmtak.

Badrum

Badrummet på entréplan går i en ljus ton. Klinker på golv och delvis kakel på vägg, badkar, vask samt wc.

En trappa upp

Fräsch nymålad trappa (2020) leder oss upp till ovanvåningen som utgör dagens privata boning. Här fördelas ytan mellan den möblerbara hallen och de tre sovrummen samt ytterligare ett badrum. Hallen och taket är likt trappen, nymålad 2020 och här ligger ett ljust golv. Den nymålade ytan tillsammans med ljusinsläppet från takfönstret ger ett genomgående fräscht intryck, lätt att trivas i. 

Master Bedroom

Det största av sovrummen det sk. Master Bedroom, inrett med en stilsäker heltäckningsmatta, sober & vackert nymålad färg i grå nyans som ger ett inbjudande och vilsamt intryck. Här sover man gott. Om ditt modeintresse är stort så rymmer även rummet en "Walk-in-closet" och att förvara det lilla extra i. 

Sovrum 2 & Sovrum 3

Sovrummen vägg i vägg utgör barnrum och ett extra rum. Sovrum 3 är idag inrett som ett så fint barnrum med en fin tapet. Stort fönster med utsikt mot den trevliga gemensamma samlingsplatsen, där du finner utrymme för lek och umgänge omgärdat av vackra träd och gräsmatta.

Sovrum 2 gränsar mot föräldrarnas, även detta sovrum är ett mysigt rum med samma inbjudande utsikt från fönstret. Ljusa väggar och på golvet ett ljust golv.

Badrum

Badrummet på ovanvåningen är kakelklätt i en ljus ton. Vask med praktisk förvaring samt spegel och 2 spotlights. Generös duschörna bakom glasvägg.

 

Säljaren berättar

2019, Spackling och målning entréplan, tog bort vägg, satte igen dörr, nytt parkettgolv (Kährs ekparkett), nya golvlister, dörrfoder och taklister. Walk in closet i sovrum uppe, heltäckningsmatta i sovrum.

2020, Klinkergolv i entrén, ommålning av trappa samt hall på ovanvåning, nya radiatorer på ovanvåning, nya uttag och strömbrytare.

2021, Uppdaterad tvättstuga med målning, ny bänkskiva och skåp, ny vask, ny blandare, ny tvättmaskin och ny torktumlare. Tapetsering i barnrum.

2022, Ny luft/luft värmepump, nya radiatorer på entréplan.

2023, Borttagning av äppleträd samt nysådd gräsmatta.

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

 

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

 

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Resturang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

 

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare