Såld Gaveltrea med bästa solläge i gott skick, bara att flytta in och må bra.

Alnögatan 15

Rydebäck

Gaveltrea med bästa solläge i gott skick, bara att flytta in och må bra.

Välkommen till populära Alnögatan och bästa gavelläget i kvarteret. De 98 kvm boyta är idag generösa med öppen planlösning på entréplan med hall/kök/vardagsrum i ljusa färger, praktiskt grovkök och badrum. Från vardagsrummet når ni den stenlagda altanen i bästa solläge som är delvis under tak. Ovanvåningen erbjuder 2 rymliga sovrum och ett helkaklat, fräscht badrum. Vinden är inredningsbar för ytterligare ett eller två rum. Ett trivsamt boende i gott skick som det bara är att flytta in i. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info eller boka en privat visning.

Fakta

Adress:
Alnögatan 15
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
17
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
4.0305%
Andelstal avgift:
4.0305%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans gavelradhus
Byggnadsår:
1979
Fönster:
3-glas isolerfönster
Uppvärmning:
Direkt el och luft-luftvärmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Stor stenlagd altan i syd-västläge med delvis tak
Parkering:
Carport
Förråd:
Förråd i trädgården
TV- Internetutbud:
Fiber med TV från Telia (TV-Telia-stor)
Inkluderat i avgift:
Kabel-TV Telia och bredband, renhållning, carport
Ej inkluderat i avgift:
El, vatten
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
Söder-väster

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf. Bockholmen
7696123673
Ja
Ja

Allmän beskrivning

Bostadsrättsföreningen bildades i april 2005 och tog över fastigheten Helsingborg Bockholmen 1 den 1 november samma år med byggnader uppförda 1979. Föreningen har 26 bostadsrättslägenheter. Till varje lägenhet medföljer plats i carport. Parkeringsplatser disponeras fritt i mån av ledig plats. De boende deltar i en vår- respektive höststädning. Klippning och skötsel av grönområde sker enligt rullande schema (1 gng per år). Förvaltning och administration sköts av medlemmarna.

2010/2011 byttes alla fönster i föreningen och 2011 byttes alla varmvattenberedare.

Beskrivning

Lite av varje

Välkomnande entré/hall med trivsamt golv i grått som är genomgående från hall till kök, ljusa väggar. Praktiskt grovkök med vardagsentré. Duschrum i ljusa färger med ny kommod/vask, blandare och wc. Öppet mellan kök och vardagsrum. Kök i ljusa toner och med all tänkbar maskinell utrustning i rostfri design. Ljust och rymligt vardagsrum med nyslipat parkettgolv, ljusa väggar och altandörr till trädgården med stor stenlagd terrass i bästa solläge. Ovanvåning med bra förvaring i hallen, två stora, rymliga sovrum och ett helkaklat badrum i brunt och vitt. Vinden är även den inredningsbar för ytterligare ett eller två rum.

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

 

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

 

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviteter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Restaurang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

 

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare