Såld Äntligen en 4:a till salu! 2:a vån, stilren i ljusa färger med fina golv och stor inglasad balkong.

Rååvägen 94 A

Råå

Äntligen en 4:a till salu! 2:a vån, stilren i ljusa färger med fina golv och stor inglasad balkong.

Ta tillfället i akt att bli ägare till en mycket trivsam 4:a på Rååvägen 94 A. Ljusa och fina materialval i kombination med en bra planlösning gör detta till ett toppen boende. Här erbjuds ett modernt kök, rymligt vardagsrum, tre sovrum, badrum och gästtoalett. Stor inglasad balkong i söderläge. En förening med mycket god ekonomi. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulf Löwander för mer info och boka visning.

Fakta

Adress:
Rååvägen 94 A
Område:
Råå
Kommun:
Helsingborg
Lägenhetsnummer:
0016  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.62973%
Andelstal avgift:
0.63390%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1960
Fönster:
isolerglas
Uppvärmning:
Centralvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Förening

Riksbyggen Hbghus nr 10 *
7430002191
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen

Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Föreningenen registrerades 1959-12-15. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 1964-03-16 och nuvarande stadgar registrerades 2019-06-05. Föreningen har sitt säte i Helsingborgs kommun.

Föreningen äger fastigheterna Kanon 11 och Stallmästaren 8 i Helsingborgs Kommun. På fastigheterna finns 7 byggnader med 204 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1960 med Adress Rååvägen 82-94 och Kielergatan 26, 27 och 28 på Råå.

Lägenheterna fördelas enligt följande:

2 rum & kök: 76 st
3 rum & kök: 117 st
4 rum & kök: 9 st
5 rum & kök: 2 st

Övriga ytor:

Lokaler: 1 föreningslokal
Garage: 66
P-platser: 69
Husvagnsplatser: 2
Förråd: 48 (extra hyrningsbart)
Övernattningslägenhet kostar 200kr/dygn.

Beskrivning

Lite av varje

Ljus välkomnande hall med rutigt golv i grått och vitt. Här kan ni hänga av ytterkläderna i skjutgarderoben med spegeldörrar. Köket är modernt med vit köksinredning och grå arbetsbänkar. På golvet ligger samma rutiga golv som i hallen. Snyggt och enhetligt. Från hallen når ni också ett generöst sovrum (idag TV-rum och passar perfekt som arbetsrum eller gästrum) med integrerad klädkammare, gästtoalett med sandfärgat kakel och klinker, vask, spegelskåp och vägghängd toalett. Vardagsrummet är rymligt med ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Öppna upp till den inglasade balkongen i söderläge med utsikt över grönskan på innergården. Sovavdelningen ligger för sig själv med en liten hall och inbyggd garderob. Badrummet är placerat mellan sovrummen, mycket praktiskt och är helkaklat med sandfärgat klinker i små plattor och sandfärgat kakel i något större format, vask med kommod och spegelskåp ovanför, vägghängd toalett. Det första sovrummet är ljust och fint med tre inbyggda garderober. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är vitmålade. Det andra sovrummet har också ljust laminatgolv, platsbyggda skjutgarderober och vita väggar. Fönstret vetter ut mot den grönskande innergården. Ljust fräscht kök med vit köksinredning från IKEA, arbetsbänkarna är i grå laminat. Ovanför arbetsbänkarna och vasken sitter ett fint vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsmicro, inbyggnadsugn och riktig köksfläkt. Maskinerna är från Siemens. I taket sitter spotlights vilket ger ett behagligt ljus. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått och vitt rutigt golv. Matplatsen är placerad vid fönstret med utsikt mot grönskan.

Råå

Välkommen till Råå - ett charmigt fiskeläge med livskvalitet!

Vad ordet livskvalitet innebär är såklart högst personligt. Att börja dagen med att ta ett morgondopp i kallbadhuset eller en joggingtur på stranden, innan du kommer hem o tar din kopp kaffe o njuter av frukosten. Atmosfären här är magisk med små kullerstensgränder och vackra välbevarade hus. Råå lever året om men det ska erkännas att sommartid är det något extra. Livet leker, sommarkrogar och stränder fylls på av både Rååbor och turister. Småbåtshamnen sjuder av liv, jolleskolan öppnar, segelkurserna startar. En av sommarens höjdpunkter, Seglarfesten går av stapeln, då är det fest på hela Råå. På hösten blir det lite lugnare, nu är bästa tiden att njuta av fantastiska Råådalen, som med sin frodiga grönska sträcker sig från havet till Gantofta, förbi vackra Raus kyrka. En perfekt söndagspromenad! I december tar det ny fart, då rustas det för julskyltningen som får "hela Helsingborg" på fötter, det vill ingen missa! På Råå kan du ta väl hand om dig själv.... här finns flera frisörer och hud/friskvårdssalonger, vill du träna aktivt finns det gym o padelhallar i närheten. På Råå finns det mesta på gångavstånd, apotek, blomsterbutik, delikatesserier, trevliga krogar, kiosk och flera charmiga småbutiker. Stora välsorterade butiker som Ica Maxi och Coop samt Systembolag ligger alldeles nära. Fina cykelvägar norr och söder ut samt en generös tidtabell med lokalbussen. Här finns flera dagis att välja emellan och barnen kan cykla eller gå till skolan, både privata och kommunala alternativ finns.

Om detta känns som goda förutsättningar för en hög livskvalitet - är du välkommen till Råå!

Varför säger man på Råå?

Enligt lokalt språkbruk bor en rååbo inte "i" utan "på" Råå, eftersom man enligt äldre skånsk språktradition bodde "på" fiskelägen.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare