Såld Smakfull 3:a på våning 5 med 2 stycken inglasade balkonger!

Ljuragatan 2B

Ljura

Smakfull 3:a på våning 5 med 2 stycken inglasade balkonger!

Nu ges möjligheten att förvärva ett hem om 3 rum och kök i byggnad från 2017 med två stycken inglasade balkonger! Denna högt belägna bostad är i genomgående superfint skick och har en generös takhöjd om ca 2,7 meter. De två inglasade balkongerna är väl tilltagna och rymmer plats för många sociala tillfällen. Bostaden har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier och här är samtliga rum lättmöblerade och väl tilltagna. Kök och badrum är fullt utrustat och har påkostats med tillval som bidrar till att ge lägenheten en exklusiv känsla. Från femte våningen är utsikten något som bidrar till att ge boendet något alldeles extra. Här bor du på centralt men lugnt läge och föreningen har även garage i huset. Garageplatserna är rymliga och nås enkelt genom att ta hissen ner till garageplan. Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, gym och Vrinneviskogen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Fakta

Adress:
Ljuragatan 2B
Område:
Ljura, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1401  /  2401
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.11956%
Andelstal avgift:
2.0512%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Två st Inglasade balkonger. Här får vi både morgonsol och eftermiddagssol.
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia (Bredband 100/100 mbit och tv-utbud Telia Lagom ingår i månadsavgiften)
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, bredband och den fasta elnätsavgiften.
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel och hemförsäkring.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-06-08
C
85 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
2 400 kr/år
6 000 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen BRF Karlavagnen
716426-0015
Ja
Nej

Om föreningen

Allmänt
Föreningen BRF Karlavagnen äger fastigheten Tändstickan 1 i Norrköping. Föreningen består av 3 byggnader som samtliga är uppförda 2017 och består av totalt 51 lägenheter fördelade på 22st 2 rok 21st 3 rok och 8st 4 rok.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, torkrum, miljöhus, soprum/återvinningsrum och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för ca 200:-/dygn. Det finns även ett övernattningsrum med tre sovplatser med dusch och toalett men ej kök som kan hyras för 300:-/dygn.

Parkering
Garageplats 34 st ca 800:-/mån (separat kösystem)
P-platser 11 st ca 425:-/mån (separat kösystem)

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övrigt
Årsavgifterna höjdes senast med 2% 2020-01-01

För mer information om föreningen vänligen läs årsredovisning, stadgar och energideklaration under fliken "dokument".

Beskrivning

Interiör

Entréhall
Vi välkomnas här av en rymlig entréhall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter via två styckna skjutdörrsgarderober. Här får du även ta del av vitmålade väggar och ett beiget klinkergolv som även är enhetligt med golvet i badrummet. 

Vardagsrum
I vardagsrummet får du njuta av en öppen och social yta och stora fönster som bidrar till trevligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i vit och golvet är av ekparkett. Här når du även utgången mot en av bostadens inglasade balkonger, som vetter i soligt sydvästläge över föreningens innergård. 

Kök
Rymligt och modernt kök med plats för större matgrupp. Här återfinns de vita väggarna och det prydliga parkettgolvet. Köket innehar ett stänkskydd i kakel och erbjuder god förvaring genom under- och överskåp i en grön ton. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. 

Sovrum 1
Här erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Här har du även utgång till den andra inglasade balkongen. Fondvägg i grått och golv av ekparkett. Garderobsvägg med elfa-system för praktisk förvaring. 

Sovrum 2
Stort sovrum med plats för säng, skrivbord och övrig förvaring. Fönster mot innergården. Vitmålade väggar och ekparkett. 

Badrum
Helkaklat badrum med fräscht vitt kakel och klinker i beige. Badrummet erbjuder utrustning i form av tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, WC samt duschhörna med svängbara dörrar i säkerhetsglas. I badrummet finns en arbetsbänk med under och överskåp som ger extra bra förvaring. Fönster för naturligt ljusinsläpp. 

Inglasade balkonger
De inglasade balkongerna är rymliga och möblerbara. Golvet är täckt av heltäckningsmatta. Balkongen vid vardagsrummet vetter i sydvästläge och balkongen med utgång från sovrummet vetter i österläge. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Amelia Nilsson
Fastighetsmäklare