Header image
Såld UNIK STRANDFASTIGHET MED EGEN BRYGGA, MUDDRAD BOTTEN & POOLHUS
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Torskärsvägen 34

Torskär

UNIK STRANDFASTIGHET MED EGEN BRYGGA, MUDDRAD BOTTEN & POOLHUS

Tänk dig att packa picknickkorgen och åka raka vägen ut till skärgården från ditt egna hus - här är det möjligt! Egen strandtomt med rejäl brygganordning och muddrad botten för att kunna anlägga med större båt. Vill du inte ta båten ut i skärgården så finns det även goda skäl att stanna hemma - vackert boningshus med stenfasad och spröjsade fönster, som byggdes ut 2005 med en stor relaxavdelning innehållandes både swimmingpool (8x4 m) samt inbyggd jacuzzi, allt precis framför Bråvikens vackra vattenlinje. Här finns dessutom en braskamin som ger extra mys och lyx. Från relaxavdelningen nås det ett uterum med skjutdörrspartier åt tre väderstreck som förlänger utesäsongen.
Huset i sig är välplanerat med allrum, kök och duschrum på entréplanet, medan övre plan innehåller den privata avdelningen med tre sovrum, allrum, badrum samt bastu!

Plan och lättskött tomt med en rejäl uppfart. Stort dubbelgarage med dubbelcarport & en mysig liten gäststuga. Det finns dessutom en ytterligare förrådsbyggnad som är gjord för förvaring för en mindre båt.

En helt unik fastighet och boende som ytterst sällan kommer igen.

Visningar genomförs enbart privat och enligt önskemål.

Fakta

Adress:
Torskärsvägen 34
Område:
Torskär, Kolmården
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
TORSKÄR 1:100
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Friliggande 2-plans hus
Byggnadsår:
1990
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isoler 2+1-glas
Uppvärmning:
Bergvärme, Braskamin med kassett, direktverkande el
Ventilation:
Mekanisk till-och frånluft med återvinning
Fasad:
Puts
Tak:
Mansardtak med täckning av betongpannor ovan läkt. Underlagstäckning av board (Plywood). Falsad bandplåt (poolrum/relax)
Stomme:
Trä, Lättbetong (Tillbyggnad)
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund, Platta på mark (Tillbyggnad)
Eldstad:
Ja, en kakelugn samt en öppen spis med kassett
TV- Internetutbud:
Fiber indraget till huset

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 298 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
3 185 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
5 483 000 kr
Bef. pantbrev:
2st om 807 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1990
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-05-21
E
135 kWh/m²/år

Driftkostnad

97 661 kr/år
5 300 kr/år
1 400 kr/år
3 200 kr/år
7 900 kr/år
115 461 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Nuvarande ägare har en förbrukning av el om ca 57000 kwh/år. I elkostnaden ingår både hushållsel och uppvärmning.
9 525 kr/år

Beskrivning

Om bostaden

ENTRÉPLAN

Hall
Från en vacker uppfart möt du av en luftig entréhall. Här ligger ett klinkergolv samt trappan upp till övre plan. Det finns en klädkammare under trappan. Från hallen når man vardagsrum, ett duschrum samt köket.

Duschrum
Modernt duschrum som renoverades 2018. Här ligger ett mörkt klinkergolv med golvvärme, vitkaklade väggar, duschplats med glasvikdörrar, wc, tvättställ samt infällda spotlights i tak.

Kök
Kök är också renoverat i modern stil.  Det är ett Marbodalkök från 2014 med vita skåpsluckor, laminatgolv, kompositbänkskiva, kyl och frys i rostfritt, induktionshäll (-22), fläkt i rostfritt, inbyggnads ugn och inbyggnads mikro också rostfritt, diskmaskin i rostfritt, infällda spotlights i tak. burspråk. I köket finns det plats för matgrupp. 

Tvättstuga
Tvättstugan renoverades samtidigt som  köket, 2014, med grovingång och klinkergolv. Det är utrustat med Miele tvättmaskin och torktumlare, tvättho och arbetsbänk samt bra med förvaring.

Relax
En ytterst sällsynt och rymlig relaxavdelning som nuvarande säljare byggde 2005. Här är det utrustat och påkostat med det bästa i form av musikanläggning, installerat av Lefflers och påkostat klinker. Relaxen innehåller stor swimmingpool och inbyggd jacuzzi, där du kan njuta av Bråviken när du simmar eller spaar. Från relaxen är det stora skjutdörrsfönsterpartier till altandäcket samt även ett uterum. Rummet är utrustat med mycket påkostad ventilation.
Relaxen består även av en s.k. "för-relax" med plats för sittgrupp och ett stort fönster mot poolrummet.  Poolrummet är även utrustat med en s.k. ”stjärnhimmel” ovanför swimmingpoolen och jacuzzin. I övrigt är det infällda spotlights i tak, duschplats, loungearea med braskamin och infällda högtalare samt en tv. Utgång till uterummet med elektriska solskyddsgardiner.

Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel med både matsalsdel samt plats för soffgrupp. Det ligger parkettgolv samt finns en fin kakelugn. vackert burspråk mot garageuppfarten. Från vardagsrummet når man även relaxen.

ÖVRE PLAN

Allrum
Allrum med parkettgolv samt utgång till balkong. Här finns det dessutom en luftvärmepump (värme/kyla) installerad. Lucka till vind via trappstege där den större delen är golvbelagd.

Sovrum 1
Sovrum med parkettgolv samt flera garderober.

Sovrum 2
Sovrum/kontorsrum med parkettgolv samt garderob.

Klädkammare.

Sovrum 3
Sovrum med parkettgolv samt skjutdörrsgarderob med spegel, fransk balkong.

Fläktrummen för miniventilation anläggningen.

Duschrum
Duschrummet på övre plan renoverades 2012. Här ligger också ett mörkt klinkergolv med el- golvvärme, kaklade väggar, ångduschkabin, wc, tvättställ i kommod, infällda spotlights i taket samt en bastu med glasdörr.

UTEPLATS/BALKONG

Altandäck i trä delvis under tak, infravärme, vindgardin och markis. Uterum. Balkong.

PARKERING

Dubbelgarage samt dubbelcarport och asfalterad uppfart. Förrådsdel i garaget. Fjärrstyrda portar.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare