Såld FISKA FRÅN LÄGENHETENS VARDAGSRUM?

Garvaregatan 4B

Centralt/Strömmen

FISKA FRÅN LÄGENHETENS VARDAGSRUM?

Fantastisk lägenhet med ett helt unikt och svårslaget läge mot Strömmen. Här kan du bokstavligt talat fiska från lägenhetens vardagsrum. Samtliga fönster har otrolig vattenkontakt mot Strömmen som porlar förbi och skapar ett unikt och levande landskap. Lägenheten är i absoluta toppskick och har generösa ytor att umgås på, stort kök med bl.a. fullhöjds kyl och frys, rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng och inbyggda garderober, ett ordentligt tilltaget badrum med en ensuite klädkammare. Det finns dessutom en arbetshörna med plats för ett skrivbord. Vardagsrummet har panorama-dubbeldörrar med en fransk balkong mot Strömmen.

Fakta

Adress:
Garvaregatan 4B
Område:
Centralt/Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
902  /  0902
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.6721%
Andelstal avgift:
2.6721%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2021/2022
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Fransk balkong
Förråd:
Inget externt förråd
Inkluderat i avgift:
Värme
Hiss:
Ja

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

Brf Sländan
769639-7749
Ja

Förening

Brf Sländan är en äkta bostadsrättsförening med 35 lägenheter i Norrköping. Föreningen bildades år 2021. 

Fastighetsbeteckning: Kroken 17. 
Adress: Garvaregatan 4 A-B.
Fastighetens areal: ca 337 m2 
Lägenhetsarea: 2 970 (2917 BOA & 53 BIA) m2
Byggnadsår: 2021-08-24 2020 - 2022.

Bilpool, utrymningstrapphus,, kulvert, barnvagnsförråd, cykelrum, till- och frånluftsventilation med återvinning, två hissar med standardinredning, varav en räddningshiss.

Parkering
Föreningen förhyr 23 p-platser i Vårdtornets parkeringshus. Platserna erbjuds till föreningens medlemmar i första hand och kösystem ska tillämpas och hanteras av föreningens styrelse för det fall fler medlemmar önskar p-plats. Hyresavtal upprättas mellan föreningen och förhyrande medlem och hyran beräknas första året vara ca 1 650 kr per månad exklusive eventuell el eller annan tillkommande kostnad. Hyran kommer även vara föremål för indexering. 

Beskrivning

Interiör

Hall: Klinkergolv och vitmålade väggar. Förvaring genom inbyggd garderob och hatthylla. 

Kök: Parkettgolv och vitmålade väggar. Utrustat med kök från HTH, integrerad kyl och frys från Electrolux, spishäll, ugn, fläkt, integrerad micro och diskmaskin. 

Vardagsrum/allrum: Parkettgolv och vitmålade väggar. I vardagsrummet finns dubbeldörrar i glas till en fransk balkong med glasräcke. 

Badrum: Klinkergolv med golvvärme och ljust kakel på väggar. Utrustat med dusch, wc, handdukstork, kommod med underskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Klädkammare: Klädkammare med parkettgolv och målade väggar. Omgjord från förråd till klädkammare 2023 med hyll-/garderobssystem. 

Sovrum: Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent