Såld Sjönära och hemmakärt på lummig återvändsgata
Kommande försäljning
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Brunörtsvägen 12

Ensjön

Sjönära och hemmakärt på lummig återvändsgata

TILLTRÄDE VÅR/SOMMAR 2024.

- Längst in på lummig återvändsgata ligger denna idylliska villa på grön och blomstrande trädgårdstomt. Värsåsvillan från 2000 rymmer fyra sovrum och har genom åren byggts vidare med inredd vindsvåning, pool och carport. Dryga 10 minuter från centrala Norrköping når du ditt hem som andas lugn och fritid då Vrinneviskogen angränsar till tomten och sjön med badplats ligger ett stenkast bort.

Villans entréplan rymmer tre sovrum och husets alla sociala ytor. En trappa upp ligger "sviten". Ett stort, öppet sovrum med egen walk-in closet, badrum och ett allrum som du kan nyttja själv eller inreda för hela familjen.

Varmt välkommen till en av områdets absolut mest hemmakära villor!

Fakta

Adress:
Brunörtsvägen 12
Område:
Ensjön, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
SANKT JOHANNES 4:112
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2000
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen värme med elpanna samt frånluftsvärmepump (2023).
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Tegel
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Hall
Entrén har väl tilltagna ytor med goda förvaringsutrymmen samt tillgång till en rymlig klädkammare. Direkt från hallen kommer du in i ett ljust kök och även vidare till ett öppet socialt vardagsrum. Hallen bär ett klinkergolv med vattenburen golvvärme som håller golvet varmt och torrt.

Kök
Rymligt och hemtrevligt kök med stora fönster och morgonsol. Öppet valv ut mot baksidan och vardagsrummet vilket ger köket ett gott ljusinsläpp. Köket är fullutrustat med bland annat ny kyl och frys i fullstorlek från Samsung, ny spis och ugn samt diskmaskin. På golvet ligger samma praktiska klinkergolv som i hallen med vattenburen golvvärme. Köket är smart planerat med bra arbetsytor och utrustat med bra förvaringsmöjligheter för att kunna arrangera stora middagar för familj och vänner. 

Vardagsrum 
Det stora, sociala vardagsrummet har stora fönster ut mot poolområdet och anslutning till entréplanets alla sovrum. Från vardagsrummet når du även altandäcket och poolområdet på baksidan. Fina materialval med ett ljust parkettgolv i bok samt ljusa väggar vilket ger en modern och hemtrevlig känsla. Ett väl utformat vardagsrum som uppfyller vardagens alla behov. 

Tvättstuga
Från gaveln når du husets groventré. Här finns husets underhållsfunktioner samlade genom tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare, diskho för grovtvätt och platsbyggda garderober. Precis som i huvudentrén och köket kläs även golvet i klinker med golvvärme och väggarna går i vitt. 

Sovrum 1                                                                                                                                                       
Rymligt och väl utformat sovrum med svalt läge mot öst. Här ligger ett parkettgolv i bok och rummet har god planlösning som ger möjlighet till säng, skrivbord med utsikt mot framsidan och platsbyggda garderober.

Sovrum 2  
Bostadens andra sovrum bär något större ytor och kan om så önskas nyttjas som master bedroom. Här finns platsbyggda garderober, parkettgolv och fönster ut mot baksidan.

Sovrum 3 
Det tredje och sista sovrummet på entréplan ligger i anslutning till vardagsrummet och frånskilt från de andra två. Rummet lämpar sig utmärkt som barnrum eller gästrum och erbjuder samma ljusa ekparkett som i övriga rum.

Pooldäck/ altan
Uteplatsen på baksidan består av ett stort altandäck med en nedsänkt pool med belysning. Poolen är byggd 2009 och är löpande väl omhändertagen. Altanen har gott om plats för både matplats, soffhörna och solstolar - en mycket trevlig uteplats med allt man behöver och lite till.

Allrum/ sällskapsrum plan 2
På övervåningen hittar ni ett till stort luftigt vardagsrum som är öppet upp till nock så att man har synliga bjälkar som går genom rummet vilket är en häftig detalj. Finns plats för stor soffa och tv. Du har även samma ekparkettgolv som du har i hela huset vilket ger en lyxig känsla. Du har två större fönster som är i söderläge som du även har sjöglimt ifrån. Ljusa väggar som går i vitt. 

Stora wc plan 2
Stora badrummet är renoverat 2007/2008. Det är helkaklat med svarta klinkers på golvet med el-golvvärme. Vitt kakel på väggarna vilket ger en lyxig och modern känsla. Du har även en handdukstork på väggen som drivs på el.  Du kommer in i badrummet både från sällskapsrummet och från sovrummets garderob vilket bidrar till en lyxig känsla. Det är som en stor svit med hög standard på övervåningen med sovrum, walk in closet och badrum som man kan gå emellan. 

Sovrum 4 plan 2/ Svit 
Husets största sovrum har öppet upp till nock, ekparkett och egen gång till det stora badrummet samt tillgång till stor walk in closet. Du har vitmålade väggar och vita synliga bjälkar som går genom rummet. Det här sovrummet är mer en svit än ett sovrum. 

Tomten
Du har en idyllisk tomt som är till stor del insynsskyddad med en bod som kan inredas till gäststuga eller användas som ett enkelt  förråd. Du har även ett lite större förråd samt carport för en bil vilket är praktiskt.  

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare