Såld UNIK LÄGENHET MED STOR UTEPLATS PÅ CENTRAL ADRESS

Slottsgatan 121

Centralt

UNIK LÄGENHET MED STOR UTEPLATS PÅ CENTRAL ADRESS

Inom kort finns chansen att förvärva denna stora och fräscha 1,5a med stor uteplats och gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten i den populära bostadsrättsföreningen Brf Björken erbjuder över 40 kvadratmeter av bekvämt boende. Den fräscha och rymliga sovalkoven ger känslan av ett separat sovrum, medan skjutdörrsgarderoberna erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Köket är fullt utrustat, vilket underlättar för matlagning och husbestyr. Badrummet är helkaklat, vilket ger en ren och modern känsla.
Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och har en stark gemenskap bland dess medlemmar. Bostadsrättsföreningen har valt att baka in den fasta elnätsavgiften, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen i den redan låga månadsavgiften.

Lägenheten har en stor uteplats på cirka 20 kvadratmeter, perfekt för utemöblemang och umgänge. Altanen har ett bra solläge och äger även ett eget äppelträd samt en vägg av thuja som bidrar till privatlivet. En markis skyddar mot stark sol på varma sommardagar, samtidigt som grindar runt innergården bidrar till säkerhet och trygghet. Lägenheten ligger centralt beläget inom området Nordantill i Östergötlands län, Här bor du med närhet till det mesta som Norrköping har att erbjuda, bl.a. Resecentrum, Strömmen, restauranger, shopping, Campus och Folkparken.

Fakta

Adress:
Slottsgatan 121
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
133  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.47270%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1976
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd på bottenplan
TV- Internetutbud:
Telenor. Bredband 250 mbit och basutbud för TV ingår i månadsavgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El, Bredband
Ej inkluderat i avgift:
I dagsläget ingår även hushållselen men från och med i mitten av november kommer föreningen att införa individuell mätning
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Brf Björken Norrköping
725000-3550
Ja

Brf Björken

Föreningen äger fastigheten Björken 24 med därpå uppförda byggnader med 144 st lägenheter och 8 st lokaler. Byggnaderna är uppförda 1947 och 1974-1976. Fastighetens adress är Bråddgatan 22, 26, 28 samt Slottsgatan 121-123 och 125-131 i Norrköping.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. 

Inom föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och samlingslokal (mot kostnad) och övernattningsrum (mot kostnad) att tillgå. Det finns dessutom en gemensam inhägnad innergård med grill som medlemmarna får använda.

Föreningen förfogar över 101 garageplatser med separat kö. 

Reparationer och underhåll
2013/2014 - Tak, ventilation och byte av entrépartier.
2015 - Tvättstugeutrustning och tak.
2016 - Relining, hissar och armaturer.
2017 - Målning av plåtdetaljer, omläggning tak på Slottsgatan 121-123, ÄTA-jobb efter relining och reparation av balkonger på Bråddgatan 26.
2018 - Tvättstugeutrustning och plåtarbeten tak.
2020 - Passersystem och återvinningssystem.
2021 - Totalrenovering av lägenhet 136, installationer, huskropp utvändigt och plattläggning.

För mer information, vänligen läs senaste årsredovisningen. 

Beskrivning

Interiör

Hall
Klinker golv, tapetserade väggar i vitt. Avhängningsmöjligheter.

Sovrum
Träparkett, tapetserade väggar i grått, stor skjutdörrssgarderob.

Badrum
Badrum med klinkergolv i grått, helkaklade väggar i vitt. Komod med handfat, wc och dusch hörna. 

Vardagsrum 
Ljust vardagsrum, med gott om ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Platts för soffgrupp. Träparkett på golv och tapetserade väggar. 

Kök 
Kök med grått klinkergolv och kaklade väggar mot arbetsytor. bänkskiva och köksskåp i ek. Full maskinell utrustning i form av diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. Från köket finns utgången till uteplatsen.

Altan 
En stor uteplats som gör lägenheten unik. Uteplatsen har en trall i brunröd kulör, matchande fastighetens röda plåtjobb. Uteplatsen som är ca 20kvm har ett bra solläge och stor plats för möblemang och umgänge. Kortsidorna ramas in av grönska i form av en tuja-vägg samt en vägg med murgröna och ett eget äppelträd.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent