Header image
Såld MODERN ENPLANSVILLA I SKÄRGÅRDSNÄRA SLOTTSMILJÖ
Kommande försäljning

Grips Väg 7

Mauritzberg

MODERN ENPLANSVILLA I SKÄRGÅRDSNÄRA SLOTTSMILJÖ

På lantligt läge ligger denna ljusa och moderna enplansvilla från 2012. Beläget mellan skärgård och jaktmarker bor du intill Mauritzbergs Slotts idylliska ägor där 1700-tal möter nutid. Husets storslagna ljusinsläpp och unika planlösning disponeras över fyra stora sovrum som samtliga har eget helkaklat duschrum och egen uteplats - förutsättningar som ger möjlighet till en ostörd vardag för alla familjens medlemmar. Från Mauritzberg har du 30 minuter till Norrköping och 10 minuters resväg till Östra Husby med alla dess bekvämligheter. Där finns skola, matbutik, vårdcentral och flera möjligheter till idrotts-och fritidsaktiviteter. Önskar du istället sysselsättning nära hemmet finns möjlighet till båtplats, fina promenadstråk och god natur för jakt och fiske. Mauritzberg är även ett paradis för den golfintresserade. Här finns en mycket in och välskött 18 håls-bana med tillhörande klubbhus. Välkommen till denna moderna villa i Mauritzbergs skärgårdsnära slottsmiljö!

Fakta

Adress:
Grips Väg 7
Område:
Mauritzberg, Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
MAURITSBERG 3:91
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2012
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luftvärmepump och vattenburen golvvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund/platta på mark
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia finns vid tomtgräns

Ekonomi

Energideklaration

Beskrivning

Hall
Entrén ger god plats att hänga av kläder och skor innan du tar dig vidare in i huset. Du möts av ljuset från bostadens stora sällskapsrum samtidigt som ytterkläderna hålls avskilt från kök och vardagsrum. Det slitstarka laminatgolvet i grå naturton och underliggande golvvärme löper enhetligt vidare längs bostadens samtliga rum.

Kök
Köket karaktäriseras av ett storslaget ljusinsläpp från fönsterpartierna som går från golv till tak längs med rummets långsida. Här har du utsikt över ekbackarna och gott om plats finns för matgrupp med slående utsikt årets alla månader. Köket är idag utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll och diskmaskin och om önskas kan köket med enkelhet byggas ut längs med den inre väggen eller kompletteras med en köksö.

Vardagsrum
I öppen planlösning ligger vardagsrummet i gavelläge. Här slås du åter igen av en magnifik utsikt över skogsdungar och Mauritzbergs gröna marker. Gott om plats finns för både soffgrupp större möblemang som ger ett svårslaget läge för tillställningar med sällskap i alla storlekar. I vardagsrummet ligger samma kvalitativa golv, här är högt i tak och belysningen består av infällda och dimbara spotlights, en kvalitativ sällskapsyta från golv till tak. I anslutning till vardagsrummet finns även framsidans stora altan. Uteplatsen är inramad av en planterad häck och har härlig vy över området. Om så önskas finns möjligheten att glasa in hela eller delar av altanen för att kunna nyttjas året runt.

Sovrum 1, 2, 3 & 4
I huset finns fyra rymliga sovrum med tillgång till egen uteplats. Till varje sovrum hör även ett eget helkaklat duschrum vilket ger alla i familjen tillgång till sitt eget badrum "en suite". Sovrummen har stilrent och kvalitativt laminatgolv med underliggande vattenburen golvvärme och vitmålade väggar med mönstrad tapet - lättarbetat för att anpassa för din egen personliga stil.

Duschrum 1, 2, 3 & 4
Samtliga av husets duschrum är helkaklade i svart klinker på golvet med golvvärme och vita kakelplattor på väggarna. Till varje duschrum hör handfat i kommod med tillhörande spegelskåp, WC och dusch med glasvägg. Duschrummen får även ett naturligt ljusinsläpp från de insynsskyddade fönstren i frostat glas.

Tvätt & pannrum
Längst ned i hallen når du husets "hjärta". Värmepanna, elcentral och tvättmaskin är samlat på en och samma plats och är lätt tillgängligt i ett smart utrymme ostört från husets sällskapsytor. Rummet har även en egen utgång vilket gör att rummet även lämpar sig bra som groventré.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare