Såld LJUS OCH LUFTIG 2:A MED RYMLIG BALKONG!

Garvaregatan 17

Centralt/Strömmen

LJUS OCH LUFTIG 2:A MED RYMLIG BALKONG!

Denna tvårumslägenhet på 66,5 kvadratmeter ligger på en attraktiv adress nära strömmen. Här finns möjlighet att sätta egen prägel och skapa ett hem som speglar just din stil. Stor hiss finns tillgänglig för enkel tillgång till alla våningar. Lägenheten har en inglasad balkong i solläge. Närhet till både stadens puls och fridfulla grönområden, vilket gör det till ett attraktivt område för alla typer av invånare.

Lägenheten är belägen i en trygg och stabil HSB förening som inkluderat både bredband, fasta elavgiften, kabel-tv och bostadsrättstillägget i månadsavgiften. Tvättstugan ligger smidigt beläget på samma våningsplan! Här bor du på en av Norrköpings populäraste adresser där du har promenadavstånd till stadslivet med shopping, restauranger, nattliv och caféer.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Garvaregatan 17
Område:
Centralt/Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
23  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.6479%
Andelstal avgift:
0.6479%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1989
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fast avgift el, bredband, grundutbud kabel-tv samt br-tillägget
Ej inkluderat i avgift:
Rörliga delen av elen, försäkring
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB:s Brf Strömmen
716402-8537
Ja
Nej

Allmän beskrivning

Brf Strömmens egendom omfattar fastigheterna kv Asken 6, 41 och 43 som uppfördes åren 1988-89. Antal bostadsrättslägenheter är 121 st varav 48 st 2 rok, 26 st 3 rok samt 47 st 4 rok. Den totala lägenhetsytan är 10 295,5 kvm. Dessutom finns det 3 st hyresrättslokaler om totalt 231 kvm och 25 st tvättstugor, en på varje plan. Föreningen har en 40-årig underhållsplan vilken revideras årligen.

Parkering

Garageplats inkl portöppnare finns att hyra för
400 kr per månad i källarplanet. Separat kösystem tillämpas. Även parkeringsplats för MC finns att tillgå. Boendeparkering i området ligger fn. på 250 kr/mån, ansökan om boendetillstånd skickas till kommunen.

Gemensamhetsutrymmen

På Vattengatan 3 finns de gemensamma lokalerna: Samlingslokal, bastu med relaxrum, gym, gästlägenhet och hobbyrum. Dessutom finns här ett sammanträdesrum. Gästlägenheten kan hyras mot en avgift om 200 kr/natt. I gymmet som renoverats 2022 finns bl a multigym-station, bänkpress, löpband, crosstrainer, skivstång och hantlar m m.

Avgifter

Styrelsen har beslutat att inte höja avgifterna för 2022. Avgifterna höjdes senast 2007 med 2 %.

Föreningens utförda renoveringar/underhåll

2016- Gemensamt el-abbonemang färdigställdes med individuell mätning och debitering av förbrukning. Byte av samtliga frånluftsvärmepumpar började.

2017- Installation av solceller.

2018- Ny undercentral med nya värmepumpar.

2019- Byte frekvensstyrning hiss

2020- Byte dörrar och lås, målning trapphus, postboxar och bokningssystem. Smidesräcken och byte av samtliga termostater.

2021- Komplettering av maskiner till tvättstugor

2022- Renovering av gym

För mer info, vänligen läs föreningens årsredovisning.

https://www.hsb.se/ostra/brf/strommen/

Beskrivning

Interiör

Entréhall
Stor och välkomnande entréhall. Väl tilltagen klädkammare/förråd samt god plats för avhängning och övrig förvaring. Grått laminat på golv och gråmålade väggar. 

Klädkammare/förråd
Väl tilltaget förråd med praktiskt hyllsystem. God plats för allt ifrån städutrustning till ytterkläder. 

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum med god plats för soffgrupp samt övrigt möblemang. Grå målade väggar. parkettgolv. Stort fönster för trevligt och naturligt ljusinsläpp. 

Badrum
Rymligt badrum med våtrumsmatta på golv och ljust kakel på väggarna. Utrustat med badkar, handfat spegelskåp och wc. (I badrummet har några kakelplattor börja släppa, FST har varit där och mätt den 7/9-23, det finns inga tecken på fukt utan beror troligen på en sättning i fastigheten).

Sovrum
Här finns god plats för dubbelsäng och förvaring. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fondvägg med tapet. Stort fönster och två sidofönster.

Kök
Praktiskt kök med förvaring genom både över- och underskåp i vitt. Utrustat med stor kyl och frys, ugn med keramikhäll, köksfläkt samt diskmaskin. Arbetsbänk i trä och delvis i rostfritt utförande. Stänkskydd i vitt kakel. Vitmålade väggar och golv av klinker. Plats för matgrupp och övrig förvaring. Köket förlängs med den fantastiska balkongen. 

Balkong 
Möblerbar och inglasad balkong i solläge med anslutning direkt från köket. 



Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent