Header image
Såld EXKLUSIV ENPLANSVILLA MED UTSIKT ÖVER GLAN

Björkbacken 10A

EXKLUSIV ENPLANSVILLA MED UTSIKT ÖVER GLAN

Med vid utsikt över vattnet ligger denna mycket fina enplansvilla från 2018 på bra och skyddat läge. Utöver den välplanerade villan finns också tillbyggt uterum, spa och utekök med sjöutsikt samt både carport och ett dubbelgarage med luftvärmepump.

Huset är välplanerat med tre sovrum, två badrum med dusch, bastu och klädkammare. Intill köket finns i anslutning det öppna allrummet med mycket generöst ljusinsläpp, stora fönsterpartier och ryggåstak med en nockhöjd om dryga fem meter.

Från allrummet nås också det inglasade uterummet med utgång till den utbyggda altanen i söderläge. Här finns både spabad och platsbyggd grillplats med sjöutsikt och vidare på tomten finns både jordkällare och goda odlingsmöjligheter.

Här bor du med närhet till skog, Glan, badstrand, matbutik, skolor, förskolor, idrottsplats m.m, samt till busshållplats som tar dig in till Norrköping City på 30 minuter.

Fakta

Adress:
Björkbacken 10A
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
SVÄRTINGE 24:15
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2018
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen golvvärme via luft/vattenpump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Entré
Huvudentrén har stenlagt golv och öppna ytor mot kök och klädförvaring. 

Kök
Stilrent Marbodal-kök med vita luckor och bänkskiva i svart sten. Stenlagt golv, induktionshäll och diskho intill fönster med utsikt över Glan. Kyl och frys i fullstorlek, integrerad diskmaskin och inbyggd ugn och micro i ståhöjd. Till köket hör en halvö som ger öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Öppet, ljust och mycket rymligt vardagsrum med drygt 5m i takhöjd och stora fönsterpartier. Fönstren ger utsikt över sjön och trädtopparna och utgång finns mot både altanen och det inglasade uterummet. God plats finns för möblemang av soffgrupp och matsalsmöbel och på rummets inre vägg finns en braskamin från Contura.

Sovrum 1
Husets största sovrum ligger i svalt norrläge och har god plats för både dubbelsäng och garderober. Generös takhöjd, ljusinsläpp från två håll, ljusa ytor och fondvägg i ljusgrönt.

Badrum
Ett av husets tillval är det stora badrummet med extra rymlig dusch och bastu med naturligt ljusinsläpp. Badrummet har genomgående fina materialval, god förvaring och trevliga ytskikt.

Duschrum
Till huset hör ytterligare ett duschrum med wc och handfat i kommod. Rummet har grått klinker och vita kaklade väggar.

Sovrum 2
Husets andra sovrum har även det svalt hörnläge och bra ytor för säng, skrivbord och garderober. Väggarna är ljusa och golvet har samma ekparkett med underliggande golvvärme som i övriga huset.

Sovrum 3
Husets tredje sovrum har utsikt över sjön och går om önskas även utmärkt att nyttja som kontor eller gästrum. 

Groventré/tvättstuga
Läns ena gaveln finns den andra entrén till huset. Här finns groventrén och tvättstuga i kombination, med bra förvaring och bänkytor och tvättmaskin, torktumlare och diskho. Här finns också luft/vattenpumpen som ger golvvärmen till hela huset.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare