Såld EN AV LINDÖS BÄSTA 4:OR MED STOR INGLASAD BALKONG. POOL OCH GYM I BRF!
Kommande försäljning

Aktergatan 8

Lindö

EN AV LINDÖS BÄSTA 4:OR MED STOR INGLASAD BALKONG. POOL OCH GYM I BRF!

På våning 4 finnes en av föreningens absolut bästa 4:or med stor och inglasad balkong i söderläge med underbar fri utsikt över åkrar och Hemköp parkeringen, vilket skapar minimalt med insyn. Med en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet erbjuder den sociala ytor för umgänge. Genomgående parkettgolv ger en varm och inbjudande atmosfär till bostaden. Tre rymliga sovrum med förvaring, samt en hall med avhängningsmöjlighet och skjutdörrsgarderob säkerställer ordning och reda. Badrummet är helkaklat, utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns gästtoalett för extra bekvämlighet.
En stor inglasad balkong (med extra isolerade fönster) ger ytterligare rum att njuta av. Som boende har du tillgång till gemensam pool, gästlägenhet och gym vilket höjer livskvaliteten ytterligare. Direkt närhet till mataffär, båthamn och bra kommunikationer som gör vardagen smidig.

Fakta

Adress:
Aktergatan 8
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
141  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.2219%
Byggnadsår:
2016
Badrum:
1 st
Balkong:
Ja, inglasad
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Tv och bredband via Telia ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, TV och bredband Telia lagom samt den fasta kostnaden för el. Elförbrukningen betalas av lägenhetsinnehavaren.
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

Brf Lindöporten 2 i Norrköping
769628-0465
Ja

Om föreningen

Brf Lindöporten 2, med sin moderna arkitektur och djärva färgsättning, ligger i populära stadsdelen Lindö. Byggnaden har 7 våningsplan och ett källarplan. I källarplanet finns varmgarage med plats för 20 bilar, cykelrum och lägenhetsförråd. Allt med direkt anslutning till hissen. Huset är byggt utan organiska material, installerad fjärrvärme, frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation. Detta ger många hälsofördelar, bla ett tyst och sunt inomhusklimat.

Fastigheten färdigställdes i mars 2016 och består av 35 välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 53 till 124 kvm, med stora generösa balkonger och terrasser, från 7 till 21 kvm i varierande väderstreck. Medlemmar ges också möjlighet att glasa in sina balkonger, dock krävs styrelsens godkännande och en ansökan om bygglov.

Gemensamt för medlemmarna finns en stor härlig pool som är centralt placerad på innergården, som ett vackert smycke till glädje för alla boende. Innan badet kan du också ta ett träningspass i ett välutrustade gym.

För våra barnfamiljer finns en mindre lekpark på innergårdens grönområde med sandlåda, rutschbana och en stor gräsyta för lek o stoj. Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd.

För att bidra till en bättre miljö och minska föreningens elkostnad har 256 kvm solpaneler installerats på fastighetens tak. Solpanelerna producerar ca 36 000 kWh/år vilket motsvarar ca 20% av föreningens elförbrukning.

Föreningen kan erbjuda laddplatser för elbilar i vårt varmgarage och utomhus. Utökning av antalet laddplatser sker i takt med efterfrågan från våra medlemmar.

Föreningen erbjuder gästparkering som du hittar på Lindöportens boendeparkering med 3 reserverade P-platser och 6 markerade P-platser på Hemköps parkering (BRABO). Allt finns tydligt beskrivet på kartan enligt nedan. Betala med sms-biljett och följ anvisningarna på skyltarna.

Beskrivning

Området

Föreningen ligger i stadsdelen Lindö. Därifrån är det nära till det mesta som hamnkrog, småbåtshamn, minigolfbana och
en allmän badplats, underbar natur och Hemköp som närmaste granne.

Med bekvämt avstånd till busshållplats, ca 100 meter från Aktergatan 8, tar det 15 minuter med buss nummer 11 till stans centrum.

I området finns 2 skolor, Lindöskolan årskurs F-3 samt Bråviksskolan årskurs F-6. I anslutning till Bråviksskolan finns en fritidsgård. Du hittar också flera förskolor i området, både kommunala, föräldrakooperativ och ett som drivs av Svenska kyrkan.
Här finns även en nybyggd paddelhall, idrottshall och fotbollsplaner med konstgräs, där Lindö FF tränar och spelar sina hemmamatcher.

Interiör

Hall
Hall med klinkergolv som övergår till parkettgolv och målade väggar. Avhängningsmöjligheter och förvaring genom skjutdörrsgarderob.

Sovrum 1
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Förvaring genom en skjutdörrsgarderob. 

Sovrum 2
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Förvaring genom en garderob. 

Gäst wc
Gästtoalett med klinkergolv och målade väggar. Utrustat med toalett, kommod med underskåp samt spegelskåp. 

Duschrum/tvätt
Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handdukstork, golvvärme, dusch, wc, kommod med underskåp, spegelskåp, tvättbänk med överskåp samt tvättmaskin och torktumlare. 

Kök
Kök med parkettgolv och målade väggar. Bänkskiva i laminat och ovan bänkskiva sitter kakel. Den maskinella utrustningen består utav fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/frys och kyl/frys.

Matplats/Vardagsrum
Matplats och vardagsrum med parkettgolv och målade väggar.

Inglasad balkong
Inglasad balkong med heltäckningsmatta och extraisolerade fönsterpartier som håller värme. Fri magnifik utsikt med solläge under stor del av dag. Ett uterum som förlänger säsongen.  

Sovrum 3
Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Förvaring genom två garderober. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Bilder