Såld LÖSVIRKESBYGGT MED HÖRNLÄGE!
Besiktigat

Björklundsvägen 6

Ljunga

LÖSVIRKESBYGGT MED HÖRNLÄGE!

Denna enplansvilla med källare erbjuder gott om plats för den stora familjen. Bland annat finns 3-5 sovrum, två duschrum, bastu samt en gästtoalett. Köket har en smått unik skåpsinredning av mazurbjörk och i det största av allrummen som går i vinkel finns gott om plats för middagsgäster. I källaren finns ytterligare ett allrum samt ett riktigt stort hobbyrum med gott om plats för lek och bus. Som pricken över i finns på den insynsskyddade trädgårdssidan ett inglasat uterum om ca 25 kvm med injuten golvvärme under klinkerplattorna och en angränsande öppen uteplats. Uppvärmning sker med bergvärme vilket ger fördelaktiga driftskostnader. Trädgården består delvis av lättskött och lekvänlig gräsmatta men det finns även ett stort antal vackra perennplanteringar. Bilen har sin plats antingen på den asfalterade infarten, i garaget eller i den på senare tid tillbyggda carporten. Du som har små barn behöver inte oroa dig för vägen till förskolan då den ligger bara på andra sidan gatan. I anslutning till förskolan finns också trevliga motionsspår med elljus under den mörkare tiden av året. Till närmaste mataffär är det bara ca 10 minuter med bil. Vill man hellre åka buss tar det bara några minuter att promenera till närmaste busshållplats.

Fakta

Adress:
Björklundsvägen 6
Område:
Ljunga, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
DAGSBERGS-LJUNGA 14:34
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1967
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas (utom ett par äldre källarfönster)
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Papp
Stomme:
Lättbetong
Bjälklag:
Lättbetong
Grundläggning:
Betongplatta/Källare
Grundmur:
Leca/Lättbetong
Murstock:
Tegel
Eldstad:
Insats i öppen spis samt braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber finns
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Interiör

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts vi av en delvis möblerbar hall med ljust marmorgolv vid entrén. En bit in finns plats för avhängning.

Gästtoalett

I anslutning till huvudentrén finns denna toalett som har klinker på golvet och en effektfull röd- och guldmönstrad våtrumsmatta som fondvägg. Bakom handfatet finns stänkskyddande kakel på väggen. I utrymmet finns wc, handfat samt ett vädringsfönster.

Sovrum/Gästrum

Här är det laminat på golvet och det finns två garderober. Fönstret vetter mot öster och därmed morgonsolen.

Kök

Ljust och luftigt med köksinredning av mazurbjörk med grå köksbänkar med nedsänkt ho och mosaik ovan. Vitvaror i form av en kyl i rostfritt, diskmaskin, spishäll med fläkt samt inbyggd ugn och micro. 

Vardagsrum

Detta stora rum i vinkel har stavparkett på golvet och brasiliansk Parona pine i taket. I vinkeln finns plats för en matsalsmöbel och vid soffhörnan finns en öppen spis med insats. Vid soffan finns stora ljusinsläpp mot det inglasade uterummet.

Inre hall

Här finns tre platsbyggda garderober med överskåp samt utgången till det inglasade uterummet.

Inglasat uterum

Här är det gott om plats för umgänge och i det isolerade betonggolvet med klinker på finns ingjuten elgolvvärme. Uterummet är totalt ca 25 kvm stort och har skjutbara glaspartier mot trädgården. I anslutning till uterummet under bar himmel finns en liten trälagd altan.

Master bedroom

Här är det trägolv och det finns en platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Fönstret vetter mot gatan och svala norr.

Sovrum

Även här är det trägolv och i rummet finns en platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Fönstret vetter mot gatan och svala norr.

Duschrum

Renoverat ca 2008 med klinkergolv med elgolvvärme, stora kakelplattor på väggarna och infällda spotar i taket. Utrustat med wc, handfat i stor kommod, spegelskåp, duschhörna med vikdörrar samt en handdukstork med både elburen och vattenburen värme. Vidare finns ett högskåp, en mekanisk fläkt samt två vädringsfönster.

KÄLLARPLAN

Via trappan från hallen på entréplanet kommer man först ned till en liten hall.

Allrum

Rakt fram från trappan finns detta allrum med braskamin och tre ljusinsläpp.

Tvättstuga

Här är det mosaik på golvet och väggarna är kaklade. Utrustning i form av en tvättmaskin, en torktumlare och en rostfri tvättho/bänk samt en mangel. Från tvättstugan finns en uppgång till trädgården vilket underlättar när tvätten ska hängas upp ute för att lukta riktigt gott.

Separat toalett

Belägen i anslutning till tvättstugan med klinker på golvet och helkaklade väggar. I utrymmet finns wc, handfat samt en mekanisk fläkt.

Duschrum/Bastu/Bergvärme

Innanför tvättstugan finns detta utrymme med klinker på golvet och kaklade väggar. Det är här inne bergvärmen har sin plats. Det finns även en duschhörna samt en handukstork som går på el och via en glasdörr nås bastun som har klinkergolv.

Hobbyrum

Här är det verkligen gott om plats. I detta gamla hederliga hobbyrum finns plats för t ex ett pingisbord. I rummet finns en del fast skåpsinredning och även ett antal fristående förvaringshyllor vilka medföljer i köpet. Innanför hobbyrummet (och under garaget) finns ytterligare ett utrymme som tidvis använts som tonårssovrum men som förstå även är ett bra förråd. 

Slutligen finns i källaren ytterligare ett förråd samt en matkällare.

Garage/carport

Detta vidbyggda garage har fjärrstyrd port samt kodlås. Grundlagt på en gjuten betongplatta med golvbrunn med oljeavskiljare och kakel ca 2 m upp på väggarna. Det finns både vatten och värme i garaget och det är i garaget som centraldammsugaren sitter. Det finns också en snickarbänk.

Carporten är i sin tur vidbyggd garaget och längst in finns ett redskapsförråd som nås via en dörr från den öppna altanen på trädgårdssidan.

Trädgård

Plan hörntomt med fin gräsmatta och gott om perenna blommor, buskar och fruktträd. Både mot gatan och mot grannarna finns staket. I trädgården finns även ett litet trädgårdsland för hobbyodling.

Bo- och biarea

Biarean är enligt fastighetsregistret 110 kvm men är enligt uppgift från säljaren 132 kvm i och med att det finns ett rum under garaget.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef