Såld Unik "Mini tvåa" renoverad 2022 med special designat kök i absolut toppskick!

Eknäsgatan 21

Klingsberg/Söder

Unik "Mini tvåa" renoverad 2022 med special designat kök i absolut toppskick!

På lugn adress i populära Klingsberg ges nu chansen att förvärva en nyrenoverad bostad med ett special designat kök från 2022!

Lägenheten som är belägen en trappa upp har under 2022 genomgått en stor ombyggnation där samtliga ytskikt, kök och badrumsinredning renoverats. Här erbjuds bland annat ett rymligt vardagsrum med god plats för soffgrupp och matsalsbord, separat sovrum med praktisk garderobsvägg och interiör med hög karaktär. Denna bostad präglas av hög kvalitiet och en genomtänkt renovering.

Här bor du med gångavstånd till grönområden, livsmedelsbutiker och kommunikationer. Du tar dig även till Norrköping City med dess utbud via 5 minuters cykelfärd. Bostadsrättsföreningen är solid och välskött och har inte höjt avgifterna sedan 2014. Lummiga och trevliga innergårdar med gräsytor, grillplatser och "olda själv" möjligheter.

Fakta

Adress:
Eknäsgatan 21
Område:
Klingsberg/Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
5  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.43987%
Andelstal avgift:
1.43987%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1943/44
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
TV via ComHem (grundutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband via ComHem eller Telia (ingår med ett obligatoriskt tillägg om 219kr/mån).
Inkluderat i avgift:
Vatten, Värme, bredband (obligatorisk avgift om 219 kr/mån), Kabel-TV, fasta elnätsavgiften
Ej inkluderat i avgift:
Rörlig del av el och obligatorisk avgift om 219 kr/mån för bredband
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-12-15
D
82 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 200 kr/år
3 000 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Ekenäsgårdarna
725000-1406
Ja
Nej

Förening

Föreningens egendom omfattar fastigheterna Klingsborg nr 10 och Asptäppan 4 i Norrköpings kommun med adress Eknäsgatan 19-49. Husen färdigställdes åren 1943-44 och innehåller 64 st bostäder.

Föreningen har idag 22 st parkeringsplatser med separat kö. Annars tillämpas boendeparkering på gatan utanför, för närvarande 250 kr i månaden.

Reparationer och underhåll de senaste åren
1994/95 - Genomgripande renovering av byggnaderna, vilket omfattade utbyte av VA- och elledningar, ombyggnad av kök och badrum, fasadbeklädnad med tegel och takrenovering.
2009 - Renovering av trapphus.
2012 - Byte av styrsystem för fjärrvärmen.
2012/14 - Infodring av avloppsrör under källargolv.
2015 - Renovering av tvättstugor samt byte av värmeväxlare till fjärrvärme och varmvatten.
2016 - Byte av takfläktar.
2017/18 - Målning av fönster och entrétak samt lagning av sättningsskador.
2019- Investering i solenergianläggning.


Under 2019 investerade föreningen i en solenergianläggning som nu är i bruk. Kostnaden var 2.2 milj. kr och solcellsbidraget är erhållet.

För kommande verksamhetsår planerar styrelsen för reperation av källaryttertrappor, samt omläggning av plattor på grönområden. Föreningen har en 40-årig underhållsplan. Planen ligger som grund för styrelsens beslut om fondering eller ianspråktagande av fondmedel.

Årsavgifterna höjdes senast 2014-01-01 med 3%.
Inget bestämt om framtida höjning av årsavgifter.

För mer information, vänligen läs årsredovisningen från 2019/20.

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande entréhall med god plats för avhängning av ytterkläder och skor. Mörkt vinylklick-golv och tapetserade väggar i ett trevligt mönster. Platsbyggd garderob. Hela bostaden har en tilltalande takhöjd och försetts med ett vinylklick-golv.

Kök
Detaljrikt kök från 2022 i rustika materialval. Goda förvaringsmöjligheter genom över- och underskåp i grå ton. Mörkoljad arbetsbänk i trä. Arbetsköket har utrustning i from av diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll, micro, köksfläkt och diskho. Rummet har försetts med vinylklick-golv och väggar målade i en grå ton. Fönster som vetter mot föreningens innergård. Vitvaror i rostfritt utförande från 2022. 

Sovrum
Här finns god plats för större säng och sängbord. Praktisk garderobsvägg med Elfa system. Tapetserade väggar och fönster mot föreningens lummiga innergård. 

Badrum
Rymligt badrum med nymålat golv och inredning från 2022. Utrustning i form av duschhörna med svängbara glasdörrar, wc, tvättställ, spegelskåp med belysning samt handdukstork. 

Vardagsrum
Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Stort fönster med utsikt över villaområdet i Klingsberg. Här går väggarna i en grå ton. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare