Header image
Såld Ostört och idylliskt smultronställe med utsikt över Näknen!

Blåbärsstigen 17

Graversfors

Ostört och idylliskt smultronställe med utsikt över Näknen!

Längst ut på udden med härlig utsikt över Näknen ligger denna hemtrevliga och insynsskyddade enplansvilla med idyllisk och lättskött tomt. På fastigheten ligger en isolerad gäststuga med kök, duschrum och egen altan, ett förråd/gästhus med sjöutsikt och förberedd plats för jacuzzi samt huvudbyggnaden med entré genom glasverandan och en stor altan med vid utsikt över Näknen. Insidan rymmer en öppen planlösning med braskamin, sovrum och duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du rofyllt, naturnära och med ett par minuters promenad från badsjön Fisklösen. Till Norrköping tar det knappa 15 minuter och önskar du förädla fastigheten ytterligare finns goda möjligheter till om, till-och nybyggnad.
Varmt välkommen till detta idylliska smultronställe med sjöutsikt!

Fakta

Adress:
Blåbärsstigen 17
Område:
Graversfors, Åby
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KVILLINGE-SKRIKETORP 3:139
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1967
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp, borrad brunn samt sommarvatten.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Elelement och braskamin
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Korrigerad plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund
Grundmur:
Betong
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber är ej inkopplat. Anslutning finns vid tomtgräns.

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Entré
Valvet genom tujahäcken tar dig till grusgången som leder dig till glasverandan som rymmer husets entré. Stegen fram till huset omges av en grönskande gräsmatta, blommande träd och en ständig vy över Näknen som välkomnar dig hem.

Glasverandan
Entrén inleds på den inglasade verandan med spröjsade fönster och plats för utemöbler. Här värmer solen från vår till höst och är en utmärkt plats för att ta förmiddagskaffet eller sätta sticklingarna för sommaren.

Hall
Stengolv, stuckaturlister och en given plats för hatthyllan ryms i hallen och tar dig vidare in i bostaden. 

Duschrum
Välplanerat duschrum som är inrett med alla nödvändigheter för ett bekvämt boende. Tvättmaskin och torktumlare finns installerat, dusch, wc och handfat i kommod finns och varmvattenberedaren sitter gömd i skåpet som är platsbyggd i rummets ena hörn. Önskar du ge duschrummet nytt liv är rummet förberett med en smart layout och goda utrymmen.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket finns husets stora sällskapsrum med härligt ljusinsläpp. Rummet har gott om plats för både matbord och soffgrupp framför braskaminen. Med ett ljust golv och vitmålad pärlspont kan rummet lyftas till nya nivåer och bli hjärtat i ditt nya hem.

Kök
Stilrent Ballingslöv-kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Med installerad diskmaskin, ugn, kyl/frys och med diskhon under fönster finns alla förutsättningar att med enkla medel förädla köket till ditt eget. Bland annat finn möjlighet att komplettera köket med en köksö eller tillsätta en bardisk med tillhörande vinkyl ut från väggen.

Sovrum
Rymligt sovrum med platsbyggda garderober och utgång mot altanen. I sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng och tilltagen förvaring. Väggarna går i brun/beige och golvet i samma genomgående plastmatta som husets övriga rum.

Altanen
Med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt över sjön ligger den rymliga altanen under tak. Här finns gott om plats för utemöbler efter tillfälle, oavsett långbord för sommarfesten eller soffgrupp till frukosten.

Gästhus
Längst upp på fastigheten ligger ett isolerat och uppvärmt gästhus med eget pentry och duschrum. Stor altan med högt och soligt läge och plats för egen parkering.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare