Såld Exklusiv enplansvilla med ett av områdets absolut finaste uteplatser!
Kommande försäljning

Smörsoppsgatan 6

Brånnestad

Exklusiv enplansvilla med ett av områdets absolut finaste uteplatser!

På attraktivt läge i Brånnestad ligger denna mycket fina och påkostade enplansvilla med väl genomtänkta tillval och lyxiga tillbyggnader. Här kan du njuta av bland annat uppvärmd pool, lounge-området och relaxavdelning, både inomhus och utomhus.

Huset är utrustat med golvvärme i hela huset, inklusive i både garaget och uterummet och är som en av de enda adresserna i området är huset dessutom uppvärmt via med bergvärme.

Genom hela villan ges ett ljust och öppet intryck, omgivet av ett av områdets absolut finaste uteplatser!

Fakta

Adress:
Smörsoppsgatan 6
Område:
Brånnestad, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KANTARELLEN 46
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2006
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme samt golvvärme i hela huset, inklusive uterum och garage. Även braskamin med fläkt
Ventilation:
AC kopplat till ledningen från bergvärmepumpen. Sk. frikyla
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
3 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber via Tele2
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 369 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 190 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 559 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 3 322 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2006
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
46 800 kr/år
6 700 kr/år
300 kr/år
5 200 kr/år
4 980 kr/år
63 980 kr/år
Enligt säljarens uppgifter
8 874 kr/år

Beskrivning

Hall
Entrén är ljus, öppen och har direkt fri sikt genom huset och ut mot baksidan. Hallen har försetts med ett stryktåligt klinkergolv och har goda avhängningsmöjligheter genom en platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegelglas. Bostaden har genomgående ett ljust parkettgolv med underliggande golvvärme som löper genom hela huset. AC finns monterad i taket vid entrén som förser huset med kyla under varma sommardagar.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en fin vy över uteplatsen samt fyller rummet med naturligt ljus. Här har vi gott om plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang. En värmande kamin finns installerad och som förlängning av rummet finn utgången till uteplatsen samt genom en social planlösning öven öppet mot kök och matplats. Parkettgolv och väggar målade i ljust.

Kök
I öppen planlösning till vardagsrummet ligger det fullutrustade Noblessa-köket med kvalitativa materialval rakt igenom. Här finns kyl och frys side-by side från Samsung i fullstorlek, integrerad ugn, micro, induktionshäll och diskmaskin från Siemens i ståhöjd. Köket är smart planerat med köksö med barstolar för avlastning eller sällskap under middagsförberedelserna. Köksutrustningen är även kompletterad med vinkyl och flera smarta lösningar. På kylskåpsdörren finner vi till exempel en modern inbyggd pekskärm som visar bland annat din kalender eller anteckningar och där du dessutom kan se morgon-tv:n till frukosten. Tekniken kompletteras även med den inbyggda kaffemaskinen och diskmaskinen som båda går vi wifi. Intill köket finns ett fint burspråk vilket ger en given plats för matbordet.

Sovrum 1
Med plats för säng och skrivbord har sovrum 1 försetts med ett ljust parkettgolv och har förvaring genom stor garderobsvägg med delvis spegelglas. Fönster mot den gröna framsidan. 

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum rymmer stor dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Två fönster som fyller rummet med naturligt ljus. Här finns kylande AC för varma sommarnätter. Parkettgolv, biegemålade väggar och fondvägg i vitmålad panel. 

Tvättstuga / Groventré 
Tvättstuga i anslutning till groventrén med goda avlastningsytor och flertalet över- och underskåp i vitt utförande. Tvättstugan har utrustats med tvättmaskin och kondenstumlare. I anslutning till tvättstugan finns ytterligare yta för förvaring och tvättlinor. 

Badrum 1
Stilrent, helkaklat badrum med färgval i svart och vitt. Stor dusch med industriglasväggar och lyxig takdusch. Badrummet har försetts med golvvärme, handfat i kommod, vägghängd wc, spegel och väggskåp.

Allrum / Sovrum 3
Sovrum med utgång till det inglasade uterummet och nyttjas idag som tv-rum. Här finns god plats för säng och skrivbord. Väggar går i grått med fondvägg i en ljus tapet.

Badrum 2
I villans stora badrum finns både bubbelbad, bastu och duschhörna. Badrummet har även utrustats med vägghängd WC, väggskåp, dubbla handfat i kommod och golvvärme som löper genom hela huset. Helkaklat med brunspräckligt klinker och kakel i vitt. Stående fönster i frostat glas från golv till tak och utgång till uterummet. 

Vinterbonat uterum
Stort isolerat uterum med golvvärme och luftvärmepump med plats för många sociala tillfällen. Fönsterpartierna från golv till tak går att öppna upp helt för att bjuda in villans poolområde. 

Poolområde
På baksidan finns poolområdet som knyter ihop huset, uterummet, relaxavdelningen och garaget. Trallen med inbyggd belysning ligger runt poolen om 4 x 8 meter som är upprustad med ny belysning och ny liner 2022. Det elektroniska lamellöverdraget kan du enkelt dra på eller dra av med hjälp av en fjärrkontroll.

Relaxavdelning
Relaxavdelningen i anslutning till poolområdet har ett barbord, kyl, en extra wc och självklart ett rejält spabad. Njut av ett varmt bad, en kall öl och med utsikt över det kvällsupplysta poolområdet.

Garage med apparatrum 
Garaget med elektronisk garageport har plats för en bil och tar dig till baksidan eller groventrén. Här finns rummet med all utrusning som styr husets olika funktioner, bergvärme, poolpump och central för varmvattenscirkulationen. Här finns även gott om plats för övrig förvaring och verkstadsytor.

Genomförda renoveringar

2018 - Bergvärme
2018 - Ombyggnation av garagedel till relaxavdelning och wc.
2018 - Spabad
2020 - Värmepump till pool
2020 - Trall
2020 - Thujor
2020 - Lamellöverdrag pool
2020 - Centraldammsugare
2021 - Vitvaror
2021 - Vinkyl
2022 - Ny liner pool
2022 - PoolpumpPlanritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare