Såld Skogsnära 1 1/2 -plans villa byggd 2017!
Besiktigat

Sjöviksvägen 136

Krokek

Skogsnära 1 1/2 -plans villa byggd 2017!

Med ett privat och insynsskyddat läge precis intill stort skogsparti, med rinnande vatten i å från den närliggande sjön "Böksjön", finner vi Smålandsvillan från 2017. Väl inne i bostaden välkomnas vi av en social planlösning där det fullutrustade köket från Vedum står i öppen vinkel med det genomgående vardagsrummet. Vardagsrum och kök fylls här av naturligt ljus från flertalet fönsterpartier. På väl avvägd plats på villans bottenvåning står kaminen som trivsamt och energieffektivt ger värme till hela huset. Villans baksida vetter mot skogen och här spenderas mer en gärna en middag på altanen som sedan avslutas med ett dopp i den värmande bubbelkoppen. Här erbjuds upp till fem bra sovrum och på övervåningen är det förberett för ett andra badrum.
På Sjöviksvägen 136 åtnjuts närhet till både skola, mataffärer, restauranger och kollektivtrafik. Krokek präglas av Bråvikens inlopp med goda badmöjligheter, de djupa Kolmårdsskogarna och välkända Kolmårdens djurpark med massor av bus och lek.

Fakta

Adress:
Sjöviksvägen 136
Område:
Krokek, Kolmården
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KULLA 2:30
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2017
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump + braskamin
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Isolergrund
Badrum:
1 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Tele 2

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Entréhall
Här välkomnas vi av väl tilltagen hall som fyllas av ljus genom den inbjudande och öppna planlösningen. God plats för garderober och här ges utrymme under trappan för praktisk förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Socialt vardagsrum med plats för hela familjen runt den värmande braskaminen. Stora fönster som bjuder in det naturliga ljuset. Öppet mot villans kök vilket bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Kök
Rymligt kvalitativt Vedum kök med goda förvaringsmöjligheter genom flertalet över- och underskåp i svart utförande. Maskinell utrustning i rostfritt utförande med diskmaskin, kyl och frys, varmluftsugn, induktionshäll och diskho. Goda arbetsytor med stor köksö och plats för matsalsbod. Utgång till den lummiga och insynskyddade altanen. 

Tvättstuga
Klädvårdsavdelning med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Utgång till altandäcket. Här hittar vi villans värmepump och IT-skåp. 

Sovrum 1
Stort sovrum med god plats för dubbelsäng och övrig förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Badrum
Rymligt badrum i grått färgval. Utrustning i form av handfat i kommod, spegelskåp med belysning, duschhärna med vikbara glasväggar, handdukstork och WC. Våtrumsmatta på golv och vägg. 

Övervåningen 

Vardagsrum
Övervåningen är familjens privata del i villan, här finns öppna och ljusa sällskapsytor med plats för tv-hörna med soffgrupp och övrig förvaring. Tre bra sovrum och här är det även förberett för ett andra badrum efter behov. 

Sovrum 3 / Klädkammare 
Med fönster mot trädgården finns här plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Används idag som stor Walk in Closet. 

Sovrum 4 
God plats för större säng och skrivbord. Fönster mot skogen. 

Sovrum 5
Fönster mot skogen och plats för skrivbord, säng och övrig förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Altandäck
På privat läge med skogen som granne bjuder altandäcket in till många sociala tillfällen. Möbleras trivsamt med trädgårdsgrupp och här står den värmande bubbelkoppen. Med några få steg in i skogen möts vi av ån som gärna bjuder in till barkbåtstävling och annat bus. 

I Krokek finns det två grundskolor, Råsslaskolan och Uttersbergskolan. På Uttersberg går årskurs F-3, och på Råssla 4-9. De flesta fortsätter på gymnasieskolor i Norrköping efter grundskolans slut. Det fanns 2021 sju förskolor. Krokek präglas av stora villaområden med djupa Kolmårdsskogarna som granne och ligger vattennära med flertalet badplatser, restauranger och mataffärer. Tågstation som tar dig till Stockholm på under 90 minuter. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare