Såld Natur- och havsnära fritidshus intill Bråvikens vackra inlopp!
Besiktigat

Kopparbovägen 16

Kolmården

Natur- och havsnära fritidshus intill Bråvikens vackra inlopp!

Plan och omskött fastighet i omtyckta Kopparbo på naturnära läge med havsglimt över Bråvikens inlopp. Här erbjuds två stugor, upp till tre sovrum, storstuga med värmande braskamin, trivsam pergola med utekök, isolerat förråd och badtunna på trädäck med utsikt över Bråviken. Samfälligheten har lek- och grönområden samt egen badplats. Samla familjen och vänner vid badtunnan och se hur solen går ner i Bråviken. Huset har ett nyrenoverat kök, nymålade fasader, nydragen el, fiber, kommunalt vatten och elbilsladdare. Från bostaden har du gångavstånd ner till Bråviken med badplats, brygga samt områdets båtplatser. Med gångavstånd till Kolmårdens Djurpark är det även gott om allmänna kommunikationer till området (ca 30 avgångar/dag) Från Kopparbo har du endast ca 14 mil till Stockholm och 3 mil in till Norrköping. Här ges även en ypperlig möjlighet för uthyrning till såväl sommargäster, åretruntboende som besökande på Kolmårdens Djurpark. Välkommen!

Fakta

Adress:
Kopparbovägen 16
Område:
Kolmården
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
TIMMERGATA 1:71
Typ:
Vinterbonat fritidshus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Enplanshus
Byggnadsår:
1961 Tillbyggt 1973
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Värmepump, Braskamin och direktverkande el
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Plintar + krypgrund
Badrum:
1 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Hus 1

Entréhall
Välkomnande entréhall med klädavhängning samt garderob. Slitstarkt laminatgolv.

Kök och vardagsrum
Storstugan har ett socialt och hemtrevligt vardagsrum med öppen planlösning mot det nyligen insatta och moderna köket. Här fylls rummet av naturligt ljus och intill den värmande braskaminen samlas hela familjen för umgänge och bjudningar. Luftigt kök med flertalet underskåp och överskåp. Maskinell utrustning i form av ugn och köksfläkt i svart utförande. Integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Här sitter storstugans luftvärmepump. Ljust tapetserade väggar och trivsamt trägolv. 

Sovrum 1
Sovrum med god plats för dubbelsäng och sängbord. Inbyggd skjutdörrsgarderob och fönster för trevligt naturligt ljusinsläpp. Ljust laminatgolv och väggpanel. Här ges planlösning för två sovrum med en skiljevägg. 

Toalett
WC, handfat i kommod och spegelskåp för praktisk förvaring. 

Hus 2

Sovrum 2
Sovrum med god plats för dubbelsäng och övrig förvaring. Separat entré från gavel. 

Duschrum / bastu / tvättstuga
Tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare samt trivsam bastu med gott om plats. Duschkabin. 

Pergola med utekök
På tomten finns även pergola på trädäck som försetts med ett utekök med rinnande vatten vilken blir den naturliga platsen för härliga sommarkvällar med familj och vänner

Isolerat förråd 
Isolerat förråd med plats för allt du kan tänka dig för att ta hand om hus och tomt. Intill det isolerade förrådet ligger ett ytterligare förråd med plats för alla trädgårdsredskap.

Loungegrupp och badtunna
Intill hus nummer två finns sociala ytor med platsbyggd loungegrupp och med glimt över Bråviken finner vi även på denna välskötta tomt ett soldäck och badtunna och plats för solsängar.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Matz Ågehäll
Fastighetsmäklare