Header image
Såld Skogsnära etagelägenhet med radhuskänsla!
Kommande försäljning

Ängebyvägen 86

Östra Husby

Skogsnära etagelägenhet med radhuskänsla!

Intill skogsbrynet ligger denna mycket fina gavellägenhet i två plan. Med skogen utanför dörren kan du njuta av naturen från någon av lägenhetens två uteplatser eller från övre planets båda balkonger. Lägenheten har de senaste åren rustats upp med nya ytskikt och nytt kök sedan 2021. Entréplanet rymmer utöver de båda uteplatserna kök, vardagsrum och duschrum och på övre plan finns tre sovrum och tvättstuga/duschrum. Här erbjuds ett renoverat, tryggt och bekvämt boende på lugn återvändsgata i Östra Husby!

Fakta

Adress:
Ängebyvägen 86
Område:
Östra Husby, Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
42  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.0432%
Andelstal avgift:
3.04328%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1981
Uppvärmning:
Centralvärme via bergvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
2 balkonger, 2 uteplatser
Förråd:
Förråd utanför lägenheten
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, kabel-TV (grundutbud)
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Östra Husbyhus 1
716402-5897
Ja

Riksbyggen Östra Husbyhus 1

Föreningen omfattas av fastigheten Bossgård 11:112 och består av 42 st lägenheter med adress Ängebyvägen 2-86 i Östra Husby. Byggnaderna är uppförda 1981.

Inom föreningen finns två gemensamma tvättstugor med torkskåp och mangel. Det finns dessutom en samlingslokal att nyttja för medlemmarna, denna på Ängebyvägen 66. Vidare finns träningsrum, bastu samt en gemensam grillplats.

Föreningen har 19 st garageplatser. Separat kö tillämpas. För 2020 är avgiften 250 kr/år. I övrigt är det gratis parkering i området.

Reparationer och underhåll:
- Värme, ventilation och huskropp 2013
- Lokaler och gårdar 2014
- Markytor 2016
- Tvättutrustning, dörrar och portar 2017
- Byte av tvättmaskin 2018
- Takbehandling 2021
- Dörrbyten 2021
- Ny bergvärmepump 2021/2022

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Avgifterna höjdes senast 2017-07-01 och det med 2%.

För mer information, vänligen läs årsredovisningen från 2018/2019.

Beskrivning

Hall
Med ingång från gaveln har du entrén med platsbyggda garderober och ett fint parkettgolv. Här finns en gäst-wc och från hallen når du kök, vardagsrum och trappen upp till övervåningen.

Kök
Köket på Ängebyvägen 86 är troligt ett av föreningens absolut finaste och mest stilrena. Köket stod klart så sent som 2021 och är monterade med stilrena, grå luckor, vitt kakel och moderna vitvaror. Kyl, frys och integrerad diskmaskin är nytt sedan 2019-2022 och induktionshäll, ugn och micro sattes in i samband med att det nya köket sattes in. I köket finns även plats för ett större matbord och utgång till bostadens stora altan i insynsskyddat hörnläge med gott om plats plats för grill och utemöbler.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier för ett naturligt ljusinsläpp. Här finns utgång till den gräsbeklädda uteplatsen med möjlighet att nyttja som trädgård eller lekyta med fotbollsmål, studsmatta eller ovanmarkspool som praktiskt kan has översikt över från vardagsrummet.

Duschrum
Det stilrena duschrummet på nedervåningen renoverades runt 2010 med svart/vitt kakel och mörkgrå våtrumsmatta. Här finns dusch med duschvägg i glas, wc, handfat i kommod, spegelskåp och högskåp för handdukar och annan badrumsförvaring.

Övre hall
Ovanför trappen finns på övervåningen den övre hallen med balkong. Från balkongen har du skogen direkt utanför dörren och här är den svalare av de två balkongerna på övervåningen. Här når du även bostadens tre sovrum och badrummet med tvättstuga.

Sovrum 1
Bostadens största sovrum ligger direkt till höger ovanför trappen och har gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Dessutom finns en mycket rymlig balkong i anslutning till sovrummet som nyttjas som ett extrarum för det stora sovrummet. 

Sovrum 2
Direkt till vänster ligger bostadens andra sovrum. Med utsikt över skogen finns detta mysiga sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring i den platsbyggda garderoben med spegeldörrar. Väggarna är målade i grått och golvet är i laminat.

Sovrum 3
Vidare på värsta sidan ligger det tredje sovrummet. Även här finns platsbyggda garderober och fin utsikt mot löpspåret. Även här är väggarna målade i grått och vitt och golvet av laminat.

Badrum/tvätt
Badrummet på ovanvåningen rymmer tvättmaskin och torktumlare. Här finns wc, handfat i kommod och är även förberett för badkar om önskas.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare