Header image
Såld 3 rum och kök med egen uteplats och garage i hjärtat av Svärtinge!

Stugvägen 12E

Svärtinge

3 rum och kök med egen uteplats och garage i hjärtat av Svärtinge!

Nu saluförs denna marklägenhet i populära Brf Svärtingehus nr 2 med lummig uteplats och egen separat entré från gatan i sann "radhuskänsla". Bostaden rymmer två bra sovrum, kök med goda arbetsytor och plats för köksbord, vardagsrum som fylls med naturligt ljus från tre stora fönsterpartier samt separat tvättstuga och klädkammare. Här i hjärtat av Svärtinge har du närhet till allt vad det familjära bostadsområdet har ett erbjuda med exempelvis skola, badplats, matbutik och kollektivtrafik. Här karaktäriseras bostaden av dess tillgänglighet utan trappsteg, lättåtkomliga rum och av den lummiga uteplatsen med gräsmatta, rabatter och dess inramning av föreningens gröna sociala ytor. Gemensamma utrymmen i föreningen som bastu, lekplats för barnen och grönytor. Här är det gångavstånd på ca 100 meter till Ica som erbjuder det mesta. Garage ingår i avgiften och är belägen ca 15m från bostaden. Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Stugvägen 12E
Område:
Svärtinge
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
15
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.89731%
Andelstal avgift:
2.89731%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1990
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen el via värmepanna med återvinningssystem
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats samt altan på framsidan.
Förråd:
Varmförråd i markplan
TV- Internetutbud:
Digital-TV via Telia ingår i månadsavgiften (Telia Lagom). Bredbandsuttag finns i lägenheten via Telia (fiber), avgift tillkommer om 279 kr/mån för bredband.
Inkluderat i avgift:
Kallvatten, Digital TV via Telia, Bredband (avgift om 279 kr/mån).
Ej inkluderat i avgift:
Värme, varmvatten, el
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Brf Svärtingehus nr 2
716402-8792
Ja
Nej

Föreningen består av 29 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt samt 29 garageplatser och 7 p-platser. Byggnaderna är uppförda 1990. Lägenheterna adress är Stugvägen 4-12 i Svärtinge.

Till lägenheterna hör ett varmförråd.

I föreningen finns en gemensam bastu och ett cykelförråd.

Föreningen anordnar två gemensamma städdagar per år och dom gemensamma gräsytorna sköts gemensamt under sommaren.

Föreningens årsavgift ändrades senast 2014-01-01 då den höjdes 1%. Föreningen har beslutat om oförändrad årsavgift för det kommande året. Årsavgiften för 2018 uppgick i genomsnitt till 742 kr/kvm/år. 

Gjorda renoveringar:
2011 - Fasadmålning.
2014 - Byte av belysning, låscylindrar och tre dörrar.
2016 - Markarbeten.
2017 - Renovering sopprum
2017 - Byte plank och fönsterspröjs mm
2017 - Uteplats

Beskrivning

Entréhall
På Stugvägen 12E välkomnas vi av en framsida med egen uteplats med plats för cafégrupp i solen och stor grön rabatt. Ljus och välkomnande entréhall med god plats för avhängning. Garderob för praktisk förvaring. Tapetserade väggar och lättstädad plastmatta på golv. 

Sovrum
Luftigt sovrum med god plats för stor säng, skrivbord och övrig möblemang. Fönster mot framsidan. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Garderob. 

Tvättstuga / klädkammare
Egen separat tvättstuga i bostaden skapar rum för förvaring och praktisk hantering av tvätt. Tvättmaskin, torkskåp och tvättbänk. Skåp för förvaring. Plastmatta på golv och vägg. Klädkammare / förråd i direkt anslutning. 

Vardagsrum
Med plats för soffgrupp och tv-bänk erbjuds här ett ljust och inbjudande vardagsrum. Stora fönsterpartier ut mot den lummiga och privata baksidan. Utgång till uteplatsen. Gediget parkettgolv och tapetserade väggar. 

Uteplats
Ombonad uteplats med plats för familj och vänner. Stenlagd uteplats samt gräsytor. Här är eftermiddagskaffet ett måste. Lä mot väder och vind. 

Sovrum 
Plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Fönster mot den privata baksidan. Praktisk klädkammare. Plastmatta på golv och tapetserade väggar.  

Badrum
Kaklat badrum med våtrumsmatta på golv. Wc, handfat, spegelskåp och stor duschkabin. 

Kök
Stort kök med flertalet under- och överskåp i vitt. Plats för köksbord intill fönstret. Maskinell utrustning med kyl, frys, ugn och diskho i rostfritt utförande. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare