Såld VILLA MED STOR UTEPLATS OCH SKÄRGÅRDSLÄGE I VACKRA ARKÖSUND

Arkvägen 1

VILLA MED STOR UTEPLATS OCH SKÄRGÅRDSLÄGE I VACKRA ARKÖSUND

I Arkösunds villasamhälle ligger denna rymliga villa med grön naturtomt och bästa solläge. Några hundra meter från hamnen och med öppen utsikt ligger huset som lämpar sig lika bra som året runt-boende som för sommarbostad.

Huset har de senaste 2 åren genomgått omfattande renoveringar med ny fasad, tilläggsisolering, nya fönster, och installation av ny luftvärmepump vilket gör huset mycket energieffektivt.

På fastigheten finns också garage, förråd och ett renoverat gästhus med möjlighet till boende året runt.

Entréplanet tillägnas öppna, sociala ytor med kök, matsal och allrum med täljstenskamin och trevliga fönsterpartier. Här finns också utgång till den stora uteplatsen med gott om plats för långbord och loungemöbler. På altanen finns även utekök med grill i optimalt läge för att fånga kvälls-och eftermiddagssolen. Övre plan rymmer tre sovrum och på källarplan finns förutom garage ett ytterligare sovrum, wc och bastu.

I Arkösund bor du på härligast möjliga sätt för att uppleva en äkta, svensk sommar i skärgården. Du har gångavstånd till flera restauranger och uteserveringar, badplatser, matbutik och buss in till Norrköping - allt du behöver för en sommar med alla komponenter.

Fakta

Adress:
Arkvägen 1
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
NORDANSKOG 1:50
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1900
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas (2022)
Uppvärmning:
2 st luftvärmepumpar (2022), eldstad samt elradiatorer.
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä (Ny fasad 2022)
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Källare/gjuten platta
Eldstad:
Täljstenskamin
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Hall
Öppen entré med bra klädförvaring. Trägolv och ljus panel på väggarna.

Allrum
Stort allrum med trevlig planlösning för både tv-hörna och matsalsgrupp. Genomgående plankgolv, ribbat tak och ljusa väggar. Intill soffgruppen finns en fin och effektiv täljstenskamin. 

Kök
Ljust kök med semi-öppen planlösning mot matsalsdelen. Köket är fullutrustat med kyl & frys i fullstorlek, diskmaskin, ugn och disko intill fönster med utsikt över trädgården. Intill köket ligger matsalsdelen med bröstpanel i pärlspont och ljusa ytor.

Badrum
I det helkaklade badrummet på entreplanet finns ett större badkar, wc och handfat i kommod. Här är även förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Hall övre plan
Trappan upp leder till en större hall med ingång till klädkammare och övervåningens tre sovrum.

Sovrum 1
Till vänster i hallen finns husets största sovrum med stora ytor och kakelugn.

Sovrum 2
Takt fram ligger våningens andra sovrum, detta med tre fönster som ger mycket fin utsikt över grönområden. Golvet är av brädor och väggarna är målade i vitt.

Sovrum 3
Från hallens högra sida når du sovrummet med vitmålat plankgolv och ljusa väggar. Precis som i de andra sovrummen finns plats för både säng, skrivbord och förvaring.

Sovrum källarplan
Trappan ned leder till det stora sovrummet på källarplan. Rummet går även utmärkt att nyttja som sällskapsrum eller hobbyrum och har egen utgång via garaget. I rummet finns luftvärmepump, infällda spotlights, ett fint golv och ljusa väggar.

Duschrum & bastu
På källarplan finns duschrummet med wc. Rummet är kaklat och element av sten och ljusinsläpp från det murade fönstret. Från duschrummet har du även tillgång till bastun.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare

Bilder