Header image
Såld Stor 2:a i eftertraktade gamla ylleväveriet!
Kommande försäljning

Enebygatan 20

Norr

Stor 2:a i eftertraktade gamla ylleväveriet!

Nu ges möjligheten att förvärva en 2:a i gamla ylleväveriet på lugna och omtyckta Enebygatan. Bostaden är belägen på entréplan och karakteriseras av dess fantastiska takhöjd om ca 4 m och de tre stora fönsterpartierna i sann industrianda. Här bor du bekvämt i så gott som nyskick i en välmående förening med en lång historia hela vägen från 1800-talet. Så sent som 2012 kunde de första förväntansfulla ägarna flytta in här i Brf Järven 2 efter en tid av arkitektonisk och ingenjörsmässig konst med byggstart 2010. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare och har en öppen och social planlösning mellan det fullutrustade köket och vardagsrummet. Till sovrummet finns en stor klädkammare med tillhörande loftdel. Här på Norr bor du med lagom avstånd till citykärnan med gångavstånd till folkparken, resecentrum och strömmen. I föreningen finns garage genom separat kölista, relaxavdelning med bastu och övernattningslägenhet. Ett hem att enkelt trivas i!

Fakta

Adress:
Enebygatan 20
Område:
Norr, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
324  /  1004
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.77946%
Andelstal avgift:
1.77946%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1890 / 2012 ombyggt till bostäder 2012
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, grundutbud TV och fast kostnad el-abonnemang.
Ej inkluderat i avgift:
Hushållselen och bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Järven 2
769621-0181
Ja
Nej

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Ombonad entréhall med praktisk förvaring för ytterkläder och skor. Ett robust microcement på golv och väggar målade i en mörkblå ton. 

Kök
Det fullutrustade köket erbjuder goda arbetsytor och förvaring genom flertalet under- och överskåp. Maskinell utrustning genom induktionshäll, ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, köksfläkt och stor kyl och frys. Stänkskydd i vitt kakel och luckor och skåp i vitt utförande. Öppen planlösning mot bostadens vardagsrum med massor av ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. God plats för större köksbord. Samtliga vitvaror i bostaden med leverantör Siemens. 

Sovrum
Stort sovrum med en otrolig takhöjd som verkligen ger denna bostad något alldeles extra. Plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Rymlig klädkammare med loftdel genom vindslucka med trappa. Parkettgolv och fondvägg i omtyckt ombonat akustikpanel. 

Klädkammare
Klädkammare utrustat med praktiskt hyllsystem för kläder, assessorer och sänglinnen. Loftdelen ger upphov till förvaring av både resväskor, sängkläder, golfbagen och skidorna. 


Vardagsrum
Ett vardagsrum och hem som man mer en gärna bjuder hem vänner och familj till. Här slås vi av den otroliga rymden som skapas av den öppna planlösningen och den slående takhöjden. God plats för stor soffgrupp, tv-bord och övrigt möblemang. Parkettgolv och grå/beige kulör på väggarna. Att mötas av de ca 3 meter höga fönsterna med dess spröjs och ljusinsläpp varje dag när man kommer hem ger här upphov till ett hem att enkelt trivas i. 

Badrum
Väl tilltaget och helkaklat badrum med lyxig takdusch, stort handfat i kommod, wc, handdukstork och spegelskåp med spotlights. Här finns även arbetsbänk och överskåp intill tvättpelaren med tvättmaskin och torktumlare. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare