Såld Hemtrevligt och praktiskt parhus på ett av områdets trevligaste lägen!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Rambogatan 116

Rambodal

Hemtrevligt och praktiskt parhus på ett av områdets trevligaste lägen!

På grönt, soligt och ett av områdets mest insynsskyddade lägen ligger detta mycket trevliga parhus med garage, uteplats och stor, härlig trädgård med kvällssol!

Huset har ägts av samma ägare sedan det byggdes och har från dag ett tagits mycket väl om hand. Med stora, öppna ytor och bra ljusinsläpp är detta ett boende med hög trivselfaktor och stor potential för ett gott familjeliv många år framöver.

Planlösningen är flexibel för att utan svårigheter kunna skapa större sällskapsytor eller upp till fyra sovrum för den stora familjen. Dessutom finns en trevlig altan under tak, goda odlingsmöjligheter och en stor bod att inreda efter behov och önskemål.

Parhuset ligger lugnt och trivsamt på ett bra läge i Rambodal. Nära till matbutik, skola, förskola och stadsbuss med täta turer är några viktiga faktorer som gör detta boende till ett mycket bra alternativ för en trivsam vardag!

Fakta

Adress:
Rambogatan 116
Område:
Rambodal, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
BITBOCKEN 8
Typ:
Parhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plans parhus
Byggnadsår:
1981
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas och 3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Fasad:
Trä & Tegel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Hall
Entré med lättstädat laminatgolv, mönstrad tapet och direkt tillgång till tvättstuga med förvaring. Från hallen når du entréplanets alla rum och trappan till övervåningen.

Vardagsrum
Vardagsrummet är rymligt med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Möjlighet finns för den som önskar att öppna upp mot köket eller sovrummet intill för den som önskar öppnare ytor. Annars finns här utgång mot uteplatsen under tak och bostadens plana trädgård.

Kök
Trivsamt kök med bra förvaring, diskmaskin och kyl & frys i fullstorlek. Plats för matbord, bra bänkytor och luckor i lantlig stil. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och fönster ger morgonsol ut mot gatan.

Duschrum
Helkaklat duschrum med handfat i kommod, wc och dusch med infällbara väggar i glas.

Sovrum 1
Entréplanet rymmer ett sovrum som även kan nyttjas som TV-rum, gästrum eller hemmakontor. Ytorna är ljusa och fina och från fönstret har du mycket trevlig utsikt mot trädgården och naturområdet.

Tvättstuga
Intill entrén finns tvättstugan med helkaklade ytor, tvättmaskin, diskbänk och torkskåp.

Hall övre plan
Upp för trappan finns den övre hallen som idag nyttjas som TV-rum. Här är ytorna ljusa och fräscha och kan om så önskas göras om till ytterligare ett sovrum som ger bra storlek och bra ljusinsläpp.

Sovrum 2
Husets största sovrum finns på övre plan och har gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Även här är ytorna mycket väl omhändertagna och ger ett ljust intryck.

Sovrum 3
På övre plan finns ytterligare ett sovrum som fram tills idag nyttjats som kontor och gästrum. Ljusa ytor, goda förvaringsmöjligheter skapar förutsättningar för ett mycket fint sovrum utan kompromisser.

Badrum
På övre plan finns husets stora badrum. Med ljust klinker på golvet och ljusa väggar är rummet genomgående trevligt och rymmer både badkar, wc, kommod och byrålåda med bra förvaring.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare