Header image
Såld Ljust och trivsamt på friköpt tomt och ett av områdets bästa lägen!

Albert Engströms gata 48

Klockaretorpet

Ljust och trivsamt på friköpt tomt och ett av områdets bästa lägen!

På friköpt tomt ligger detta mycket hemtrevliga och välskötta parhus med eget garage i länga! Med skyddad trädgård, god förvaring och mycket gott ljusinsläpp är detta ett tryggt, trivsamt och praktiskt boende för hela familjen.

Här finns idag tre sovrum, dubbla duschrum och där både det nymonterade köket och det fantastiska allrummet har stora fönsterpartier ut mot den gröna trädgården. Huset är genomgående mycket trevligt med välplanerade rum, bra ljusinsläpp och bostadens alla sociala ytor på samma plan. Den plana trädgården ger öven möjlighet till utbyggnad av altan med uterum eller att bevara, nyttja och odla helt utifrån dess fina förutsättningar den har idag.

Här bor du dessutom på ett av områdets bästa lägen, nära både parkering, kommunikationer, och anslutning till E4. Nära bostaden finns även en av Norrköpings absolut trevligaste matbutiker hos Ica Kvantum Klockaretorpet.

Varmt välkommen till visning!

Fakta

Adress:
Albert Engströms gata 48
Område:
Klockaretorpet, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
GITARREN 129
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plans radhus
Byggnadsår:
1981
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Fasad:
Puts
Tak:
Plåt
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Entré
Genom den privata grinden till huset och genom trädgården når du husets entré. Här är ytorna ljusa, fräscha och har bra utrymme för garderob, hatthylla och skoställ. Väggarna kläs i grå och randig tapet och på golvet ligger ett lättskött klick-golv.

Kök
Ljust kök med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Köket är nyligen renoverat med fina materialval, nytt golv och ett ljust och stilrent intryck. Här finns ugn, induktionshäll, inbyggd micro och kyl & frys i fullstorlek. Plats finns även för större matbord.

Tvättstuga
Intill köket finns även husets tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, diskbänk och förvaring. Ytorna är i lättskött våtrumsmatta.

Allrum
Allrummet i gavelläge har egen utgång mot uteplatsen och stora fönster som släpper in gott om ljus och liv. Golvet pryds av parkett, väggarna är tapetserade och förutsättningarna för sociala tillfällen är stora!

Matsal/Sovrum
På entréplanet finns ett av husets tre sovrum. Idag är rummet inrett som matsal men lämpar sig även väl som sovrum, gästrum eller hemmakontor.

Duschrum
Intill hallen ligger gäst-wc:n med dusch. Ytorna är i våtrumsmatta och våtrumstapet och här finns förutom wc och dusch även handfat med underliggande skåp samt ett mindre spegelskåp.

Hall övre plan
Hallen på övervåningen binder samman det övre planets sovrum och det större badrummet. Golvet kläs i fint laminatgolv och flera garderober är monterade längs ena väggen vilket ger mycket god förvaring utöver den större klädkammaren som redan finns på plats.

Sovrum 1, övre plan
Husets "master bedroom" är ett rymligt, ljust och hemtrevligt rum. Här rymmer du enkelt en dubbelsäng, garderober och byrå eller TV om så önskas.

Sovrum 2, övre plan
På motsatt ände av hallen ligger övervåningens andra sovrum som idag nyttjas som kontor. Även här är ytorna rymliga och fina med trevligt laminatgolv och ljust randiga tapeter.

Badrum
Övervåningen har ett större badrum som rymmer både badkar, wc och handfat. På golvet ligger en våtrumsmatta och väggarna kläs i våtrumstapet vilket ger noga förutsättningar för den som önskar renovera ytorna till någonting nytt.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare