Såld TRIVSAMT 1-PLANSHUS MED FRI UTSIKT OCH ISOLERAT GARAGE!
Besiktigat

Fähusgatan 1

Bjärbytorpet

TRIVSAMT 1-PLANSHUS MED FRI UTSIKT OCH ISOLERAT GARAGE!

Trivsamt 1-planshus med storslagen och fri utsikt tack vare dess höga läge i området. Fastigheten är omgiven av en lummig tomt, prydd med ett mängder av fruktträd, vilket ger en underbar trädgård. Dessutom en stor grönskande allmänning framför fastigheten. Huset själv har öppna ytor och erbjuder fyra väl proportionerade sovrum. Isolerat garaget som har direkt ingång till huset, mycket praktiskt. Solceller på taket installerade år 2022.
Interiören kännetecknas av genomgående smakfulla materialval som framhäver varje rum unikt. Det finns även en braskamin som tillför extra charm och värme under de kyliga månaderna. Köket är rymligt och härligt med sin halvöppna planlösning, vilket skapar en idealisk plats för matlagning och samvaro.
Läget är lugnt och trivsamt perfekt för barnfamiljen, beläget nära naturen men också bekvämligheter som mataffärer, skolor och förskolor inom området.

Fakta

Adress:
Fähusgatan 1
Område:
Bjärbytorpet, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
STUBBMYRAN 1
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1991
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas isoler
Uppvärmning:
Luftvärme via fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Hall: Rymlig och öppen hall med bra förvaring. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. 

Sovrum/kontor: Stort sovrum med ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Garderob samt ett fönster. 

Kök: Kök med halvöppen planlösning mot allrum. Plats för ordentligt matbord. Köket upplevs ljust och luftigt, vackert fönsterparti i form av burspråk. Vita skåpsluckor, bänkskiva i rostfritt stål/laminat samt vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustning i form av spishäll/ugn, fläkt, mikro samt kyl och frys. 

Allrum: I centrum av huset finns ett allrum i där man når de flesta rummen i huset. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Värmande och mysig braskamin, installerad 2020. Gott om plats för möbler efter tycke och smak. 

Vardagsrum: Ljust och trivsamt vardagsrum med härlig utsikt genom stort fönsterparti. Här finns plats för ordentlig soffgrupp samt även matsalsbord för den som önskar det. Utgång till altanen. 

Altan/uteplats: På baksidan av huset finns en stor altan med sol från förmiddagen till sen kväll. Delvis under tak. Här finns en markis installerad. 

Badrum/bastu: Helkaklat badrum med klinkergolv i grå ton samt kakel i vitt och rött. Badrumsinredning i form av handfat i kommod, spegel, wc och dusch. Här finns även en bastu för ca 4 personer. Glasdörr till bastun. 

Sovrum: Parkettgolv och mönstrad tapet. Ett fönster samt en garderob. 

Sovrum: Parkettgolv och mönstrad tapet. Ett fönster samt en garderob. 

Badrum: Helkaklat badrum med klinkergolv i grå ton samt vit kakel på väggarna. Badrumsinredning i form av handfat i kommod, spegelskåp, badrumsskåp, wc samt dusch med vikbara glasdörrar och handdukstork. Ett fönster med frostat glas.

Sovrum: Detta är det största sovrummet med parkettgolv och vitmålade väggar. Garderobsvägg samt ett fönster. Plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. 

Tvättstuga/groventré: Ljus våtrumsmatta och vitmålade väggar. Här finns fjärrvärmeanläggningen, tvättmaskin samt diskho och förvaringsskåp. 

Garage: Stort isolerat garage i anslutning till huset. Här finns plats för både bil och förvaring. 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 052 000 kr
Mark, totalt värde: 1 559 000 kr ().
Summavärde: 3 611 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1991
Värdeår: 1991

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare