Såld Superfin 2a med inglasad balkong i omtyckt Riksbyggenförening!
Kommande försäljning

Ljuragatan 2D

Ljura / Söder

Superfin 2a med inglasad balkong i omtyckt Riksbyggenförening!

Med inglasad balkong som vetter mot föreningens familjära och ombonade innergård ges här chansen att förvärva en bostad i genomgående exemplariskt skick med påkostade tillval och takhöjd om ca 2,7 meter. Detta smakfulla boende från 2017 erbjuder vitvaror från Siemens, helkaklat badrum med egen tvättdel, fullutrustat socialt kök från Marbodal intill balkongen och praktisk köksö som elegant är placerad mellan kök och vardagsrum. Med generöst tilltagna rum bor du här i Brf Karlavagnen som tryggt förvaltas av Riksbyggen. I avgiften ingår både bredband, tv och den fasta elnätsavgiften. Bostaden har endast haft en ägare sedan lägenheten färdigställdes och är i mycket gott skick. Föreningen tillhandahåller övernattningsrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt flertalet garageplatser, separat kö tillämpas ( finns just nu lediga p-platser). Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, gym och Vrinneviskogen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

Fakta

Adress:
Ljuragatan 2D
Område:
Ljura / Söder , Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
4102  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1,43552%
Andelstal avgift:
1,43552%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, bredband, nätavgift el, Tv-lagom från Telia och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-06-08
C
85 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 440 kr/år
3 840 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen BRF Karlavagnen
716426-0015
Ja
Nej

Föreningen

Allmänt
Föreningen BRF Karlavagnen äger fastigheten Tändstickan 1 i Norrköping. Föreningen består av 3 byggnader som samtliga är uppförda 2017 och består av totalt 51 lägenheter fördelade på 22st 2 rok 21st 3 rok och 8st 4 rok.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, torkrum, miljöhus, soprum/återvinningsrum och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för ca 200:-/dygn. Det finns även ett övernattningsrum med tre sovplatser med dusch och toalett men ej kök som kan hyras för 300:-/dygn.

Parkering
Garageplats 34 st ca 800:-/mån (separat kösystem)
P-platser 11 st ca 425:-/mån (separat kösystem)

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Fastigheten genomgick en stor 5-års besiktning 2022. 

Övrigt
Årsavgifterna höjdes senast med 17% 2023-01-01Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Ljus och välkomnande entréhall med målade väggar och praktiskt klinkergolv. Här finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Praktiska skjutdörrsgarderober med Elfa-system och spotlights i tak. Badrum och hall har försetts med ett enhetligt klinkergolv vilket ger ett genomtänkt och hemtrevligt intryck. Hela bostaden har en generös takhöjd om hela 2,7 meter vilket skapar en luftig atmosfär. Skyddande säkerhetsdörr. 

Badrum
Helkaklat badrum med stilrent vitt kakel och klinker i beige. Badrummet erbjuder utrustning i form av tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, WC samt duschhörna med svängbara dörrar i säkerhetsglas. I badrummet finns ett extra högskåp och en arbetsbänk med överskåp som ger extra bra förvaring.

Sovrum 
God plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Garderobsvägg utrustad med klädsystem och belysning. Praktisk förvaring med stora utdragbara lådor. Målade väggar i en ljus varm ton och vitlaserat parkettgolv. Här finns även plats för skrivbordsdel vid behov. 

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med god plats för soffgrupp och övrig förvaring. Här fylls rummet av naturligt ljus från de stora fönsterna. Vardagsrummet erbjuder en social och öppen planlösning mot bostadens kök och har gott om plats för matsalsbord. Ljust målade väggar i en hemtrevlig ton och vitlaserat parkettgolv. 

Kök
Smakfullt och fullutrustat Marbodal-kök med vitvaror från Siemens. Köksluckor i vitt utförande och arbetsbänk i grått. Gott om förvaring i både under och överskåp samt köksö med en extra diskho. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa, integrerad ugn och mikro samt kyl & frys i rostfritt utförande. I direkt anslutning till köket hittar vi ut till balkongen med trivsam eftermiddagssol. I köket är det ett vitlaserat parkettgolv och målade väggar. Stänkskydd i vitt kakel. 

Inglasad balkong
Trivsam inglasad balkong med utsikt över föreningens ombonade innergård. Möbleras enkelt efter tycka och smak. Glaspartierna går enkelt att vika undan vid behov. Klickgolv, belysning och eluttag. Plats för lounggrupp.

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare