Såld Trivsamt renoverad 4,5:a med balkong i soligt söderläge!
Kommande försäljning

Pinnmogatan 6

Vilbergen

Trivsamt renoverad 4,5:a med balkong i soligt söderläge!

På ett av föreningens trevligaste lägen ligger denna mycket fina lägenhet med tre stora sovrum, dubbla badrum och balkong i soligt söderläge. Lägenheten har ny el från 2019 och genomgående fina ytskikt, bland annat via det nyrenoverade köket och ett nylagt parkettgolv som går genom lägenhetens alla sovrum och sällskapsytor. Från alla fönster har du grön och fri utsikt över villaområden och öppna innergårdar, allt för ett trivsamt och lugnt boende nära stan men borta från citykänslan. Till lägenheten hör två ingångar vilket ger möjlighet till uthyrningsrum eller för den i familjen som önskar ett mer avskilt boende med egen entré. Här finns också en mycket väl tilltagen klädkammare med fönster som också kan nyttjas som kontor eller extrarum.

På Pinnmogatan bor du i en av Norrköpings mest stabila och uppskattade föreningar. BRF Opalen är en mycket välskött Riksbyggen-förening med trivsamma gemensamhetsytor och ordnad ekonomi.

Fakta

Adress:
Pinnmogatan 6
Område:
Vilbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
601  /  1201
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.18842%
Andelstal avgift:
0.18961%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1967-73
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fast elnätsavgift och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Brf Opalen
725000-3634
Ja
Nej

Om föreningen

Föreningen innehar med tomträtt fastigheten Opalen 1-3 samt 4-20 inom Norrköpings kommun. Föreningen omfattas av 650 lägenheter och 1 lokal med adresserna Blockstensgatan, Morängatan och Pinnmogatan. 

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. 

Inom föreningen finns gemensamhetslokal, gym, bastu, extra förråd och flera miljörum för sopsortering. Föreningen har låtit iordningställa grillplatser som alla boende har tillgång till.

Inom föreningen finns 398 parkeringsplatser, 298 garageplatser och 12 MC-platser. Separat kö tillämpas till dessa. Annars finns gratis parkering längs Vilbergsgatan.

Reparationer och underhåll
2004/05 - Byte till säkerhetsdörrar 
2007/08 - Byte av fönster och altandörrar
2009/12 - Stambyte och renovering av samtliga badrum
2013/15 - Ommålning av träpanel
2016 - Byte av undercentraler samt komplettering av lekutrustning 
2018/19 - Ny tvättutrustning och diverse dräneringsarbeten 
2021/23 - Installation av solceller och byte av takpapp

För mer information, vänligen läs den senaste årsredovisningen. 

Beskrivning

Hall
Entrén är ljus och trivsam med ljust stengolv och platsbyggda garderober med spegeldörrar. Hallen renoverades genomgående 2015. Lägenheten kan även nås via den intilliggande entrédörren som går till uthyrningsdelen, alternativ för en mer avskild del av bostaden för ett äldre barn eller den som jobbar skift.

Badrum
Badrummet renoverades i samband med stambytet 2010 och har sedan dess uppdaterats med ny tvättmaskin och torktumlare 2015. Badrummet är stort, ljust och har genomgående stilrena och neutrala färgval i grått och vitt. Här finns handfat, wc och ett större bubbelbadkar.

Kök
Köket renoverades genomgående 2019-2020 och är väl utfört i hemtrevlig stil. IKEA-köket kompletterades med bänkskivor i marmor och i samband med köksrenoveringen uppdaterades även övriga ytskikt, golv och spis, fläkt, ugn och micro. Plats finns för matbord med utsikt över Kättsätter och grönområden.

Sovrum 1
Med egen ingång från köket finns det stora sovrummet med balkong i söderläge. Även här ligger ett fint ekparkett och ytorna är ljusa. Från sovrummet har du utgång till balkongen i soligt söderläge och med fin, grön utsikt över takåsar och grönområden.

Allrum
Det stora vardagsrummet är väldisponerat för att få plats med både matsalsbord och större soffgrupp. Även här ligger parkettgolv, väggarna är tapetserade och ena kortsidan täcks av stora och insynsskyddade fönsterpartier ut mot innergården.

Sovrum 2
Husets andra sovrum har bra storlek för barn/ungdomsrum eller kontor. Parkettgolv, ljusa väggar och fönster mot innergården.

Klädkammare
Mellan två av lägenhetens sovrum ligger klädkammaren som även den har upprustade ytskikt. Längs hela väggen står garderober vilket skapar mycket goda förvaringsmöjligheter med ordning och reda.

Sovrum 3/Uthyrningsrum
Uthyrningsrummet är ett stort sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och fint ljusinsläpp. Rummet är självklart lika lämpat som sovrum eller kontor.

WC/Duschrum
Intill uthyrningsrummet finns ett helkaklat duschrum med wc, handfat och dusch. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare

Bilder