Header image
Såld VÄLPLANERAD 2:A MED BALKONG!

Rösgången 6

Vidablick

VÄLPLANERAD 2:A MED BALKONG!

Nu finns chansen att förvärva denna 2:a om 65kvm i omtyckta HSB Brf Vidablick! En lägenhet som passar oavsett ålder då tillgång till två hissar finns. Bostaden är ljus och öppen med härligt ljusinsläpp.
Här finner du en hall med hatthylla och flertalet garderober, duschrum med toppmatad tvättmaskin, gediget vardagsrum med vackra dubbeldörrar, rymligt sovrum, kök med plats för matsalsbord samt en balkong.

Lägenheten är belägen i Vidablick med närhet till Hallbergaskogen, Eneby centrum, spårvagnshållplats precis utanför bostaden samt skolor. Det är även cykelavstånd till Ingelsta handelscentrum med dess breda serviceutbud. Du bor dessutom i en stor välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. I avgiften ingår Värme, vatten, fast avgift el, grundutbud kabel-tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen . Detta är en lägenhet för dig som söker ett bekvämt boende i ett stillsamt och lugnt område.

Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Rösgången 6
Område:
Vidablick, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
9  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.33344%
Andelstal avgift:
0.33344%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1958-61
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källar- och vindsförråd
TV- Internetutbud:
TV via Tele2 och bredband via Tele2 eller Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fast avgift el, grundutbud kabel-tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Hiss:
Ja
(Två hissar återfinns, en mindre och en större.)

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Vidablick i Norrköping
7250000788
Ja
Nej

Förening

Om föreningen

Föreningens egendom omfattar sju fastigheter i kv. Sikten nr 1 och Skopan nr 2 och 3, i Norrköpings kommun med adress Rösgången 6 och 1-27 samt Skiftesgången 1-11 och 2-12. Husen färdigställdes år 1958-61 och innehåller 298 bostäder om 19 545 kvm, lokaler om 2 887 kvm. Utöver de 298 lägenheterna är Frisersalongen S Adolfsson bostadsrättshavare. Föreningen har även en hyresrättslokal.

Antalet garageplatser är 80 st varmgarage, 30 st kallgarage och antalet parkeringsplatser 188 st. Annars tillämpas boendeparkering och längs De Geersgatan kan du parkera gratis.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägget.

Reparationer och underhåll senaste åren
1995 - Fasadrenovering, byte av fönster och balkonger, byte av stamledningar och renovering av badrum.
2003 - Omläggning av tak.
2006 - Renovering av samtliga tvättstugor och torkrum.
2011 - Byte av lägenhetsdörrar och montering av postboxar.
2012 - Nytt ventilationssystem.
2015 - Uppförande av utegym, ny trappa Rösgången 6, ny ventilation i Bullerbyns förskola och HSB:s områdeskontor, renovering av lekplats, rengöring av fasader samt nytt sopsystem och nya miljörum.
2016/2017 - Renovering av kallgarage och av vice värdsexpedition i förskolan Bullerbyn.
2017/2018 - Byte av fyra kulvertar, inkl. asbestsanering, värmeposter, kabeldragningar, kabeldragningar till elplatser för bilarna samt åtgärder för att minska kyla och drag.
2018/2019 - Nybyggnation av 7 nya lägenheter, OVK-besiktning med rensning i ventilation, nya källardörrar i samtliga fastigheter, nya dörrar förskolan Bullerbyn, montering rensluckor frånluftskanaler, byte panel bastu, målning tak och ny mangel.

Avgifterna höjdes senast i januari 2020 och det med 2.3%.

För mer information hänvisas till årsredovisningen.

Beskrivning

Interiör

Hall: Stor hall med avhängningsmöjligheter genom befintlig hatthylla och flertalet inbyggda garderober. Hallen har vitt klinkergolv och vita väggar.

Duschrum: Utrustat med WC, handfat, kommod, skåp, dusch samt toppmatad tvättmaskin. Utrymmet har våtrumsmatta på golv och väggar.

Sovrum: Bostadens sovrum har plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och skrivbord. Här finns även inbyggda garderober som bidrar med ökade förvaringsmöjligheter. Sovrummet har laminatgolv och ljusgrå väggar.

Vardagsrum: Genom de vackra dubbeldörrarna nås det mycket rymliga vardagsrummet. Här finns det plats för större soffmöblemang samt andra inredningsdetaljer. Vardagsrummet har stavparkett och ljusblåa väggar.

Kök: Köket har vita luckor och är utrustat med kombinerad kyl och frys, dubbeldiskho, spis och köksfläkt. Genom sin storlek återfinns här plats för matsalsbord om så önskas. Via köket nås även utgången till bostadens balkong. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Edvin Stävmo
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare

Bilder