Header image
Såld TOPPRENOVERAD OCH GENOMGÅENDE 2:A MED INGLASADBALKONG

Bråddgatan 23

Centralt

TOPPRENOVERAD OCH GENOMGÅENDE 2:A MED INGLASADBALKONG

Välkommen till denna rymliga och ljusa tvårumslägenhet om 72 kvadratmeter med centralt läge. Lägenheten kännetecknas av en förmånlig avgift, vilket skapar en ekonomisk trygghet för dig som boende. Förvaringsmöjligheterna är generösa med stora platsbyggda skjutdörrsgarderober från Elfa, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Köket och badrummet har genomgått en renovering under -20/21, vilket innebär moderna lösningar och fräscha ytor för dig att trivas i. Tvättmaskin och torktumlare finns tillgängligt i badrummet, vilket underlättar vardagen. Det stora och sociala vardagsrummet öppnar upp till den inglasade balkongen i sydvästläge, med utsikt över innergården.

Trots det centrala läget är lägenheten belägen i ett lugnt och attraktivt område med närhet till resecentrum, city och kommunikationer. Föreningen är välskött och erbjuder bekvämligheter som övernattningsrum, bastu och tvättstuga. Boende i föreningen har även möjlighet att hyra idrottshallen som finns i fastigheten. Med andra ord får du ett trivsamt boende med alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll.

Fakta

Adress:
Bråddgatan 23
Område:
Centralt , Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
56  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.5066%
Andelstal avgift:
0.5066%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1985/86
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasadbalkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele 2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband, Nätavgift el, Kabel-tv
Ej inkluderat i avgift:
Rörliga delen av elen
Hiss:
Ja
(Finns)

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Tuppen
716402-5798
Ja

Om föreningen

Fastighetsuppgifter
Föreningens egendom omfattar fastigheterna kv. Asken 40, i Norrköpings kommun med adress Vattengatan 2, Garvaregatan 33-35, Bråddgatan 23-31 och Tunnbindaregatan 28-32, samt tomtmarken Vintern 9 som används som parkeringsplats. Husen fördigställdes år 1985-86 och innehåller 189 bostäder om 13 838,5 kvm, 6st hyreslokaler om 2 730 kvm och 90 st garageplatser samt 23 parkeringsplatser utomhus.

Lokaler
Norrköpings kommun hyr av föreningen 2 371 kvm lokalyta där hemtjänst och förskoleverksamhet bedrivs. Gymnastiksalen på Bråddgatan 29 hyr föreningen ut till Kunskapsskolan. Hårvårdssalongen Le Coq hyr lokalen på Vattengatan 2. Telia har två master på fastigheten. På Bråddgatan 29 finns övernattningsrum, som kan hyras av medlemmarna.

Renoveringar
2016/17 - Takmålning samtliga hus, reling av takbrunnar
2017/18 - Solcellsanläggning, batterirum
2017/18 - Målning av korridorer och entréer
2017/18 - OVK-besiktning
2018/19 - Investering i solcellsanläggning, batterirum
2018/19 - Installation av två nya tvättmaskiner
2018/19 - Installation kameraövervakning
2019/20 - renovering av undercentral
2019/20 - Renovering uthyrningsrum
2019/20 - Ny torktumlare
2019/20 - Kameraövervakning garage
2020/21 - Laddplatser elbilar
2022/23 Hissrenovering Bråddgatan 23

Kommande renoveringar
Föreningen utför och planerar följande åtgärder under de närmaste 5 åren:
Byte av hissar på Bråddgatan 25, 27 och 29, Tunnbindaregatan 28, 30 och 32, samt Vattengatan 2.
Enligt underhållsplan kommer byte av stammar göras 2035.

För mer information om föreningen se senaste årsredovisningen under fliken "dokument".

Beskrivning

Interiör

Entréhall
Stilfull och välkomnande entréhall med ett vackert parkettgolv och grå/biega väggar. Stort ljusinsläpp och praktiska avhängningsytor för en organiserad vardag. Skjutdörrsgarderoben bidrar till både stil och effektivt utnyttjande av utrymmet.

Badrum
Modernt badrum med ljus våtrumsmatta på väggarna och en stilfull kontrast av mörk våtrumsmatta på golv. Renoverat -20/21 med moderna färgval. Här finns allt för bekvämlighet och funktionalitet, inklusive tvättmaskin, torktumlare, handfat i kommod och wc. Smarta förvaringsmöjligheter ovanför tvättmaskin och torktumlare håller ordning på dina tillhörigheter. Glasdörrarna till duschen är en stilfull touch som adderar till badrummets moderna uttryck och skapar en öppen och luftig känsla.

Kök
Det generösa och moderna köket från -20/21 imponerar med smarta förvaringslösningar genom grå under- och överskåp. Här finns gott om plats för ett köksbord. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, rymlig side-by-side kyl och frys från Elvita, inbyggd mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och köksfläkt. Elegant belysning i form av spotlights i överskåpen. Arbetsbänk i grått och vitt kakel skapar en stilren kontrast. Parkettgolvet ger en varm atmosfär, och de stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus. De grå/biega väggarna kompletterar kökets moderna design och skapar en harmonisk helhet.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp och matsalsbord. Den rymliga känslan förstärks av den stora inglasade balkongen. Genomgående parkettgolv och elegant målade väggar i en grå/biege ton ger en enhetlig och modern atmosfär i hela lägenheten. Stilfulla detaljer inkluderar fönsterbrädor i sten och ytterligare parkettgolv. Ytskicken är nyligen uppdaterade år -20/21.

Balkong
Rymlig och lättmöblerad balkong som öppnar upp mot den generösa innergården. Balkongen är inglasad med fönster som går att öppna, och golvet har fått en uppfriskande touch med ett klickgolv i plast. Sydvästläge för soliga avkopplingsstunder och sociala möten.

Sovrum
Sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Heltäckningsmatta i grått, grön ton på väggar och tak samt en vit dörr med snyggt svart handtag. Praktiska inbyggda skjutdörrsgarderober ger generös klädförvaring.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent