Properties & Partners KVADRATSMART 1:A MED LÅG MÅNADSAVGIFT DÄR ALL EL INGÅR!
Kommande försäljning

Storsvängen 11A

Oxelbergen

KVADRATSMART 1:A MED LÅG MÅNADSAVGIFT DÄR ALL EL INGÅR!

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a med härliga ljusinsläpp. Lägenheten är belägen på våning två och är i ett genomgående gott och omhändertaget skick. Rymligt och praktiskt kök, duschrum med wc och rymligt allrum med plats för stor säng samt soffgrupp. Lägenheten har äldre charm i form av bl.a. högre takhöjd och fint plankgolv. Här bor du på ett attraktivt läge med närhet till Oxelbergsparken och kommunikationer samt med gångavstånd in till stadskärnan. Du bor dessutom i en mycket välskött förening där el, vatten ,värme, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen ingår i den redan låga månadsavgiften. Inom föreningen finns också två övernattningslägenhet att tillgå samt en välskött innergård med grillplats.

Fakta

Adress:
Storsvängen 11A
Område:
Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
87  /  1202
Typ:
Andelsrätt - lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Andel i bostadsförening
Andelstal ägande:
1%
Andelstal avgift:
1%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1924
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Förråd:
2 st förråd tillhör lägenheten
TV- Internetutbud:
Man väljer själv Telia, Telenor och Tele 2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El, Kabel-TV, Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
205 kr
Överlåtelseavgift:
0 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
Nej

Energideklaration

Utförd
2019-10-23
F
172 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 200 kr/år
1 200 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BF Record u p a
725000-0564
Ja

FÖRENING Bf Record UPA

Bf Record UPA omfattar 66 lägenheter och 2 lokaler belägna på Söder på Hörngatan 18-24 och Trozelligatan 1-5 samt 23 lägenheter i Oxelbergen på Storsvängen 7-11.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, hushållsel och kabelTV (analogt basutbud) via Tele 2. För telefoni och bredband väljer medlemmen själv och man kan välja mellan Telenor, Telia och Tele 2. Till lägenheten följer två förråd. Båda fastigheterna har övernattningsrum som man kan hyra för 100kr/dygn, max tre dagar i följd. Gemensamhetslokal finns att hyra för 100 kr/dygn i fastigheten på söder, Hörngatan 18G. Stambyten i bägge fastigheterna 1993-94. På Storsvängen renoverades alla badrum och kök samt fönster byttes och källarna moderniserades med gjutna golv och källarförråd. 8 parkeringsplatser, varav 4 med el, finns att hyra för 250:-per månad, särskild kö gäller. Om el-plats önskas debiteras förbrukad el enligt gällande taxa. Innehavaren står själv för elmätare. En inträdesavgift motsvarande 1,5 % av köpeskillingen erlägges till föreningen av köparen. Sopsortering finns på gården. Cykelrum och barnvagnsrum likaså. Gemensam vår- och höststädning arrangeras av föreningen. Medlemmar som inte deltar debiteras 500 kr/ per tillfälle. Boendeparkering (f n 250 kr/månad) finns på gatan. Föreningen har en hemsida: www.bfrecord.se

Beskrivning

Hall: Målade väggar i ljus ljusgrå ton samt ljust laminatgolv. Plats för garderoder om man är i behov av förvaring. 

Kök: Vit målade väggar samt mörkt laminatgolv. Vita skåpsluckor samt mörk bänkskiva och mönstrat kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med Spis, ugn, fläkt samt kyl & frys. 

Duschrum: Vita helkaklade väggar samt ljus våtrumsmatta på golv. Utrustat med dusch, WC samt nyare tvättställ i kommod och praktiskt spegelskåp. 

Allrum: Målade väggar i ljus grågrön samt ljust fint plankgolv. Två stora fönster ut mot parken vilket gör rummet ljust. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Storsvängen 11A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Storsvängen 11A

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Edvin Stävmo
Fastighetsmäklare