Såld RYMLIG FAMILJEVILLA I OMTYCKTA SMEDBY!

Långängsgatan 10

Smedby

RYMLIG FAMILJEVILLA I OMTYCKTA SMEDBY!

Välkommen till denna 1-plansvilla med källare i barnvänliga och trevliga Smedby! Detta hus som genomgått omfattande renoveringar sedan 2021 erbjuder vackra detaljer med kvalitativa materialval. Här har du dessutom möjlighet att påverka och sätta din egen prägel på bostaden då viss renovering återstår. Huset upplevs rymligt och har ett gediget ljusinsläpp genom flertalet fönsterpartier.

Entréplan erbjuder en väl tilltagen hall med avhängningsmöjligheter, renoverat duschrum med moderna materialval, kök (2022) från Epoq i grå nyans med kaklade väggar över arbetsytorna, stort vardagsrum med utgång mot altan samt tre sovrum i bra storlek. Vattenburen golvvärme återfinns på entréplan. Det oinredda källarplanet går att omvandla efter dina behov och önskemål. För närvarande finns en tvättstuga, ett hobbyrum samt ytterligare två utrymmen som kan omvandlas till olika rum och två förrådsutrymmen.

Fastigheten är belägen på hörnläge med plan tomt vilket passar perfekt för barnfamiljer och alla utomhusaktiviteter. Tomten är berikad med päronträd, plommonträd, äppelträd, svart och röd vinbärsbuske samt rabarber. I Smedby bor du med närhet till förskola, grundskola, natursköna promenadstråk, mataffärer och bra kommunikationer med vidare förbindelser.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Adress:
Långängsgatan 10
Område:
Smedby, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
GRÄSHOPPAN 1
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Tomträtt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1956
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump- luft/vatten
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Puts
Tak:
Betongpannor (2022)
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä/betong
Grundläggning:
Källare
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Interiör

Entréplan 

Hall: En mycket rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Gröngråa väggar och mörkt klinkergolv. 

Duschrum: Utrustat med WC, handfat i kommod, badrumsskåp, handdukstork och duschhörna med glasväggar. Duschrummet har vitkaklade väggar och svart klinkergolv.

Kök: Kök från epoq (2022) i grå nyans med vitt kakel över de gedigna arbetsytorna. Utrustat med inbyggd micro och ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. Här finns dessutom plats för ett matbord.

Vardagsrum: Öppet och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp. Har finns utrymme för stort soffparti och andra större möblemang. Utrymmet har gråa väggar samt ljust golv. Den exponerade murstocken bidrar till en mysig atmosfär och kombinerar de moderna materialvalen med de rustika detaljerna. 

Sovrum 1: Här finns plats för en dubbelsäng och tillhörande nattduksbord samt förvaring för den som önskar det. Rummet har gråa väggar och ljust golv.

Sovrum 2: Här finns plats för såväl säng som tillhörande förvaringsmöjligheter för den som önskar det. Rummet har delvis vita och mönstrade väggar samt ljus golv. 

Sovrum 3: Här finns plats för såväl säng som tillhörande förvaringsmöjligheter för den som önskar det. Rummet har delvis vita och mönstrade väggar samt ljus golv. 

Källarplan

Skapa ditt egna källarplan utefter behov. På detta plan ryms tre utrymmen som kan omvandlas till olika rum. Varför inte ett kontor, ett ytterligare sovrum samt ett hobbyrum? Valen är många! Utöver finns även två stora förråd med goda förvaringsmöjligheter samt en matkällare. 

Renoveringar + Övrigt

Genomförda renoveringar

- Dränering (2022)

- Fönster entréplan och altandörr (2021), fönster källarplan (2023)

- Takpannor och takpapp (2022)

- Målning av fasad och grund (2022)

- Ny el entréplan (2022)

- Vattenburen golvvärme entréplan (2022)

- Ytterdörr och källardörr (2022)

- Elbilsladdare (2022)

- Kök från Epoq inkl vitvaror och köksfläkt (2022)

- Duschrum entréplan (2021)

- Altan (2023)

- Färdigställande trädgård (2021/2022)

- Målning av smidesstaket (2022)

- Inköp FTX aggrefat (Swfon CASA R5). Pågående installation

- Renovering källartrappa. Pågående 

- Nya element källare. Pågående

- Ny el källarvåning. Pågående

 

Övrigt

- Bygglov finns beviljat för inglasat uterum

Eldabutiken har inspekterat och dokumenterat murstock för installation av braskamin i vardagsrum där det tidigare funnits en öppen spis.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare