Såld CHARMIG 3A MED ELDSTAD OCH BALKONG I SÖDERLÄGE!

Hagebygatan 67

Söder

CHARMIG 3A MED ELDSTAD OCH BALKONG I SÖDERLÄGE!

Denna genomgående och charmiga 3:a välkomnar dig med en hemtrevlig och inbjudande atmosfär med rikligt ljusinsläpp och ytskikt i fint skick. Bostaden erbjuder dig ett nyslipat fiskbensparkettgolv från 2024, stilrent kök i fint skick med nyare vitvaror, flertalet fönster i tre väderstreck, generös takhöjd och inte minst en vacker murad eldstad i vardagsrummet. Belägen på första våningen en halvtrappa upp bjuder detta hem på ett attraktivt gavelläge som inte bara ger extra ljusinsläpp utan också skapar en luftig känsla i samtliga rum. Den mysiga eldstaden adderar en extra dimension av värme och hemtrevnad under de kyligare månaderna, medan den praktiska klädkammaren erbjuder smart förvaringslösning som optimerar boendets utrymme.

Här bor du trygg och med god sammanhållning i en väletablerad HSB-förening med god ekonomi och välmående fastigheter. För bilägaren finns det goda möjligheter till parkering via separat kö vilket ytterligare höjer boendestandarden. Från bostaden har du gångavstånd till spårvagnen, matbutiker och Norrköpings city med dess breda utbud. Här har du närhet till skogs- och parkområden med Vrinneviskogen och Vasaparken runt knuten.

Fakta

Adress:
Hagebygatan 67
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
92  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.9527%
Andelstal avgift:
0.9527%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1953
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Murad eldstad
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Kollektivt bredband genom Telia 100/100 Mbit/s. Grundutbud kabel-TV genom Tele2.
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, bredband, grundutbud TV och fast kostnad el-abonnemang
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB BRF Sörgården i Norrköping
725000-0689
Ja
Nej

Om föreningen

Brf Sörgården har 141st bostadsrättslägenheter om 8 756 kvadratmeter.

Brf Sörgården har även lokaler om 498 kvadratmeter.

Brf Sörgårdens lägenheter är fördelade enligt följande specifikation:

1 r o k 28st
2 r o k 66st
3 r o k 38st
4 r o k 8st
5 r o k 1st

Parkering
Brf Sörgården innehar även garage om 6 platser, samt 64 parkeringsplatser som är upplupna på egen mark. Kössytem tillämpas. 

Renoveringar
Under åren 2000 och 2001 utfördes en genomgripande ombyggnation av samtliga fastigheter (3 till antalet) där bland annat hissinstallation i samtliga trappuppgångar, stambyte, samt en övergripande uppdatering av Brf Sörgårdens elinstallationer gjordes.

År 2003 Utfördes en omfattande upprustning av samtliga balkongräcken. Kravet vi då hade, var de nya skulle ha liknande utseende som de ursprungliga och därmed blev resultatet också lika fantastiskt!
Även föreningens samtliga fönsterytterbågar byttes ut samma år, detta utfört av Windoor de nya ytterfönstren, som för övrigt, monterades på befintliga fönsterinnerbågar har bland annat egenskaper som släpper in värme, men som i sin tur inte släpper ifrån sig den. Detta innebär energieffektiv värmebesparing samt energismart ur miljöperspektiv!

Under år 2013 påbörjades byte av fastighetens allmänna utrymmens belysning. Brf Sörgården har LED-Belysning i alla allmänutrymmen.

2016 Spolning av stammar
2017 Kodlås på alla ytterdörrar installerades
2017 Kollektivt bredband installerades i alla lägenheter och i samband med det höjdes avgiften.
2018 Helrenovering av bastu
2018 Iordningställande av utemiljön vid Hagebygatan 51 samt uppförande av två miljöhus
2019 OVK-besiktning
2020 Inköp av gymutrustning
2021 Anläggande av odlingsplats och uteplats
2022 Installering av laddstolpar för elbilar på stora parkeringen. Möjlighet för 14 platser att koppla upp sig.
2023 Byte av OP-panel i undercentralen för att bättre kunna styra och på så vis minska föreningens energikostnader

Allmänna utrymmen
Föreningen tillhandahåller gratis till föreningens medlemmer ett mindre träningsrum med träningscykel och vikter mm. Det finns en samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum samt en bastu med relaxavdelning.

För mer information läs årsredovisning, stadgar och energideklaration under flik "dokument".

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande och luftig entréhall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Slitstarkt laminatgolv och målade väggar.

Klädkammare
Ett måste för ett praktiskt vardagsliv med plats för ytterkläder, städartiklar och sänglinnen. Skjutdörrsgarderob och god plats för förvaring med hyllor och klädhängare. 

Inre hall
Här erbjuds en trevlig inre hall vilket blir en knytpunkt mellan bostadens samtliga rum där ljuset från bostadens fönster i tre väderstreck bidrar till en härlig atmosfär. Plats för en kontorshörna och övrigt möblemang. Vitlaserat fiskbensparkett och målade väggar.

Vardagsrum
Stort vardagsrum som fylls av ljus från de stora fönsterpartierna. Här ges god plats för soffgrupp, soffbord och på den självklara platsen intill det väl tilltagna fönstret ges det här även plats för större matsalsbord. Omtyckt fiskbensparkett vilket under 2024 slipats och vitlaserats. Ett rum och en bostad för dig som värdesätter de sociala ytorna. 

Balkong
Soldränkt balkong i bästa söderläge. Möbleras enkelt med cafégrupp och här spenderas mer en gärna tid i den efterlängtade vårsolen. 

Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblemang. Målade väggar i vitt, gediget parkettgolv och inbyggd garderob för praktisk förvaring. Stort fönster med ett trevligt ljusinsläpp.

Sovrum 2
Plats för större säng, skrivbord och övrig förvaring. Inbyggd garderob. Stort fönster på gaveln. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Kök
Kök i mycket gott skick med flertalet över- och underkskåp i högblankt vit. Goda arbetsytor med arbetsbänk i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Två fönster som fyller köket med härligt naturligt ljus. Den maskinella utrustningen är av hög kvalitet och går i rostfritt samt vitt utförande. Stor kyl och frys med ismaskin och tappvatten inbyggt. Här ges även plats för ett mindre köksbord. Övrig maskinell utrustning i form av diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn samt köksfläkt. Vitmålade väggar och laminatgolv. 

Badrum 
Helkaklat badrum i ljusa interiörer. Utrustning i form av WC, tvättställ i kommod, spegelskåp och duschhörna med svängbar glasvägg. Badrum från stambytet 2000/01. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare