Västra Brotorp - Sundbyberg


Boplatsvägen 3


Boplatsvägen 3

Västra Brotorp

Välplanerad 1,5:a med solig uteplats i sydvästläge!

Nyproducerad lägenhet i Västra Brotorp med en mycket yteffektiv planlösning fördelad på 34 kvm där varje kvadratmeter sitter på rätt ställe. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin-och torktumlare samt ett fullt utrustat kök med integrerad diskmaskin samt en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har en rymlig sovalkov med plats för större säng och gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet når du bostadens trevliga uteplats i soligt sydvästläge. Här kan du njuta av solen under hela dagen fram till sen kväll.

Fakta

Adress:
Boplatsvägen 3
Område:
Västra Brotorp, Sundbyberg
Kommun:
Sundbyberg
Församling:
Sundbyberg
Lägenhetsnummer:
204  /  1004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.0056910
Andelstal avgift:
0.57212%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Inkl. värme, vatten 86kr/mån tillkommer för kabel-TV basutbud (comhem), bredband och telefoni.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.98%

Energideklaration

Utförd
2019-12-17
116 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Löparen i Sundbyberg
769630-4802
Ja

Om FÖRENINGen:   Brf Löparen Nyproduktion från 2017, huset är byggt av Ikano bostad. I Brf Löparen ingår 6 huskroppar med både garage platser och utomhusplatser. Föreningen är belägen på Boplatsvägen 2-7 och upplåter 121 bostadsrätter.   GEMENSAMHETSUTRYMMEN: Lekplats tillsammans med två grannföreningar, Miljöhus kärl för källsortering, städrum, rullstols-/barnvagnsrum, lägenhetsförråd samt garage.   KOMMANDE RENOVERÌNGAR: Inga kommande renoveringar inplanerade 2020-03-13.   TV / BREDBAND / TELEFONI: TV, Internet och telefoni är gruppanslutet via Comhem och kostnaden är 86 kr/månaden. Samtalstaxa för telefoni debiteras separat   PARKERING: Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage inomhus och tre parkeringsplatser utomhus. Hyran är för närvarande 1 020 kr per månad för garageplatserna och 612 kr per månad för utomhusplatserna (finns inga lediga). Fyra MC-platser i garage, 255 kr per månad, dock är samtliga uthyrda. Avgiften betalas i samband med avin för avgiften. Det finns i dagsläget lediga garageplatser att hyra, kan komma att bli kö inom kort. Det går inte att boka garageplats innan tillträdet skett.   HEMSIDA: För mer info se: http://www.brfloparenisundbyberg.se/

Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning med de två grannföreningarna avseende en lekplats.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med vy mot lägenhetens öppna planlösning. Här finns goda avhängningsmöjligheter direkt till höger, en rejäl säkerhetsdörr, vita väggar och ekparkett på golv.

Kök:

Ett modernt kök med stilrena materialval så som vita luckor, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i laminat. Ett välplanerat kök som rymmer gott om förvaring. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kombinerad kyl/frys. Köket är i anslutning till lägenhetens allrum och den härliga uteplatsen. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger en enhetlig ekparkett.

Vardagsrum/ Sovalkov:

Ett ljust och luftigt allrum med rikligt av ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna. Här finns plats för en större säng i sovalkoven, soffgrupp och matsalsbord med stolar. I allrummets sovalkov finns det även gott om förvaringsmöjligheter i de platsbyggda skjutdörrsgarderoberna. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en enhetlig ekparkett.

Badrum:

Fräscht och stilrent helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med wc, spegelskåp, handfat med kommod, dusch med vikbara väggar samt en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Badrummet har även golvvärme.

Uteplats:

Via vardagsrummet så nås den rymliga uteplatsen i soligt sydvästläge. Här kan du njuta av många sol-timmar då du har sol under hela dagen samt kväll. Här finns gott om plats för ditt egna möblemang och mysiga blomsterplanteringar. 

Västra Brotorp ligger på pendelavstånd till Stockholms city och har goda kommunikationer. Buss finns alldeles runt hörnet och med pendeltåg från Ulriksdal är du inne i Stockholms city på ca 11 minuter. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen och inom ett par år kommer tvärbanan mellan Bromma och Kista att ha sin dragning genom Stora Ursvik. I Västra Brotorp råder nybyggaranda i ett modernt bostadskvartermed en alldeles egen stadskaraktär. Här finns fantastiska möjligheter
till ett rikt friluftsliv, men också närhet till service och shopping. Slottsträdgården i Ulriksdal finns på cykelavstånd med strövområden, café och handelsträdgård.

Populära Mulle Meck-parken lockar med lekpark, amfiteater, rymdraket och linbana. Puls & Träning i Järvastaden som ligger 10 minuter från Ikano Bostads lägenheter i Västra Bortorp. Nära till Friends Arena och Mall of Scandinavia.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Boplatsvägen 3

Välj en tid för visning nedan
2021-01-17
2021-01-18

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56