Västra Brotorp - Sundbyberg


Boplatsvägen 3


Kommande försäljning

Boplatsvägen 3

Västra Brotorp

Välplanerad 1,5:a med solig uteplats i sydvästläge!

Nyproducerad lägenhet i Västra Brotorp med en mycket yteffektiv planlösning fördelad på 34 kvm där varje kvadratmeter sitter på rätt ställe. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin-och torktumlare samt ett fullt utrustat kök med integrerad diskmaskin samt en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har en rymlig sovalkov med plats för större säng och gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet når du bostadens trevliga uteplats i soligt sydvästläge. Här kan du njuta av solen under hela dagen fram till sen kväll.

Fakta

Adress:
Boplatsvägen 3
Område:
Västra Brotorp, Sundbyberg
Kommun:
Sundbyberg
Församling:
Sundbyberg
Lägenhetsnummer:
204  /  1004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.0056910
Andelstal avgift:
0.57212%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.98%

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Löparen i Sundbyberg
769630-4802
Ja

Förening

Brf Löparen är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 121 lägenheter fördelade på 6 hus med gemensamma utrymmen samt 63 parkeringsplatser i garage och 7 parkeringsplatser utomhus. Föreningens hus är utformade så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. 

Gemensamma utrymmen
- Cykelparkering via cykelställ på gården samt cykelrum i fastigheterna.
- Barnvagnsrum.
- Miljöhus för källsortering.

Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning med de två grannföreningarna avseende en lekplats.

Interiör

Hall:

Välkomnande entréhall med vy mot lägenhetens öppna planlösning. Här finns goda avhängningsmöjligheter direkt till höger, en rejäl säkerhetsdörr, vita väggar och ekparkett på golv.

Kök:

Ett modernt kök med stilrena materialval så som vita luckor, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i laminat. Ett välplanerat kök som rymmer gott om förvaring. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kombinerad kyl/frys. Köket är i anslutning till lägenhetens allrum och den härliga uteplatsen. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger en enhetlig ekparkett.

Vardagsrum/ Sovalkov:

Ett ljust och luftigt allrum med rikligt av ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna. Här finns plats för en större säng i sovalkoven, soffgrupp och matsalsbord med stolar. I allrummets sovalkov finns det även gott om förvaringsmöjligheter i de platsbyggda skjutdörrsgarderoberna. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en enhetlig ekparkett.

Badrum:

Fräscht och stilrent helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med wc, spegelskåp, handfat med kommod, dusch med vikbara väggar samt en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Badrummet har även golvvärme.

Uteplats:

Via vardagsrummet så nås den rymliga uteplatsen i soligt sydvästläge. Här kan du njuta av många sol-timmar då du har sol under hela dagen samt kväll. Här finns gott om plats för ditt egna möblemang och mysiga blomsterplanteringar. 

Område

Västra Brotorp ligger på pendelavstånd till Stockholms city och har goda kommunikationer. Buss finns alldeles runt hörnet och med pendeltåg från Ulriksdal är du inne i Stockholms city på ca 11 minuter. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen och inom ett par år kommer tvärbanan mellan Bromma och Kista att ha sin dragning genom Stora Ursvik. I Västra Brotorp råder nybyggaranda i ett modernt bostadskvartermed en alldeles egen stadskaraktär. Här finns fantastiska möjligheter
till ett rikt friluftsliv, men också närhet till service och shopping. Slottsträdgården i Ulriksdal finns på cykelavstånd med strövområden, café och handelsträdgård.

Populära Mulle Meck-parken lockar med lekpark, amfiteater, rymdraket och linbana. Puls & Träning i Järvastaden som ligger 10 minuter från Ikano Bostads lägenheter i Västra Bortorp. Nära till Friends Arena och Mall of Scandinavia.

Tv/ Bredband

TV, Internet och telefoni är gruppanslutet via Comhem. Obligatoriskt tillägg om 86 kr/mån tillkommer för TV, bredband och telefoni där TV med basutbud ingår och kostnad för eventuell TV utöver basutbudet tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till leverantören. För telefon tillkommer samtalskostnader.

Parkering

Garageplatserna upplåts med sidoavtal. Kostnad för garageplats ingår inte i lägenhetens årsavgift, utan debiteras separat. Vid överlåtelse av bostadsrätten återgår garageplatsen till föreningen. 
Kostnad garageplats: 1000kr/plats/månad.
Kostnad parkeringsplatser utomhus: 600kr/plats/månad.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Boplatsvägen 3

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56