Enskede - Enskede


Nynäsvägen 338


Såld

Nynäsvägen 338

Enskede

Fräscht renoverad gavel 2:a i hjärtat av gamla Enskede

Välkommen hem till denna 20-tals 2:a i hjärtat av Gamla Enskede. Lägenheten är modernt renoverad men har kvar sin charm med välbevarade trägolv, vackra spröjsade fönster och spegeldörrar. Vardagsrummet har en social öppen planlösning mot bostadens kök som gör rummet till en perfekt plats för middagar med möjlighet till socialisering och matlagning i samma stund. Nyrenoverat kök med stilrena detaljer, bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta, perfekt för den som älskar att laga mat! Lägenheten är välplanerad med fantastiska förvaringsmöjligheter till dess yta. Sovrummet nås via en modern industriell glasdörr och här inne ryms en 160 cm bred säng. Badrummet går i ljusa färgval från föreningens stambyte och har en rymlig duschhörna. Tvättstuga, källarförråd och cykelförråd finns i samma hus. Stabil förening med låg månadsavgift. Föreningen har en egen gräsmatta och i de pittoreska kvarteren hittar du välkända restauranger och charmiga butiker. Sandsborgs t-bana når du på några minuter.

Fakta

Adress:
Nynäsvägen 338
Område:
Enskede
Kommun:
Stockholm
Församling:
Enskede-Årsta
Lägenhetsnummer:
4  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
7.9452%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1929 Ombyggnadsår 2001
Fönster:
2-glas + isolerglas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Genvegen
769614-6666
Ja
Nej

Brf Genvegen

Föreningen förvärvade fastigheten den 25:e april 2014.

Föreningen innehar tomträtten med fastigheten Slagan 1, Nynäsvägen 338 i Stockholm. 

Huset byggdes 1929 och består av 11 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

I lokalerna finns Café, Snickeri samt lager.

Totalytan för fastigheten är 672 kvm varav bostadsyta är 554 kvm och 118 kvm är lokalyta.

Utförda renoveringar:

Renovering samt installation av ventilationskanaler - 2016/2017

Rengöring av ventilationskanaler - 2015

Upprustning av ventilation och påkoppling av uteluftkanal i tvättstugan - 2014

Byte av yttertak - 2013

Fjärrvärmeundercentral - 2002

Badrumsrenovering - 1998

VA-stambyte - 1998

Utvändiga isolerrutor till fönstren - 1998

Genomgripande renovering - 1985-1988

Planerat underhåll:

Eventuelt byte av fastighetens fönster

Hall: Välkomnande entréhall med vackra vitbetsade furutiljor på golv samt vitmålade väggar. Här finns även gott om förvaring i två stycken klädkammare samt i praktisk garderobsvägg.

Vardagsrum: Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot bostadens kök. Njut av den luftiga takhöjden och det härliga ljusflödet från stora fönsterpartier. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vackra vitlaserade furutiljor. I vardagsrummet finns gott om plats för både ett rejält matbord samt en större soffgrupp. 

Kök: Fräscht renoverat kök med en social öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Köket har grå köksluckor, massiva oljade bänkskivor i trä samt ett stilrent vitt kakel lagt i förband som stänkskydd. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys. Köket har vitmålade väggar samt vitbetsade furutiljor.

Sovrum: Från stilrena industridörrar nås det mysiga sovrummet med plats för en 160 cm bred säng. Sovrummet har vitmålade väggar, vitbetsade trägolv i original samt en rymlig klädkammare med gott om förvaring. 

Badrum: Ljust stambytt badrum med vitt kakel på vägg och vit våtrumsmatta på golv. Badrummet är utrustat med duschvägg i klarglas, dusch, spegel med infälld belysning, handdukstork, wc samt kommod med förvaring undertill.

 

Gamla Enskede är ett av Stockholms mest eftertraktade områden, här bor du på mysigt läge bland lummiga villaträdgårdar, vackra sekelskifteshus och vackra parker bara några minuter utanför centrala Stockholm.

Läget i Enskede har en pittoresk boendemiljö men ändå med total närhet då du tar dig till centrala Stockholm på 10 minuter med tunnelbana.

Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans gröna linje T18 som går genom området med stationerna Sandsborg och Skogskyrkogården och även flertalet busslinjer.

Är du bilburen så tar du dig in på cirka 5 minuter in till Centrala Stockholm och man tar sig enkelt ut på E4/E20 och även väg 73 och 222.

I Sandsborg finner du även ett litet centrum med ICA-butik, apotek samt närservice. En kort promenad bort ligger även Globen Shopping med flertalet butiker, restauranger och nöjesutbud. Här finns även en stor ICA Kvantum butik.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Nynäsvägen 338

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60