Enskede - Enskede


Nynäsvägen 338


Kommande försäljning

Nynäsvägen 338

Enskede

Fräscht renoverad gavel 2:a i stabil förening

Välkommen hem till denna mysiga 20-tals 2:a i Gamla Enskede. Lägenheten är modern men har fortfarande charm kvar med välbevarade trägolv och vackra spröjsade fönster. Vardagsrummet har en social öppen planlösning mot bostadens kök och rymmer både en rejäl matplats samt soffhörna. Köket är fullt utrustad och renoverades av nuvarande ägare. Sovrummet nås via en stilsäker industrivägg i glas och här ryms en 160 cm bred säng. Badrummet går i ljusa färgval från föreningens stambyte och har en rymlig duschhörna. Möblerbar hall med en garderobsvägg med gott om förvaring samt två stora klädkammare. Stabil och välskött förening med låg månadsavgift och många tunga renoveringar gjorda. Föreningen har en egen tomt med gräsmatta och även fyra egna parkeringsplatser. Tvättstuga och cykelförråd finns i samma hus.

Fakta

Adress:
Nynäsvägen 338
Område:
Enskede
Kommun:
Stockholm
Församling:
Enskede-Årsta
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1929 Ombyggnadsår 2001
Fönster:
2-glas + isolerglas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Genvegen
769614-6666
Ja
Nej

Brf Genvegen

Föreningen förvärvade fastigheten den 25:e april 2014.

Föreningen innehar tomträtten med fastigheten Slagan 1, Nynäsvägen 338 i Stockholm. 

Huset byggdes 1929 och består av 11 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

I lokalerna finns Café, Snickeri samt lager.

Totalytan för fastigheten är 672 kvm varav bostadsyta är 554 kvm och 118 kvm är lokalyta.

Utförda renoveringar:

Renovering samt installation av ventilationskanaler - 2016/2017

Rengöring av ventilationskanaler - 2015

Upprustning av ventilation och påkoppling av uteluftkanal i tvättstugan - 2014

Byte av yttertak - 2013

Fjärrvärmeundercentral - 2002

Badrumsrenovering - 1998

VA-stambyte - 1998

Utvändiga isolerrutor till fönstren - 1998

Genomgripande renovering - 1985-1988

Planerat underhåll:

Eventuelt byte av fastighetens fönster

Hall: Välkomnande entréhall med vackra vitbetsade furutiljor på golv samt vitmålade väggar. Här finns även gott om förvaring i två stycken klädkammare samt i praktisk garderobsvägg.

Vardagsrum: Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot bostadens kök. Njut av den luftiga takhöjden och det härliga ljusflödet från stora fönsterpartier. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vackra vitlaserade furutiljor. I vardagsrummet finns gott om plats för både ett rejält matbord samt en större soffgrupp. 

Kök: Fräscht renoverat kök med en social öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Köket har grå köksluckor, massiva oljade bänkskivor i trä samt ett stilrent vitt kakel lagt i förband som stänkskydd. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys. Köket har vitmålade väggar samt vitbetsade furutiljor.

Sovrum: Från stilrena industridörrar nås det mysiga sovrummet med plats för en 140 cm bred säng. Sovrummet har vitmålade väggar, vitbetsade trägolv i original samt en rymlig klädkammare med gott om förvaring. 

Badrum: Ljust stambytt badrum med vitt kakel på vägg och vit våtrumsmatta på golv. Badrummet är utrustat med duschvägg i klarglas, dusch, spegel med infälld belysning, handdukstork, wc samt kommod med förvaring undertill.

 

Här bor ni med direkt närhet till tunnelbana, Skogskyrkogårdens grönområden och Södermalms nöjesutbud på cykelavstånd. Globen, Globen Shopping, Tele2 arena finns inom promenadavstånd, likaså Tolv Stockholm beläget i gatuplan till nya arenan med flertalet restauranger och nattklubb. I Gamla Enskede finner du den genuina småstadskänslan. Här finns bl.a. Gamla Enskede bageri, restauranger och mysiga små butiker. Goda kommunikationer med buss och T-bana Sandsborg tar dig till söder på ca 8 min.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60