Marieberg - Stockholm


Gjörwellsgatan 39


Kommande försäljning

Gjörwellsgatan 39

Marieberg

Unik 4:a högst upp i huset med två terrasser, burspråk samt balkong i söderläge!

Unik chans att förvärva denna fantastiska 4:a högst upp i huset med hiss, två terrasser med kvällssol samt en balkong med söderläge och utsikt över Mälarens vatten. Köket är i toppskick med ett stort burspråk med ett burspråk i glas som ger ett fantastisk ljusflöde in i bostaden. Från köket nås de två terrasserna som erbjuder plats för planteringar. Lägenheten har varsamt renoverats med stilrena materialval och planlösningen erbjuder luftiga sociala sällskapsytor samt har 3 stycken rejäla sovrum. Här bor du med närhet till Kungsholmens puls samtidigt som du har naturen och vattnet precis runt knuten. Kommunikationerna är utmärkta med 1:ans buss precis utanför dörren. Du har även nära till matbutik, systembolag samt apotek. I huset finns garage, tvättstuga, övernattningslägenhet samt festlokal. För dom minsta finns även föreningens grönskande innergård samt sandlåda som lockar till lek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta

Adress:
Gjörwellsgatan 39
Område:
Marieberg, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
3092  /  1502
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.01652000
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2002-2003
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
2 stycken terasser samt 1 balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-tv (basutbudet ingår i avgiften) leveras av Comhem. Bredband (250/50 mbit ingår i avgiften) levereras av Comhem.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2018-12-05
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
2 460 kr/år
2 400 kr/år
4 860 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Fajansparken
769608-2747
Ja
Nej

OM FÖRENINGEN:
Brf Fajansparken är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och bildades 2002. Byggnaden uppfördes år 2003 och består av ett flerfamiljshus i 5 & 6 våningar fördelat på adresserna Gjörwellsgatan 39-51 samt en radhuslänga i vinkel på Wivalliusgatan 4-36 med totalt 56 bostadsrätter. I gatuplan längs Gjörwellsgatan finns fem affärslokaler som upplåts med hyresrätt. Verksamhet som bedrivs där är salladsrestaurang, skrädderi med tvättinlämning, kroppsvård, frisör och kontor.

EKONOMI:
Föreningen har god ekonomi.
Belåningsgrad: 8736 kr/kvm

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:

2019 Byte till LED lampor i garaget, gemensamma lokaler och utomhus. Montering av sju stycken laddboxar i garaget.
2018 Förbättring och målning av tvättstugan, garageporten, dörren till grovsoprummet.
2018 Radonmätning (inga åtgärder behöver vidtas)
2018 Fuktkontroll i alla lägenheter och lokaler.
2018 Kontroll av brandskyddet i gemensamma lokaler.
2017 Förbättringar (oljning m.m.) av dörr- och träpartier i lamellhuset och ytterdörrar i radhusen.
2016 Förbättring och målning av golv och väggar i grovsoprum.
2015 Genomgång av avloppsanslutningar i samtliga lägenheter.
2013 Installation av garagelarm.
2012-2015 Fasadrenovering
2010 Installation av värmepumpar.
2007-2008 Renovering av golv i garagen, bl.a. omgjutningsarbeten.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Innergård
Tvättstuga
Övernattningsrum med toa och dusch (300 kr/natt)
Föreningslokal
Cykelrum/cykelställ på gården
Barnvagnsrum
Grovsoprum
Garage

PARKERING:
Föreningen har 40 garageplatser varav sju har elladdningsmöjlighet. Platserna hyrs ut till medlemmar mot betalning. (Garage kostar 1400 kr/mån (dubbfria däck, annars 1500 kr/mån). Styrelsen har hand om kölistan. För övriga medlemmar gäller boendeparkering på parkeringsplatser på gatorna runt föreningen.


Mer information finns på föreningens hemsida https://hemsidan.com/fajansparken. 

Beskrivning

Hall:
Välkomnande hall med praktisk klinker i sten med härlig golvvärme. I hallen finns det gott om plats för avhängning samt städskåp.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med 3 st garderober samt ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier som även bjuder på en trevlig utsikt ner mot Mälarens glittrande vatten. Tack vare det höga läget får du ett fantastiskt trevligt ljusflöde samtidigt som du inte har någon insyn. På ena väggen finner du en tapet och resterande väggar är målade i vitt. På golvet ligger en vitvaxad ekparkett.

Badrum:
Fräscht renoverat badrum med golvvärme samt ett stort fönster som ger ett härligt naturligt ljusflöde. Ovanför tvättstället finns en stor inbyggd spegel med en praktisk stenskiva under som erbjuder praktiska avställningsytor.
I badrummet finns idag en duschhörna men du har även plats för ett badkar om så önskas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum:
Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och en generös takhöjd. Vardagsrummet har ett underbart naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i köket. Vardagsrummet är lättmöblerat och har gott om plats för en stor soffa samt övrigt möblemang. I vardagsrummet finns en platsbyggd bokhylla längs med ena väggen och på golvet ligger en vitvaxad ekparkett.

Kök:
Ett imponerade kök som erbjuder ett stort burspråk med ett fantastiskt burspråk i glas samt två terrasser med kvällssol. Köket är fullt utrustat och har varsamt renoverats med tidlösa materialval. 
Vid fönsterpartiet finns det gott om plats för ett rejält matbord för 8-10 personer som lockar till många sociala tillställningar och middagar. På golvet ligger en vacker Marockansk betongklinker med installerad golvvärme. Köket har planerats utifrån att få ut maximalt med förvaring, goda arbetsytor samt utnyttjat takhöjden i lägenheten. Exklusiv och stilren bänkskiva i Carrara marmor samt specialbeställda handtag. Här finns även en 70 cm bred induktionsspis från Smeg. Bredvid den integrerade ugnen och mikron finner du en dubbelkyl och dubbelfrys som även dom är integrerade, i köket finns också en integrerad diskmaskin samt fläkt. I taket sitter dimbara spotlights i tak.

Terrass 1 & 2:
Från köket når du de två terrasserna och detta är en perfekt plats för att plantera, grilla och umgås. Här finns gott om yta för bord & stolar eller varför inte en mysig lounge grupp för den som önskar. Solen når terrasserna runt 16:30-17 tiden och stannar till solnedgång.

Sovrum 2:
Det andra sovrummet har även det ett lugnt och tyst läge och är i bra storlek med gott om plats för en rejäl säng samt förvaringsmöblemang. En stor fördel med detta rum är att det är skyddat från sol under hela dagen vilket gör det svalt och skönt på kvällen. På golvet ligger en vitvaxad ekparkett.

Sovrum 3:
Det tredje sovrummet är perfekt planerat med gott om plats för en stor säng samt rymmer gott om förvaring i en rymlig walk in closet med praktisk skjutdörr. På golvet ligger en vitvaxad ekparkett, på den ena väggen sitter en tapet och de resterande väggarna är målade.

Balkong:
Från sovrummet och vardagsrummet nås den trevliga balkongen i söderläge som vetter mot föreningens trevliga innergård. Detta är den perfekta platsen för kaffet på morgonen eller för dig som vill sola under dagen fram till 16-tiden. Balkongen är i bra storlek med plats för bord och stolar. För riktigt varma dagar finns det en skyddande markis som ger välbehövlig skugga för den som önskar. Från denna balkong har du utsikt ner mot Mälarens glittrande vatten.

Föreningen har ett riktigt bra läge på Kungsholmen med nära till badplatser både från strand och klippor. 5 minuter bort ligger Hemköp och direkt utanför porten stannar 1:ans buss som går från stora Essingen via Fridhemsplan, Hötorget och hela vägen bort till Frihamnen. 5 minuter bort ligger Västerbroplan där det går både flygbussar samt 4:ans buss.

Föreningen har en välskött tvättstuga, gästlägenhet,bastu och festlokal. Mysig och grönskande innergård med sandlåda, gräsmatta samt lekytor. Rakt ner med hissen finns ett fräscht garage. där man även hittar cykelförråd samt grovsoprum. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm.Garaget kostar 1200kr i månaden och kötid är ca 1 år. Rakt över gatan finns ett garage Q-park som har lediga kväll och helg platser för under 300kr i månaden. I samma hus finns även Gymmet Oasen bad & motion som har ett fräscht gym samt en stor pol både för träningssim samt plask och lek för de mindre barnen.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Gjörwellsgatan 39

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Gjörwellsgatan 39

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60