Nacka - Saltsjö-Boo


Semaforvägen 57


Semaforvägen 57

Nacka

Fantastisk 2:a av hög klass och inglasad balkong

På våning 3 av 4 ligger denna fantastiska 2:a av hög klass och smakfulla materialval. Stor och inglasad balkong med naturkänsla. Lägenhetens inredningen har genomgående en trendig stil med hög kvalitet och produkterna kommer från kända varumärken. Det blir parkettgolv i ek och ljusa kulörer på väggarna i samtliga rum. Köken är exklusiva och vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro har hög miljöklass. Stilrena kök med en lyxig, trendig touch som varar under många år framöver. Helkaklade badrum med golvvärme och handdukstork garanterar komfort och trivsel. I badrummen installeras också tvättmaskin och torktumlare, kombimaskin. Se lägenhetens exakta valda material under fliken "dokument". Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster med höjd skapar luft och ljus. Hamnen kommer erbjuda 35 småbåtsplatser. Nackas nya skärgårdsläge med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp! På Telegrafberget i Nacka växer ett helt nytt bostadsområde fram.

Fakta

Adress:
Semaforvägen 57
Område:
Nacka, Saltsjö-Boo
Kommun:
Nacka
Församling:
Boo
Lägenhetsnummer:
53
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.69306%
Andelstal avgift:
1.09652%
Uppvärmning:
Bergvärme
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
TV- Internetutbud:
Internet: Fast kostnad: 208 kr/mån.

Ekonomi

Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.51%

Energideklaration

Behövs ej

Förening

HSB Brf Fyrhusen
769631-7259
Ja

Brf Fyrhusen

Brf Fyrhusen kommer att bestå av fem hus, som placeras i en cirkelform. Husen byggs i sju våningsplan och varje våning kommer att ha två eller tre lägenheter i olika storlekar. Lägenheterna blir mellan två och fem rum och kök. Rumshöjden är 2,60 meter.

Parkering
Under husen finns garage i två plan med 66 st platser, varav sju utrustas med långtidsladdare för elbilar. Preliminiär kostnad för en garageplats är 1200 kr i månaden. Boende tar sig ner till garagen via hiss direkt från trapphuset. Tre av husen (1-3) har hiss till det nedre garageplanet medan hissen i de andra två (hus 4-5) går till det övre garagedäcket. På gården finns dessutom två markparkeringar, varav ena är handikapparkering. Preliminär kostnad för en markparkeringsplats är 400 kr i månaden. 

Båtplatser
Det planeras en hamn med ca 35 småbåtsplatser innanför piren, nere vid vattnet. Marinan kommer att ägas och drivas av en extrern operatör. I dagsläget är det inte klart vem det blir. 

Förråd
Det hör ett förråd till varje lägenhet. Förråden är belägna i källaren. 

Gemensamma utrymmen
I anslutning till husens entréer finns pats för rullstol och barnvagnar. I källarplan blir det cykelrum. Även innergården får en cykelparkering. I markplan (hus 5) byggs en gemensam grovtvättstuga som kan bokas från alla trapphus via ett digitalt system med interaktiv skärm. I föreningen finns också en övernattningslägenhet som kan nyttjas av de boende. I grannföreningen Brf Kajen finns det en gemensam bastu med relaxrum, takterrass, styrelserum och fitnesslokal. Dessa utrymmen kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning. 

Sophantering
I det nedre garaget finns ett miljö- och återvinningsrum där hushållssopor kastas i behållare. Här finns även källsortering för övriga sopor. Ingång utifrån till miljörummet finns vid garageinfarterna och inifrån det övre garageplanet.  

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander Solmell
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-698 47 10