Beckomberga - Bromma


Beckomberga Skogsväg 6


Såld

Beckomberga Skogsväg 6

Beckomberga

Välplanerad 3:a på våning 2 med balkong i söderläge och fri utsikt!

Välkomna till denna vackra 3:a med genomgående ljusa materialval och hög standard. Bostaden är belägen på våning 2 med balkong i soligt läge utan insyn och med härlig utsikt över grönska. Ljust brett parkettgolv som är genomgående för bostaden, två väldisponerade sovrum varav ett med garderobsvägg och fransk balkong. Helkaklat badrum med ljusa materialval med tvättmaskin och torktumlare. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger plats för både matplats och större soffmöblemang. Högklassigt kök från Marbodal med bänkskiva i vacker sten, vitvaror från Siemens och handtag i mässing.

Fakta

Adress:
Beckomberga Skogsväg 6
Område:
Beckomberga, Bromma
Kommun:
Stockholm
Församling:
Bromma
Lägenhetsnummer:
A-1201  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.65680%
Andelstal avgift:
1.66%
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft, FTX
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
TV och bredband levereras via Obenetwork vilket gör att man kan välja bland flera olika leverantörer. Basutbudet av TV samt 1000 Mbit bredband ingår i månadsavgiften. Utrustning för TV och bredband ska lämnas kvar av säljare.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 162 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-09-24
77 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 880 kr/år
2 400 kr/år
2 160 kr/år
7 440 kr
Övrig avser varmvatten, Schablonberäknad

Förening

BRF Estrids krona
769629-6313
Ja

Förening

Brf Estrids Krona är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Stockholm Fröjel 8, med adress Beckomberga Skogsväg 2, 4, 6 (föreningen äger marken). Föreningen bildades 2015 och husen tillträddes under 2017.
Kostad för varmvatten och hushållsel debiteras enligt förbrukning, i efterskott kvartalsvis. Månadsavgiften debiteras månadsvis.
Byggnaden färdigställdes 2017, inga renoveringar har genomförts eller planeras enligt kontroll 2019-11-01
Föreningen planerar inga kommande avgiftsförändringar, enligt kontroll 2019-11-01. För information om föreningens ekonomi, se bifogad årsredovisning. Föreningen tar ut en administrativ avgift vid andrahandsuthyrning. 
Det finns 60 st markparkeringsplatser i nära anslutning till byggnaden, som disponeras av föreningen. Parkeringsplats kan hyras för 400 kr/mån.
Gemensamma utrymmen
Det finns cykel- och, barnvagnsförråd, miljöhus för källsortering och varje lägenhet har ett källarförråd.

Interiör

Hall
Ljus hall med inbyggda garderober för förvaring. Här finns även avhängningsytor. 

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en härlig fransk balkong. Stor garderobsvägg som sväljer mycket förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust klinker och kakel. Här finns wc, handfat med spegelskåp ovan samt inglasad duschhörna. Tvättmaskin och torktumlare med förvaringsskåp och arbetsbänk ovan.

Kök
Välplanerat U format kök med gott om arbetsytor. Ljusa luckor och snygg svart bänskiva i sten. Plats för stort matbord intill ytterligare en fransk balkong. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spis, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro samt köksfläkt från Siemens.

Vardagsrum
Gott om plats för soffgrupp, fåtöljer, tv m.m. Här ifrån når vi även den stora balkongen som har ett oslagbart söderläge med utsikt mot vacker grönska.

Sovrum 2
Sovrum intill balkongen som fungerar perfekt som barnrum eller kontor.

Område

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Mycket lugnt och trivsamt område med närhet till vackra grönområden likväl som till kommunikationer (buss 113 till Sundbyberg och Islandstorget samt buss 117 till Spånga C och Brommaplan). Välsorterad mataffär, sushi samt gym på gångavstånd. I området finns flertalet populära skolor och förskolor.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Beckomberga Skogsväg 6

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56