Kungsholmen/ Thorildsplan - Stockholm


Geijersvägen 19


Geijersvägen 19

Kungsholmen/ Thorildsplan

Möjlig 3:a med gavelläge i stabil förening!

Välkommen hem till denna välplanerade och ljusa gavel 2:a i stabil och välskött förening. Bostaden kan enkelt göras om till en yteffektiv 3:a om så önskas. Bostaden har en smakfull färgsättning, genomgående parkettgolv och ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng samt har gott om förvaring i inbyggda garderober. Köket har all maskinell utrustning samt gott om plats för en rejäl matgrupp. Badrummet är helkaklat och även förberett för tvättmaskin. Stabil förening med god ekonomi och parkeringsplatser. Här bor du på ett lugnt och skyddat läge med härlig grönska kring fastigheten. På några minuters gång så når du även t-bana, bussar, närservice och restauranger.

Fakta

Adress:
Geijersvägen 19
Område:
Kungsholmen/ Thorildsplan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
105  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.04888%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1939
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Bergvärme samt fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, obligatorisk avgift för bredband tillkommer om 104 kr/mån
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-01-21
102 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 160 kr/år
1 800 kr/år
3 960 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Gulsparven
769616-3513
Ja
Nej

Brf Gulsparven är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna TALGOXEN 2 och GULSPARVEN 1 på adresserna Nicandervägen 1-7 och Geijersvägen 15-21 i Stockholm. Föreningen har 3 st hyreslägenheter som dolt kapital och 45 st bostadsrätter om totalt 432 kvm samt 6 st lokaler och 12 st förråd för kommersiellt bruk om 251 kvm. Tomtytan är 3770 kvm.

Byggnadernas uppvärmning är fjärrvärme samt bergvärme.

Belåning per kvm: 2771 kr/kvm

Utförda renoveringar:

2017 - Målning av fönster på Geijersvägen 15-21

2015 - Renoverades och målades fönster på utsidan av Nicandervägen 1-7

2015 - OVK Besiktning

2014 - Spolning av V/A stammar i kök och badrum

2012 - Tilläggsisolerades vinden

2011 - Installerades bergvärme

2003 - Byttes samtliga V/A stammar i kök och badrum samt elstigare. 

Föreningen har i dagsläget inga större kommande renoveringar planerade.

Under 2018 gjordes en extra amortering på 3 miljoner på föreningens lån.

Under 2021 uppläts en av hyresrätterna till bostadsrätt och föreningen använde köpeskillingen till att amortera extra på de lån föreningen har.

Gemensamma utrymmen:

Föreningen har ett garage med 2 st MC-platser samt 11 st parkeringsplatser. Kontakta ordförande för status på kötid. Tvättstuga i källarplan med 3 st tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum samt mangel. Bokning av tvättstugan sker digitalt. Föreningen har även cykel och barnvagnsrum.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder. Hallens väggar är vitmålade och på golvet ligger en ekparkett.

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum i ljust gavelläge med fönster åt två väderstreck. Vardagsrummets väggar är vitmålade, på golvet ligger en ekparkett. Här finns gott om plats för både en soffgrupp samt matbord. Vardagsrummet kan enkelt delas av om man önskar att göra en mini 3:a.

Kök:

Luftigt kök i ljust gavelläge med fönster åt två väderstreck. Köket har ett ljust laminatgolv, bröstpanel samt målade väggar i en sober blå kulör. Köket har vita köksluckor, svarta bänkskivor i laminat samt vitt kakel. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, spis & ugn, fläkt, kyl & frys samt gott om förvaring. 

Sovrum:

Välplanerat sovrum med plats för en dubbelsäng. Sovrummet har vitmålade väggar, ekparkett på golv samt gott om förvaring i två stycken inbyggda garderober.

Badrum:

Helkaklat badrum med svart klinker på golv och svart & vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med duschhörna & toppdusch, kommod med förvaring, spegelskåp samt WC. Här finns även ett fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

Välkommen hem till mysiga Thorildsplan. Här finner du allt du behöver med kommunikationer då bostaden ligger mittemellan grön och blå tunnelbanelinje. För dig som gillar träning och morgonpromenader finner du vackra promenadstråk och utegym längst med vattnet vid både Hornsbergs strand och Norr mälarstrand. Bara 200 meter bort ligger även ett supermodernt Friskiscenter. Hornsbergs strand är en av Stockholms pärlor på sommaren och erbjuder badmöjligheter intill bryggorna samt har ett mycket bra och brett utbud av restauranger. Närservice och storhandlingarna löser du på Ica Maxi som bara ligger ett stenkast bort. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Geijersvägen 19

Välj en tid för visning nedan
2022-07-05

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Geijersvägen 19

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60