Alvik/ Traneberg - Bromma


Sareksvägen 5


Såld

Sareksvägen 5

Alvik/ Traneberg

Topprenoverad gavel 4:a i absolut toppskick!

Missa inte chansen att förvärva denna totalrenoverade gavel 4:a i absolut toppskick. Bostaden är varsamt renoverad under 2018 med samtliga ytskikt, ett fullt utrustat grått kök med integrerade vitvaror och bänkskivor i Carrara marmor samt ett renoverat badrum i Carrara marmor. Denna välplanerade gavelfyra har stora ljusinsläpp från tre väderstreck och högt i tak. Lägenheten har exklusiva materialval, stora fönsterpartier och fungerande öppen spis. Den här bostaden måste upplevas på plats! Föreningen är stabil och välskött med mycket god ekonomi och välvårdad fastighet. Föreningen har nyligen installerat fiber 1000/1000 MBIT som ingår i avgiften och har även parkeringsplatser för 300 kr/mån att tillgå för föreningens medlemmar. Här bor du på lugnt läge med endast 200 m till T-bana, tvärbana och bussar som tar dig till city på endast 10 min. På Alviks Torg finner du restauranger, butiker, gym och caféer. På några min promenadavstånd finns även härliga promenadstråk, natur & vatten.

Fakta

Adress:
Sareksvägen 5
Område:
Alvik/ Traneberg, Bromma
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västerled
Lägenhetsnummer:
14  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
6.76800%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1938
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Eldstad:
Öppen spis
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%
Känd avgiftsförändring:
Inga beslut om avgiftshöjningar

Energideklaration

Utförd
2019-06-03
184 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
2 400 kr/år
2 160 kr/år
4 560 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Snasahögarna
769612-2683
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Snasahögarna, föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 18 st lägenheter varav 1 upplåtes med hyresrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler.

Föreningen köpte huset 2006 (tomträtt).

Föreningen har en låg belåningsgrad om 2210 kr/kvm

Gemensamma utrymmen:

Gemensam tvättstuga finns belägen i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Det finns även cykel- och barnvagns-rum samt tillgång till dusch och WC i källaren.

Parkering:

Föreningen har tillgång till 12 parkeringsplatser med el-uttag belägna bakom fastigheten, plats kan hyras till en kostnad om ca 300 kr/månad. Det finns även tillgång till 7 garageplatser belägna i fastigheten på källarplan, garageplats kan hyras till en kostnad om ca 900 kr/månad. 

Utförda renoveringar:

1980-talet putsades och tilläggsisolerades fasaden.
1990 utfördes genomgående el-installationer och man installerade en mangel i tvättstugan.
1991 lades taket om.
1995 byttes V/A-stammar i kök och badrum.
2001 installerades fjärrvärme. Samma a?r installerades ett nytt torkskåp i tvättstugan
2003 installerades ny tvättmaskin och torktumlare till tvättstugan.
2004 genomfördes OVK-besiktning som även genomfördes 2005 med godkänt resultat.
2007 genomfördes spolning av V/A-stammar i kök och badrum. Under samma år putsades fasaden, trapphusen och garagedörrar målades. 2008 ny tvättmaskin.
2008-2009 installerades och justerades nya balkongdörrar.
2010 brand- och vattenläckage larm till samtliga lägenheter.
2012 ommålning av entrétak och fönsterbleck.
2013 målades tvättstugan och källargång.
2014 genomfördes stamspolning och markbehållare för hushållssopor placerades utomhus.
2015 utfördes OVK-besiktning, vissa punkter behövdes åtgärdas.
2016 Utfördes en ombesiktning och ventilationen godkändes.

2018 Renovering av fönstren 

Hall:

Välkomnande entréhall med spotlights i tak, ljusgrå väggar, marockanskt klinkergolv vid entrén som övergår i en vitlaserad ekparkett mot vardagsrummet. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaring.

Sovrum 1 (Master-Bedroom):

Rymligt Master bedroom som vetter mot föreningens innergård. Sovrummet har en vitlaserad ekparkett på golv, ljusgrå väggar samt gott om förvaring i garderober som ingår i köpet. Här finns plats för en dubbelsäng samt övrig förvaring.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet ligger vägg i vägg mot master bedroom och vetter även det mot föreningens innergård. I detta sovrum ligger en enhetlig vitlaserad ekparkett på golv samt väggarna är målade i ljusgrått. Här finns förvaring i en garderob som ingår i köpet och ytterligare plats för både säng och skrivbord.

Sovrum 3:

I det tredje sovrummet finns en enhetlig vitlaserad ekparkett på golv och väggarna är målade i ljusgrått. Här finns plats för säng samt förvaring. Sovrummet har två stora fönster i gavel som ger ett härligt ljusflöde samt en klassisk glasdörr för mycket ljusgenomsläpp till vardagsrummet.

Vardagsrum:

Luftigt och ljust vardagsrum med en social öppen planlösning mot köket vilket lockar till många trevliga tillställningar och middagar. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och har en fungerande öppen spis som kan avnjutas från både kök och vardagsrum. På golvet ligger en enhetlig vitlaserad ekparkett och väggarna är målade i ljusgrått. Här finns även en platsbyggd bokhylla som ingår i köpet.

Kök:

Modernt kök i en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Här ligger en enhetlig vitlaserad ekparkett på golv och väggarna är målade i ljusgrått. Köksluckorna är gråa med stilsäkra handtag i mässing samt en bänkskiva och stänkskydd i klassisk Carrara marmor. Köket är fullt utrustat med en 90 cm bred induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, varmluftsugn samt integrerad dubbel kyl & frys. Här finns även plats för ett rejält matbord.

Badrum:

Fräscht badrum som renoverades 2018 med ett marockanskt klinkergolv med golvvärme och klassisk Carrara marmor på väggar. Här finns även spotlights i tak och ett frostat fönster som ger ett naturligt ljusflöde. Badrummet är utrustat med kommod med förvaring, duschhörna med takdusch, exklusiv handdukstork, WC samt är även förberett för tvättmaskin om så önskas.

Välkommen hem till mysiga Alvik/Traneberg. Här bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till vackra promenadstråk längs med Mälarens vatten som erbjuder, badplats, småbåtshamn och bryggor. På några minuter så tar du dig till Alviks Torg och Alviks strand, där det finns gott om butiker och populära restauranger och serveringar. För dig som gillar att sporta så finns även ett brett utbud av fritidsaktiviteter, med gym och tennisklubb. Kommunikationerna är goda med närhet till både tunnelbana, bussar och tvärbana. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, Tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Bland annat nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 10 minuter. Med tvärbanan åker du lätt från Alvik till Sundbyberg och vidare till Solna station eller söderort till Stora Essingen, Liljeholmen, Gullmarsplan och vidare till Sickla Udde. Till Bromma flygplats tar man sig snabbt och smidigt med buss från Alviks Torg med en restid på ca 15 min. 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Sareksvägen 5

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60