Norrmalm/Vasastan - Stockholm


Adolf Fredriks Kyrkogata 5, vån 7


Såld

Adolf Fredriks Kyrkogata 5, vån 7

Norrmalm/Vasastan

Exklusiv 2:a i toppskick med vindskaraktär och låg avgift!

På våning 7 med hiss finner ni denna unika och exklusiva lägenhet om 47 kvm med fantastisk planlösning, påkostade materialval och härlig vindskaraktär! Bostaden har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och här har inget lämnats åt slumpen. Bygglov för balkongterrass från köket. Köket går i stilsäkra färgval med påkostade bänkskivor i klassisk Carrara marmor. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och gott om förvaring i platsbyggda dubbla walk in closet. Badrummet är fräscht renoverat i stilrena färgval med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Från lägenheten så har du en bländande utsikt över Norrmalms takåsar. Trevlig, välskött och solid förening med mycket god ekonomi. Här bor du på centralt läge med närhet till bland annat butiker, fina grönområden, bra kommunikationer, tunnelbanestation och pendeltågsstation. Pulserande Hötorget och Odenplan ligger bara några minuter bort.

Fakta

Adress:
Adolf Fredriks Kyrkogata 5, vån 7
Område:
Norrmalm/Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Adolf Fredrik
Lägenhetsnummer:
0706  /  1701
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.12136%
Andelstal avgift:
1.12%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1927-1928
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Bygglov för balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fastigheten är ansluten till kabel-TV via ComHem För utbud och aktuella priser, se: www.comhem.se Internet: Fastigheten har ett eget LAN och möjlighet till internetanslutning upp till 100 Mbps finns och ingår i avgiften.
Inkluderat i avgift:
Vatten, Värme, Kabel-TV (grundutbud), Bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1182
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
2 160 kr/år
4 560 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Vargen 7
769607-0403
Nej
Nej

Fastigheten Vargen 7 är en oäkta bostadsrättsförening. Anledningen till att föreningen klassificeras som en oäkta bostadsrättsförening är att mindre än 60% av taxeringsvärdet för fastigheten hör samman med bostadslägenheter. 

Bostadsrättsföreningen äger och förvaltar ett flerbostadshus i 7 våningar plus vindsvåning. Föreningen äger även marken inom fastigheten Vargen 7. Det finns 55 lägenheter, av vilka samtliga upplåts med bostadsrätt. Inom fastigheten finns 10 lokaler varav 9 upplåts med hyresrätt. En lokal används som styrelselokal. Våra hyresgäster består av företag och organisationer inom konsult-, butiks- och restaurangbranschen.

Gemensamma anläggningar 
Stenlagd gård med tillgång till utemöbler.
Cykel- och barnvagnsförråd i källaren.
Ett källarförråd per lägenhet.
Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Bokas via digitalt bokningssystem.
Grovsoprum med möjlighet att slänga visst lättare grovavfall.

Närområde:

På Adolf Fredriks kyrkogata så bor du på en av Stockholms mest centrala adresser nära Hötorget och mindre än 5 minuter till Stureplan. Det är bara ett stenkast till Kungsgatan, Sveavägen, Hötorget och Drottninggatan. En kort promenad till Centralstationen och mindre än 100 meter till närmsta tunnelbana (Hötorget - grön linje). Här bor du på central men lugn adress med hela Stockholms utbud inom bekvämt avstånd vare sig man vill till parker, universitet, högskola eller uteliv.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med grå klinkers på golv, vitmålade väggar samt platsbyggd skåpsförvaring på vardera sida. I hallen sitter det en takskena monterad om du önskar fler spotlights. 

Kök:

Smakfullt kök med grå köksluckor, mässingsknoppar, mässingskran samt exklusiva bänkskivor och stänkskydd i Carrara-marmor. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys, kombinerad varmluftsugn/mikro , induktionshäll, vinkyl, fläkt, samt gott om förvaring i över och underskåp. Köket ligger i en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Kökets väggar är vitmålade och på golvet ligger ett enhetligt trägolv. 

Vardagsrum:

Socialt vardagsrum med plats för ett matbord samt större soffgrupp. Vardagsrummets väggar är målade i vitt och på golvet ligger ett enhetligt trägolv.

Sovrum:

Mysigt sovrum med hotellkänsla! I sovrummet så är väggarna målade i en sober grå kulör och på golvet ligger det en matchande grå heltäckningsmatta. Här finns plats för en dubbelsäng samt så har du gott om förvaring i två stycken platsbyggda walk in closets med dimbara spotlights i tak.

Badrum:

Exklusivt badrum i påkostade materialval med grå klinker på golv samt väggar. Badrummet är utrustat med golvvärme, handdukstork, dimbara spotlights i tak, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kommod, wc samt duschhörna. 

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56