Fredhäll/ Kungsholmen - Stockholm


Frödingsvägen 6


Såld

Frödingsvägen 6

Fredhäll/ Kungsholmen

Smakfullt renoverad 1:a i stabil förening!

ACCEPTERAT PRIS - Välkommen hem till denna välplanerade lägenhet om 38 kvm charmiga attribut som spröjsade fönster, luftig takhöjd samt vackra furugolv i original. Bostaden erbjuder ett separat kök som har gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. För den som önskar skulle lägenheten kunna byggas om till en tvåa (se alternativa planlösningar, observera att den här typen av renoveringar alltid måste kontrolleras och godkännas av föreningen samt inte kan garanteras). Vardagsrummet är lättmöblerat och härifrån finns eventuell möjlighet till balkong (västerläge). Badrummet är fräscht renoverat från stambytet. I hallen finns platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten vetter mot föreningens mysiga och grönskande innergård. Stabil och välskött förening med låg belåning och många tunga renoveringar utförda. Här bor du på ett av Fredhälls bästa lägen både med närhet till goda kommunikationer samt mysiga badklippor och grönskande natur.

Fakta

Adress:
Frödingsvägen 6
Område:
Fredhäll/ Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
00015  /  1107
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.7659000
Andelstal avgift:
2.86365%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1930
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Balkong:
Ev. Möjlighet för bygglov av balkong finns. Vädringsbalkonger finns att nyttja samt en trevlig innergård med grillplats.
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-TV levereras via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via A3 och debiteras med en obligatorisk kostnad på 175 kr/månad som tillkommer utöver avgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband levereras via A3 och debiteras med en obligatorisk kostnad på 175 kr/månad som tillkommer utöver avgiften
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2010-06-17
164 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 160 kr/år
1 800 kr/år
3 960 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Balen 5
769618-1770
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Balen 5 är en äkta förening som bildades 2009 och upplåter 29 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lägenhet och en lokal upplåten med hyresrätt. Föreningen har en låg belåning och äger marken. 

Utförda renoveringar:

2020 - Byte av V/A-stammar i källaren samt spolning av stammar
2017 - Installation av fiber, förskönande av utemiljö
2016 - Dränering & tilläggsisolering av grunden på gårdssidan
2015 - Renoverades vädringsbalkongerna
2014 - Målades fönster och montering av vädringsspjäll
2012/13 - Lades taket om och en radonmätning utfördes
2012 - Byttes undercentralen till fjärrvärmen
2011 - Målades trapphuset och säkerhetsdörrar installerades
2010 - Byte av elstigare och samtliga V/A stammar i kök samt badrum. Under samma år renoverades tvättstugan.

Gemensamma utrymmen:

Tvättstugan ligger i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningen har en mysig trädgård med grillplats, utemöbler samt en trevlig terrass med trädäck. På gården finns även cykelställ. På varje våningsplan finns även gemensamma balkonger för föreningens medlemmar att nyttja.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med vackra furutiljor i original på golv och mönstrad tapet på väggarna. Här finns även gott om förvaring i platsbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är ljust och luftigt med ett fint fönster som vetter mot föreningens innergård. Härifrån finns eventuell möjlighet till balkong (västerläge). Vardagsrummet är lättmöblerat och har gott om plats för soffa med soffmöblemang, förvaringsmöbler samt säng. Väggarna är målade i en beige kulör och på golvet ligger vackra furutiljor i original.

Kök:

Mysigt separat kök som har gott om förvaringsmöjligheter i både över och underskåp med vita skåpluckor. Här finns plats för ett matbord som rymmer 2-4 personer invid ett fint fönster som vetter mot föreningens innergård. Köket är utrustat med gasspis, ugn, kolfilterfläkt, samt kyl & frys. Väggarna är målade i en smakfull grön kulör och på golvet ligger vackra furutiljor.

Badrum:

Helkaklat badrum med mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med wc, dusch med en vikbar duschvägg i klarglas, handdukstork, handfat samt ett vägghängt spegelskåp med förvaring. 

Välkommen hem till mysiga Fredhäll, en grön oas med populära klippbadet Fredhällsklipporna och stora gröna Fredhällsparken. Här bor du med närhet till trevliga promenadstråk, vatten, caféer och mysiga kvarterskrogar.

På promenadavstånd finns utmärkta matbutiker (COOP Nära), bank, systembolag och apotek. På några minuter tar du dig till bad och solmöjligheter vid Fredhälls klippor samt vid Fredhällsbadet. Under vår och sommar kan man njuta av den vackra sjöutsikten från uteserveringen på restaurang Solstugan som arrangerar trevliga kvällar med live musik. Du har även goda kommunikationer med T-bana Kristineberg 2 min från porten som tar dig till Fridhemsplan på 2-3 minuter och alldeles intill går innerstadsbussarna 49 och 62.

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56