Spånga/ Bromma - Spånga


Johannelundsvägen 39


Såld

Johannelundsvägen 39

Spånga/ Bromma

Välplanerad 2:a med balkong i soligt söderläge!

Välkommen hem till denna trivsamma och genomgående 2:a med balkong i soligt söderläge! Bostaden erbjuder ett modernt och luftigt boende med en välplanerad planlösning. Smart planerad hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i flera inbyggda garderober. Bostaden erbjuder generösa ljusinsläpp från två håll från stora fönsterpartier vilket ger ett trevligt naturligt ljusflöde. Här finns även ett rogivande insynsskyddat sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet rymmer en dubbelsäng (180 cm på plats) och förvaring i dubbla garderober. Fullt utrustat kök med gott om arbetsytor, förvaringsskåp och nyare vitvaror. Köket rymmer ett större matbord för 4-6 personer. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen bjuder in till umgänge under sköna sommardagar och kvällar. Här bor du med närhet till vackra grönområden, härliga promenadstråk, Spånga torg , Brommaplan och goda kommunikationer.

Fakta

Adress:
Johannelundsvägen 39
Område:
Spånga/ Bromma, Spånga
Kommun:
Stockholm
Församling:
Spånga-Kista
Lägenhetsnummer:
10  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
4.76000%
Andelstal avgift:
4.76%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1958 Ombyggnadsår 2006
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband via fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Obligatorisk avgift om 257 kr/ mån tillkommer för Kabel-TV (basutbud) & Bredband
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-10-09
110 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 996 kr/år
2 160 kr/år
3 060 kr/år
9 216 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Agnes 2
769618-9302
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Agnes 2 , org.nr: 769618-9302

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Agnes 2 fr.o.m 2009-06-26. Tomten arrenderas med tomträtt. Föreningen består av 17 st lägenheter som innehas med bostadsrätt (totalyta 1240 kvm). Byggnaden är uppförd 1958.

Föreningen har 5 stycken parkeringsplatser som alla hyrs ut till föreningens medlemmar. 

Föreningen har även en gemensam tvättstuga i källarplan med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. 

Uppvärmning:

Fastigheten värms upp med bergvärme.

Belåning per kvm:

6653 kr/kvm

Utfört underhåll:

2019 - Målning av trapphus, målning i källare, stuprör lagade, takpannor utbytta, nya ventilationskanaler, ny torktumlare installerad, avloppsrensning

2018 - Renovering i trapphus, byte av värmepump, nya sopkärlshus

2010 - Stambyte

2005-2006 - Omfattande renovering av fastigheten

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med vitmålade väggar, säkerhetsdörr, laminatgolv, avhängningsdel för ytterkläder samt gott om förvaring i garderober med trippla skjutdörrar med spegelglas. 

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till bostadens soliga balkong i rakt söderläge. Vardagsrummets väggar är målade i en sober grå kulör och på golvet ligger en snygg nyrenoverad parkett från 2021. Här finns gott om plats för både en större soffgrupp samt matbord.

Balkong:

Rymlig balkong i soligt söderläge med härlig utsikt över grönska och föreningens innergård. På golvet ligger en nylagd trall med en förvaringslåda och praktiska skärmväggar som ger lä och insynsskydd. På balkongen kan du njuta av många soltimmar samtidigt som du har plats för utemöblemang och växter.

Kök:

Luftigt kök med gott om plats för ett rejält matbord med 4-6 stolar. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, integrerad ugn, spishäll, fläkt, kyl & frys, integrerad mikro. Du har även gott om förvaring i över samt underskåp. Köksluckorna är vita med en kontrasterande svart bänkskiva i laminat och glasmosaik samt måttanpassat glas med mönstrad tapet bakom som stänkskydd. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är vitmålade med en fondvägg i tapet.

Sovrum:

Mysigt insynsskyddat sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet har vitmålade väggar, parkettgolv samt inbyggda garderober. Här finns plats för en dubbelsäng samt ytterligare förvaring om så önskas. 

Badrum:

Helkaklat badrum med vit mosaik på golv med golvvärme, vit mosaik samt svart klinker på vägg. Badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare, badkar med takdusch, wc, förvaringsskåp, tvättställ samt spotlights i tak. 

Kommunikationer:

Goda kommunikationer med pendeltåg och flera busslinjer runt hörnet, med pendeln når du Stockholm C på 12 min.

Du når även tunnelbanans gröna linje vid Brommaplan. 

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60