Solna Centrum - Solna


Klippgatan 12C, 7 tr


Såld

Klippgatan 12C, 7 tr

Solna Centrum

Genomgående 4:a med inglasad balkong i sydvästläge!

På våning 7 med hiss finner ni denna välplanerade 4:a om 97 kvm med inglasad balkong i soligt sydvästläge! Bostaden erbjuder en genomgående planlösning med 3 stycken rejäla sovrum, ett fullt utrustat kök, ett luftigt vardagsrum med inglasad balkong, ett helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin samt en gäst WC som ligger i anslutning till hallen. Brf Vimpeln är en välskött och solid förening med mycket god ekonomi, låg belåning och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, garage, parkeringsplats och en trevlig och välskött innergård. På Klippgatan bor du ett stenkast från Solna Centrum. Här finns både T-bana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar. För dig som vill åt naturen ligger Huvudsta Strand, Hagaparken och Råstasjön inom promenadavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Klippgatan 12C, 7 tr
Område:
Solna Centrum, Solna
Kommun:
Solna
Församling:
Solna
Lägenhetsnummer:
03702  /  1702
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.0141000
Andelstal avgift:
1.41406%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1965
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Tv via Sappa. Bredband via Stockholms stadsnät 1000/100 Mbit/s. Ingår som obligatorisk avgift i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, basutbud tv. En obligatorisk avgift på 200 kr / mån tillkommer i månadsavgiften för bredband.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.2%

Energideklaration

Utförd
2019-10-06
120 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
2 400 kr/år
5 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Vimpeln
769604-5124
Ja
Nej

Om föreningen:

Föreningens namn:

Brf Vimpeln

Föreningens organisationsnummer:

769604-5124

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja 

Antal lägenheter:

102 st , varav 96 st upplåts med bostadsrätt och 6 st upplåts med hyresrätt.

Antal lokaler:

9 st

Byggår:

1965

Äger föreningen marken:

Ja

Allmän information:

Bostadsrättsföreningen Brf Vimpeln bildades 1999-06-21 och fastigheten byggdes 1965. Fastigheten Vimpeln 13 är belägen på Klippgatan 12 A, B och C, i Solna.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Kommande renoveringar/förbättringar: Föreningen håller på med förberedelsearbeten inför stambyte som tidigast kommer att påbörjas Q1 2022 enligt styrelsen 2021-04-09.

Utförda renoveringar/förbättringar:

Inför bildandet av bostadsrättsföreningen på 90-talet renoverades badrum med byte av avloppsstammen (grodan), balkonger samt fasader. Föreningen har sedan bildandet av bostadsrättsföreningen 1999-06-21 fortsatt sitt arbete med att årligen förädla förvaltningen av föreningens fastighet:

2020 Renovering och byte av alla tre hissar.
2018 Besiktning av balkonginglasning samt stamspolning genomfördes.
2015 Tvättstuga, utbyte av torkskåp, 4 tvättmaskiner samt en torktumlare.
2014 Renovering av garaget samt ny torktumlare tvättstuga.
2013 Målning och underhåll av taket, högtrycksspolning av avloppen i B-porten.
2012 PCB sanering inklusive asbestsanering på balkongerna. Stamspolning A-porten.
2011 Obligatorisk ventilationskontroll. Upphandling av PCBsanering (omfattar även asbestsanering på balkongerna).
2010 Renovering av p-platser.
2009 Stockholms Stadsnät blir ny leverantör av bredband och TV. Två nya tvättmaskiner till tvättstugan. Målning balkongsidor. Stamspolning.
2008 Centralt inköp av el. Energideklaration insänd och klar.
2006 I den ena av de två tvättstugorna har två nya torktumlare installerats, en mangel har även bytts ut. Ventilationsstyrningen har bytts ut.
2003 Renovering av hissar.

Gemensamma utrymmen:

Till lägenheten hör ett förråd. Det finns två stycken mycket moderna tvättstugor med torkrum och mangelrum samt cykel och barnvagnsrum, samtliga avgiftsfria. Dessutom förfogar föreningen över styrelserum. Förvaringsplats av bildäck och verktyg kan hyras för 50:-/mån.

Parkering:

Föreningen har 24 st parkeringsplatser, kostnad 250 kr/mån och 28 garageplatser, kostnad 600 kr/mån. Det finns även ett fåtal MC-platser, kostnad 200 kr/mån. F.n. är det inga lediga platser. Kort kö.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med gott om förvaring på höger sida bakom praktiska skjutdörrsgarderober. Till vänster finner du bostadens gäst wc. Hallens väggar är vita och på golvet ligger ett parkettgolv.

Kök:

Fullt utrustat kök med diskmaskin, fläkt, vask, integrerad mikro, integrerad ugn, spishäll, helkyl samt helfrys. Kökets väggar är vitmålade och på golvet ligger en parkett. Här finns plats för ett matbord med 4 stolar.

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med stora sällskapsytor och plats för både en rejäl soffgrupp samt ett större matbord. Vardagsrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en vacker stavparkett. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong i soligt sydvästläge.

Inglasad balkong: 

Rymlig inglasad balkong i soligt sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från eftermiddag till kväll. På balkongen ryms en större loungegrupp eller matbord om så önskas.

Sovrum 1:

Rymligt sovrum som nås från köket samt vardagsrummet. Sovrummet har ett parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2:

Rymligt sovrum som ligger till höger i den inre hallen. Sovrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en parkett. Här finns även en skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaring.

Sovrum 3:

Rymligt sovrum som ligger till vänster i den inre hallen. Sovrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en parkett. Här finns även en garderob som erbjuder gott om förvaring.

Inre hall:

Mellan sovrum 2 & 3 ligger den inre hallen med vita väggar och parkettgolv. Från den inre hallen nås bostadens badrum samt en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaring.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljusgrå klinker på golv. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat, spegelskåp samt förvaringsskåp. Badrummet är även förberett för tvättmaskin om så önskas. 

Gäst WC:

Helkaklad gäst WC med grå klinker på golv, grått kakel på vägg, WC, spotlights i tak samt handfat.

Närområde:

På Klippgatan bor du med närhet till grönska och parker samtidigt som du når Solna Centrum på några minuters promenad.Här finns flertalet restauranger, butiker och goda kommunikationer. Från bostaden når du närmast Solna centrum T-bana som tar dig in till Stockholm på ca 9 min, därifrån kan du även hoppa på tvärbanan och en mängd olika bussar som tar dig runt i Stockholm. I området finns även flera olika gym samt matbutiker.

Vid Pampas marina når du även vatten och grönska där du kan svalka dig under sommarhalvåret, besöka Huvudstas 4H gård och Huvudstabadet. Du har även Hornsbergs strand på kort avstånd som är ett av Kungsholmens smultronställen. Härifrån finns cykelvägar som tar dig in till stadskärnan och grönskande Hagaparken.

Dokument

Planritning

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60