Kungsholmen/ Marieberg - Stockholm


Fyrverkarbacken 40, 3 tr


Såld

Fyrverkarbacken 40, 3 tr

Kungsholmen/ Marieberg

Välplanerad 2:a med bländande utsikt!

På uppdrag av Brf Silvieberg så säljer jag nu denna oslipade diamant med bländande sjöutsikt över Riddarfjärden! Bostaden ligger på våning 3 med hiss och är disponerad som en 2:a om 39,5 kvm. Detta är bostaden för dig som vill sätta din egen prägel och här finns ett rymligt sovrum, ett luftigt vardagsrum, ett kök samt helkaklat badrum. Brf Silvieberg är en ekonomiskt stark förening med mycket låga avgifter gästrum, gym och garage i huset. Här bor du på lugnt läge samtidigt som du har kort avstånd till service och goda kommunikationer. Tillträde är även helt flexibelt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning.

Fakta

Adress:
Fyrverkarbacken 40, 3 tr
Område:
Kungsholmen/ Marieberg, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
4032  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.254%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1963
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
För att få tillgång till Stockholms stadsnät anmäler man sig via kontaktformulär på föreningens hemsida. För 70 kr/mån erbjuds 1000/1000 Mbit/s som ger möjlighet till IP-telefoni och TV utöver datakapaciteten. ComHems basutbud av TV-kanaler tillhandahålls utan extra kostnad. Övriga kanaler beställs individuellt via ComHem.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband tillkommer med 70 kr/mån
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-05-11
111 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Silvieberg
716419-8058
Ja
Nej

Föreningens namn:

Brf Silvieberg

Föreningens organisationsnummer:

716419-8058

Antal lägenheter:

Brf Silvieberg är en äkta förening som består av totalt 198 st lägenheter, varav 156 st är bostadsrättslägenheter, 35 st lägenheter är uthyrda till Stiftelsen Stockholms Studentbostäder samt 7 hyreslägenheter. 

Antal lokaler:

13 st

Byggår:

1963

Äger föreningen marken:

Ja

Allmän information:

Föreningens ekonomi är god. Intäkterna består till ca 75 % av extern uthyrningsverksamhet (lokalhyresgäster, garage, studenter & hyreslägenheter). 

I bostadshuset finns Silviebergsrummet, en samlingssal för möten och fester, fritidsrum, bibliotek, snickarrum, motionslokal, övernattningslägenhet. På västra sidan av huset finns en grillplats till medlemmarnas förfogande.

År 2019 köpte föreningen marken för bostadshuset och är därför nu ägare till hela fastigheten. Bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person är ej godkänd som ägare.

Fyra nyrenoverade tvättstugor inkluderat grovtvättstuga finns i föreningen. och bokas smidigt via hemsida, app eller via en bildskärm i varje port.

Föreningens planerade och utförda renoveringar:

Föreningen har en underhållsplan och avsätter medel för kommande behov. Bostadshuset har underhållits väl genom åren, bland vidtagna åtgärder kan nämnas:

  • Renovering av våningsplanen (2020)
  • Pergolan invigd (2019)
  • Nya hissar (2017)
  • Nya tvättstugor (2017)
  • Relining av avloppssystemet.(2015)
  • Ny fasad och tilläggsisolering södra gaveln (2015)
  • Nytt yttertak av plåt (2012)
  • Installation av värmepump och värmeåtervinning (2008)
  • Utbyggnad och inglasning balkonger (2005)

 

Stambyte:

Hela avloppssystemet har infodrats invändigt (så kallad relining) varför inget stambyte behövs.

Parkering:

Parkeringsplatser och varmgarage, Möjlighet till laddning av bil via laddstation finns. För medlemmar är månadsavgiften för en garageplats 1 100 kr och för en p-plats 550 kr.

Internet och Kabel-TV:

För att få tillgång till Stockholms stadsnät anmäler man sig via kontaktformulär på föreningens hemsida. För 70 kr/mån erbjuds 1000/1000 Mbit/s som ger möjlighet till IP-telefoni och TV utöver datakapaciteten. ComHems basutbud av TV-kanaler tillhandahålls utan extra kostnad. Övriga kanaler beställs individuellt via ComHem.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med rymlig garderob. Linoleummatta på golv och målade väggar.

Kök:

Praktiskt kök med grå köksluckor. I köket finns spis & ugn samt en mindre kyl. Stänkskydd i form av vitt kakel och linoleummatta på golvet.

Vardagsrum:

Stort allrum med generöst ljusinsläpp och bländande sjöutsikt över Riddarfjärden och Stockholm. På golvet finns en grå linoleummatta och väggarna är målade.

Sovrum:

Rymligt sovrum med linoleummatta på golv och ljusa väggar. Från sovrummet har du en magisk sjöutsikt över Riddarfjärden och Stockholm.

Badrum:

Rymligt helkaklat badrum som är utrustat med badkar, WC och handfat.

 

Närområde:

Fyrverkarbacken bjuder på goda kommunikationer med såväl bussar som tunnelbanans gröna linje. Inom tio minuter når du stans citypuls eller söders mysiga områden. Du behöver dock inte ta dig långt för att nå en matbutik, systembolaget eller flera av stadens gym. Gillar du att promenera finns vackra gångstråk oavsett var du befinner dig på Kungsholmen. Vid Rålambshovsparken når du Smedsuddsbadet där du kan svalka dig under sommarhalvåret, grilla med vännerna eller spela lite boule. Du har även Hornsbergs strand på kort avstånd som är ett av Kungsholmens smultronställen.

Dokument

Planritning

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60